Guest blueheart Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Imi spune si mie cineva cum as putea si dupa cate ore sa descarc si eu ceva de pe linkmania?De cate ori incerc sunt pusa pe o lista super lunga de asteptare, cand ajung pe prima pozitie imi apare popup blocked, ii dau sa descarce totusi, ma intoarce iar pe o lista si mai lunga si o tin asa pana ma plictisesc, ca de descarcat oricum nu pot sa descarc nimic.Pentru ce mai e facuta rubrica de downloads daca nu o pot folosii?
BooM-retired Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 vezi ce browser foloseshti shi ce firewall. Incearca Opera sau Firefox, shi din cand in cand sa mai dai un refresh.
G-Man Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 explorerul are o chestie care merge dezactivata, in gen, apare in partea de sus a ferstrei(IE), cu mesajul popup blocked, download blecked sau ActiveX installer blocked. Tot ce tre sa faci este sa dai click dreapta shi dai accept popup,download...etc. Asta in cazul in care ai o vers. mai noua de IE. PS : BooM_IO, am auzit ca aceste browsere au anumite "defecte", care t face o victima usoara pt hackeri, traking cookies and other hack/addwhare programs.
alex Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 scoate block pop-up de pe www.linkmania.ro & http://linkmania.ro
Guest blueheart Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 va multumesc la toti pt. raspunsuri. I-am dat de fiecare data accept popup sau dowload la ActivX, dar de fiecare data ma pune iar pe lista de asteptare si cand ajung pe prima pozitie ma blocheaza iar. N-am reusit sa descarc nimic pana acum.
aolex Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ' date='Mar 1 2005, 09:48 PM'] PS : BooM_IO, am auzit ca aceste browsere au anumite "defecte", care t face o victima usoara pt hackeri, traking cookies and other hack/addwhare programs. nu , nu am auzit . cand afirmi ceva de genul asta , lasa si un link eventual ... ca sa vad cu ochii mei , ok ?
alex Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 bai ia hai nu mai creati o lunga discutie ie vs fifefox vs opera
alex Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 nevermind ...daca mai vad un mesaj de genu ca "firefox e prost ca nu face nush ce" sau "ie e prost ca asa zice aolex" inchid threadu ... eu am zis sa foloseti firefox pt a downloada pt ca nu da gres
G-Man Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 bine vrei link, nu am dar itzi spun din experientza, scria intr-o revista :read: pentru pc-uri, nust exact care, era acu un an, sau cel putzin p cand a aparut opera 6. Firefox nust exact, scria tot acolo ceva legat shi de acest browser. IE nu ii cine st ce, are shi el chestiile lui(bugs) da fie. Sper k nu tre sa explik chiar exact ce are fiecare...(progr x-ulescu are in linia 56, bug-ul >:.void_main)...link}|shift559634606843|>accept*). Yo nu am incerkat sa fak reclama la nici unul dintre acestea, personal eu folosesc avantbrowser. Pt mai multe informatzii intratzi pe google shi scrietzi ie,firefox sau opera leak's, exploits sau bugs <_< , na aolex eshti multzumit???? Gata, putetzi sa inchidetzi topikul... :angry1:
alex Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 mai vezi ce porc nesimtit esti???? useru care a facut threadul poate nu si`a rezolvat problema ...da daca tu ca prostu vii aici si te dai mare jmeker ca stii tu buguri si tot felu de chestii da nici macar nu vii cu dovezi ... nu meriti sa fii respectat pt chestia asta ai avertisment pt off-topic
G-Man Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 aolex, uite nisht link-uri, nu ii exact ce scria in revista da sa zicem: Opera exploits : http://www.security.nnov.ru/news2571.html IE exploit : http://www.k-otik.com/exploits/20041225.IEXPSP2RC.php http://www.informationweek.com/story/showA...icleID=57700320 http://www.xpforum.co.uk/forum/archive.php...-to-attack.html Firefox : http://www.internetnews.com/security/article.php/3456161 http://www.oreillynet.com/pub/wlg/6459 :whistle: alex, porc nesimtit??? hai mah k potzi mai mult de atat :D , sau zi ca nu merit efortul. A shi revista in care spunea despre aceste mici defectziuni era PCWorl*. blueheart, scuze dak te-am incurcat cu "vrajelile mele" sau de asha zisele mele aere de jmeker(ma rog cel putz asha spune alex).
