Jump to content
silversky

Primul film manelist - produs de MediaPro

Recommended Posts

Posted

ahahahaha ce tareee jur smile.gif))) ....dupa ce promoveaza pe B1Tv, viata lu` Columbeanu cu toana aia, mai l`au bagat si pe Guta mai de mult la ceva emisiune pe alt program, nu zic....recunosc ca ascult manele, dar una e sa asculti si alta e sa promovezi incultura pe marele ecran....cum "sex sells" banuiesc ca cei care produc filmul considera ca si "prostia sells" ....asa cum JiJi scoate audienta maxima, asa probabil si flimul acesta va scoate....dar ma`ndoiesc. BangHead.gifviolent1.gif

Posted

grrr... cand mai merg la o nunta merg cu cdurile cu houseuri dupa mine si il bat pe dj daca baga manele 24.gif

Guest Blaidy
Posted

MANELISTI=INCULTI

Esti chiar asa de sigur ? si eu asc. manele si nu sunt incult deloc ...

grrr... cand mai merg la o nunta merg cu cdurile cu houseuri dupa mine si il bat pe dj daca baga manele

Si ajungi pe la puscarie si ...

Film manelist ? pana si eu cred ca e o tampenie :|

Posted

chiar e adevarata stirea ?? OMFH blink.gif am ajuns o tara de tot %$#^%$&^%* daca se fac filme cu cu si despre manelari mai ales de MEdia Pro care se vrea o casa de productie respectabila

Posted

Esti chiar asa de sigur ? si eu asc. manele si nu sunt incult deloc ...

Si ajungi pe la puscarie si ...

Film manelist ? pana si eu cred ca e o tampenie :|

nu cei care asculta manele sunt inculti...daca e pana acolo si presedintele Romaniei asculta manele si nu cred ca e incult, dar cand vine vorba de Sorin Copilul de Aur eu zic ca e incult.

Guest pa$$at
Posted

am curaj sa pariez oricat ca cel putin 50% dintre cei care ai postat si ne-au spus cat de mult urasc ei manelele sunt manelisti.eu nu prea am ce sa zic despre copilu ala sau cum il cheama fiindca mie imi sunt indiferenti manelisti si nu prea le dau mare atentie

P.S. presedintele romaniei este un INCULT

Posted

Filmul o sa aibe succes la categoria de oameni carora li se adreseaza si il pot intelege. comp03.gif

Nici mie nu imi plac manelele (mai ales cand ma trezeste idiotu' de deasupra duminca la ora 07); dar pana la coada, fiecare asculta ce-i place... violent1.gifnew_2gunsfiring_v1.gifprotest.gifqleft3.gifviolent5.gif00000043.gifpendu.gifceuameni.gif

gives.gif

Posted

Citesc aici posturile unora si nu-mi vine sa cred ce citesc... toti spuneti despre manelisti ca sunt inculti, prosti, etc

Si voi la viata voastra ati vazut un manelist fara scoala si deja ziceti ca toti sunt asa???

Voi comparati oamenii dupa ce gen de muzica asculta sau dupa ce fel de om e?

Daca fac astia film despre manelisti sa le fie de bine, daca vreti sa-l vedeti mereti la cinematografe si vizionatil, daca nu vreti sa-l vedeti stati acasa si bateti din butoane!

dontknow.gif

Posted

daca apare asa ceva pe piata se duce Romania dowwwnnn....in deep s**t!

asta clar . filmul o sa ii lase fara bani pe aia de la media pro . film cu manelisti ? mai bine faceau un documentar despre istoria magnetului (care s-ar fi vizionat destul de bine) decat un film cu manele . ce ne va invata filmul ala ? cuvinte noi ? cum ar fi . citez : ,,puradeii '' . doamne fereste . asta ar trebui sa fie film . +19 ani

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...