crysTyan0 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 absinth nu gasesc sondaju cu bauturi alcoolice Nici eu Votat Fanta.
Stef Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 In general toate tipurile de Cola, vote: Coca-Cola
Sczqh Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 7up (cel mai putin votat lol) Eu am votat Schweppes, al doilea cel mai putin votat
Xeler Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Coca-Cola...no comment...de mic imi place..
_TheGamE_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 De mic am fost invatat ca Pepsi este mai bun decat Coca-cola.. deci Pepsi FTW !! mereu ma razboiesc cu astia carora le place coca (ina) ) sa va spun o poveste.. ma duc intr-o seara inainte de un meci sa imi iau o sticla de pepsi, desigur.. :tiphat: :dance: vad ca tocmai s-au terminat, asa ca zic..hai sa iau cola ca nu oi muri o seara.. zis si facut, cand ajung acasa, beau, nimic rau, totul era ok...doar ca prea dulce.. peste 5-6 minute, fara sa imi fie sete, iau sticla si beau iar. dupa 10 minute la fel, beau fara sa imi fie sete. atunci am realizat si eu ca aceasta coca-cola DA DEPENDENTA !!! deci, lasati-o mai moale cu cola asta.. P.S asta s-a intamplat acum 2 saptamani parca....deci recent.. s-a intamplat exact cum am zis, nu as avea de ce sa mint..
Shadowroly Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mountain dew ( pacat ca la noi nu se gaseste la doza :( )