c1ocan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Alta: Ecko UnlimitedSouthPoleKarl KaniSir Beni Miles:) stiu ca nu va sunt cunoscute toate, dar google it :)Doh, se referea la echipament SPORTIV.Nike :)
Sleya Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Voted Kappa....prefer incaltaminte adidas sau reebok si la imbracaminte....Kappa...reebok...si din cand in cand....puma
King_Warlord Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nike adidas cam la fel cat despre haine jack jones pull and bear
Deps Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Am votat nike deoarece dupa parerea mea fac lucruri de calitate am avut ceva imbracaminte si papuci de la ei
piCsu # Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nike because aproape numai de la ei imi cumpar haine / adidasi si sunt foarte bune(cand am bani..)..Cu adidasii joc si fotbal si tot sunt ca noi , iar hainele sunt prea cul ^^ ...Tot timpul au ceva nou , in ton cu moda xD Desigur mai practic si Second Hand
Guest BlackBlade Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Reebok e prea tare.... mai ales adidasii NBA sunt super adevarati :bananadance2:adidasi NBA? :blink: probabil reebok sau AirJordan...nu prea port incaltari de mers pe strada, mai mult ghete de baschetla fotbal=>ghete de baschetla baschet=>ghete de baschetin oras=>ghete de baschetcred k sunteti de acord toti k cele mai bune ghete de baschet le face NIKEdeci naicde asta cei mai vanduti bascheti sunt AirJordan? (ma refer la profesionistii din NBA)oricum am votat alta pt ca imi plac haine de la ecko unldt si skate shoes de la DC shoes si C1rca iar la basketball AirJordan
wesLey2 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 nike . :> cred ca sunt mai buni ca cei de la addidas in echipament sportiv