alex Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 ' date='Mar 5 2005, 12:02 PM'] :whistle: alex, porc nesimtit??? hai mah k potzi mai mult de atat :D , sau zi ca nu merit efortul. A shi revista in care spunea despre aceste mici defectziuni era PCWorl*. blueheart, scuze dak te-am incurcat cu "vrajelile mele" sau de asha zisele mele aere de jmeker(ma rog cel putz asha spune alex). m-am abtinut sa nu iti zic mai urat
Guest blueheart_c Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Mai baieti, eu n-am intrat pe forum sa cer ajutor ca sa va certati. Si adevarul e ca tot nu mi-am rezolvat problema. Mi-am dezactivat popup-urile pt. linkmania si degeaba. Am sa incerc ce mi-a zis alex, sa apes F5 cand ajung pe 2. Dar tot ma scoate din sarite ca ajung pe primele pozitii si dintr-o data ma arunca iar intr-un rand de nu se mai termina. Mersi inca odata pt. indicatii. VREAU SI EU SA AM CU CE SA MA JOC :crybaby: :crybaby: :crybaby:
Guest blueheart_c Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Haide-ti sa va mai intreb ceva, ca eu nu stiu prea multe: am mai multe partitii pe hard ca sa nu mai pierd tot ce am salvat pana acum daca am probleme cu sistemul de operare. Deci tot ce am pe D si E ramane acolo, chiar daca reinstalez sistemul. Cand am instalat AVG-ul a trebuit sa reinstalez sistemul pt. ca era plin de virusi. Toate merg bine, doar ca Winamp-ul nu-mi mai incarca toate melodiile in playlist ( din ce am vazut eu pe cele tip MPEG sau WMA ) cu toate ca la playlist preferences imi arata ca incarca toate tipurile de fisiere. Daca ii dau sa mi le cante separat, deci le iau de pe D, unde am fisierul de muzuca, le canta, dar eu vreau sa imi incarce toate melodiile in playlist sa nu le mai caut prin fisiere. Inainte de reinstalarea sistemului de operare mergea asa. Ma gandesc ca e o problema cu sistemul, dar nu stiu ce sa-i fac. Stie cineva? :dontknow:
BooM-retired Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 1. format c:\ 2. reinstalezi tot (recomand Win XP SP2) 3. itzi bagi un antivirus shi un firewall klumea (shi numa dupa aia bagi modemu in priza) 4. ca browser foloseshti OPERA SAU FIREFOX 5. shi numa dupa aia potzi sa intalezi shi Winamp-u
G-Man Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 CLAR K IARA MA BAG IN SEAMA!!!! Eu itzi recomand p langa cei 5 pashy datzi de BooM_IO, sa-ti reinstalezi driverele recomandate placilor tale(probabil ai cd-uri de la ficare, un sfat iatzi ultimele d p net). Dar acesta doar dupa ce ai scanat tot hardul pentru fishiere din sistemul vechi(scaneaza cu sytem mechanic, easy and efficient)sa fii sigur k scapi de toate setarile vechi altfel codecurile, playerele, etc vor intra in conflict(nu itzi vor merge). PS : imi poate spune cineva cu ce ii mai bun SP2 decat SP1, yo mai mult m-am enervat cu sp2, nu am gasit nimik folositor...maybe windowsmoviemaker :D !
BooM-retired Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 lol [G-Man], asha am zis shi eu la inceput. Foloseshte-l shi o sa te convingi ca e mai bun, ca doar nu a fost facut sa fie mai prost. La prima impresie pare nasha rau de tot, dar dupa ce il foloseshti te convingi ca nu e asha, iar la capitolul securitate sta chiar binishor dak mai dai shi un Windows Update.
G-Man Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 blueheart...am incerkt sa downlodez ceva cu IE shi mi-sa blocat p poz 2(k shy tzie!). Am incerkt acelash fishier cu Avant Browser shy mi-a mers. T sfatuiesk sa-l foloseshty shy tu...nu tre sa dai nimik, numai download, iar cand ajunge la poz 1 itzi apare casutza de download unde dai save. Asta-i tot. Shy fa asha pt k spune [G-Man]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D