M0rtix Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hmm nu prea am una preferata !! ma imbrac cu ce imi place si ma simt bine !! deobicei Adidas!!
Guest dumi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Tot ce ma prinde bine si in general sa fie de marca nu conteaza ce marca , aici ma pot incadra la toate punctele specificate de tine ca am din toate (mai putin joma).
marko Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Am votat Nike pentru ca port adidasi de la aceasta firma! Acum insa vreau sa imi mai iau o pereche de adidasi si m-am gandit la Nike in primul rand,la Puma si la Reebok! Eu as tinde tot spre Nike pentru ca ii am de ceva timp si nu m-au dezamagit! Si acum arata ca noi! Insa voi ce ma sfatuiti? :)
ShadyMonto Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Adidas : simplitate , calitate , stil + un car de istorie... insa din pacate preturi cam mari :(.Totusi ramane marca mea favorita.
Guest Mr_Dark Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Cele mai bune mi se par Adidas si Nike...Oricum am votat Adidas :D
Guest Lamerboy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 prefer ceva mai ieftin nu ma intereseaza marka ;) ''hmm sinteti cam bogati''