RATM Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Am asteptat azi vreo 6 ore pana am putut downloada ceva de pe linkmania. Lasati-o mai moale mai fratilor ca iau foc firele. Propun ca fiecare sa nu copieze mai mult de 200MB pe zi. Cred ca e rezonabil, nu?
alex Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ce propunere e si asta???? daca vrei sa dw ceva mic(sub 20mb nu stai la coada) deci ... laso mai moale cu cei 200mb pe zi ... eu unu nu dw mai nimic de pe linkmania ... imi iau totu din afara ... daca chiar ai nevoie de acel "ceva" urgent il ei de pe gamershell
rats Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Propun ca fiecare sa nu copieze mai mult de 200MB pe zi. Cred ca e rezonabil, nu? ii rezonabil pă dracu... chiar daca fac si eu cum face alex, nu-i corect si democratic sa fie limita la download...
tyler-durden Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 RATM, cine te pune sa stai la coada? pun pariu ca aproape tot ce e pe linkmania se gaseste si in alta parte. de google ai auzit? nu? :blink: il gasesti la ww.google.ro, scrii unde clipoceste prompteru ce vrei sa cauti si dai ENTAR ;) sau poti incerca un hub de dc. aici povestea e mai lunga, n-am rabdare. daca incercai sa iei totusi screensaveru sau backroundu Linkmania imi cer scuze :pray:
decu Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Ce-ti trebe frate din sect. download? Iti pun eu pe un cd si ti-l trimit gratis, daca e chiar asa greu de stat la coada. Se vede ca nu ai prins etapa dial-up cand trebea sa stai o noapte pentru 5Mb.
RATM Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Ce-ti trebe frate din sect. download? Iti pun eu pe un cd si ti-l trimit gratis Misto. Da-mi o lista cu ce ai si mai vorbim. Nu ma asteptam la asa ceva :notworthy:
nwradu Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Traficul e nelimitat pt abonatii Cablelink asa ca nu mai trebuie sa va inghesuiti aici pt a nu faca trafic. Daca vreti sa trageti din Romania, exista tucows cu mirror chiar pe RDS (necontorizabil deci, cel putin pt Bucuresti), exista Softpedia cu mirror pe aici pt unele chestii (mirror pe KPNQwest, care se contoriza insa) si mai sunt si altele, plus huburi... Aici sa zic ca ar merge download pt demo-uri, MU, etc... dar pt software puteti sa mai luati si din alta parte.
RATM Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 ... Aici sa zic ca ar merge download pt demo-uri, MU, etc... dar pt software puteti sa mai luati si din alta parte. Pt demo-uri folosesc Downloads de pe linkmania. Apreciez parerea celor de pe forum pt ca stiu ca ai jucat multe din jocurile de pe site. Asta ma ajuta sa cumpar apoi un joc pe care sa nu arunc banii degeaba.
G-Man Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 200MB :huh: ...poate numai d p serverele linkmania, da nu prea ar fi mare diferentza, pt k nimeni nu downlodeaza 1gb continuuuu....sau cel putzin asha cred <_< . Remember me!!! Dial-Up 4 ever!!! :D
alex Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 daca tot sunteti asa ... cu limitele astea ... hai sa facem tracker(nu va ganditi la warez) pe care punem ce este acum in sectiunea downloads :) ati fi de acord??? pun pariu ca nu ... de ce ar trebui voi sa ajutati ... sa lasati si pentru altii la seed??? asa ca ia lasati ideiile gen "200mb maxim pe zi" si lasati adminii(coordonatori) sa decida ce si cum...