Jump to content
MontBlank

Ce Gen De Muzica Ascultati ?

Ce Gen De Muzica Ascultati ?  

548 members have voted

1. 1. Ce Gen De Muzica Ascultati ?

• Rock
      125
    • Punk
      19
    • House
      144
    • Dance
      24
    • Rap
      66
    • Hip-Hop
      103
    • Clasica
      6
    • R&B
      11
    • Etno
      5
    • Metal
      47

Recommended Posts

Guest Soulrender
Posted

House and Rock , Yeah baby :bananadance2:

Posted

Voted: Metal

Intrebare pt cel care a facut Poll-ul: de ce ai pus Punk, metal si rock? Punk-ul si Metal-ul sunt doua subdiviziuni ale Rockului.

Heavy metal (often referred to simply as metal) is a genre of rock music

si

Punk rock is an anti-establishment rock music genre and movement that emerged in the mid-1970s.

God damnit. Informati-va mai intai -.-

Posted

Rock si Classical..depinde de stare,imi plac mult soundtrackurile de la jocuri precum:World of Warcraft,Gothic III,Oblivion sau Dungeon Siege.

Guest n00bletzel
Posted

manele :X

Posted

ascult orice gen de muzica (in afara de opera si populara+eton :D ) cat timp melodia imi place nu prea conteaza genul :|

ascult de la limp bizkit la guta si de la Ministry of sound la parazitii :))

Guest DirigX
Posted

Pai de obicei ascult rock (nu prefer un stil anume,dar detest tokio hotel)...dar nu ma supar sa ascult stiu io ceva house,trance la un party sau o ocazie din asta.

Nu pot sa sufar manelele si rapu :P

Posted

ascult orice gen de muzica (in afara de opera si populara+eton :D ) cat timp melodia imi place nu prea conteaza genul :|

ascult de la limp bizkit la guta si de la Ministry of sound la parazitii :))

in sfarsit unu cu bibilica desteptata:|

numai copii stresati vad pe linkmania (mai nou si matahale , degeaba au peste 20 la unii vad ), la fiecare vorba o intoarce ca la felu 14 cu cea mai tampita vorba spusa vreodata : "esti manelar? " :crazy: geez

Posted

Bagati si manele la ce genuri de muzica ascultati pls. :(

Posted

cine a facut topicul nu are deloc treaba cu muzica electronica, in schimb are o inclinatie spre rock si rap.

trebuia o optiune: alte genuri

eu n`am votat nimic. ascult techno, minimal, funky, electro breakbeat, progressive, chiar si trance un pic

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...