silversky Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Trustul MediaPro "coace" o mare surpriza, pregatind o productie ce se spera a fi marea "bomba" cinematografica a anului. A turnat un film artistic in care protagonisti vor fi manelistii de top Jean de la Craiova si Sorinel Copilul de Aur.Filmarile pentru aceasta inedita pelicula ce duce junii manelelor de pe scenele parangheliilor direct pe marele ecran s-au derulat in deplin secret in ultimele doua saptamani, si s-au incheiat saptamana trecuta. Locatiile de filmare (Teatrul Masca, o locatie in apropierea Casei Poporului, langa berarie Beker Brau etc.) au fost bine protejate de agenti de paza ai institutiei media sus-amintite.Productia destinata marilor ecrane - a carei denumire pilot este "Maneaua de aur" - cuprinde si alte nume cunoscute a caror activitate artistica se desfasoara la umbra trustului Pro, ca Loredana Groza, Florin Calinescu si noile achizitii ale PRO TV, cuplul umoristic Romica Tociu & Cornel Palade.Din surse sigure am aflat ca scenariul se invarte in jurul lui Sorinel Copilul de Aur , 14 ani, manelistul al carui nume se vinde bine pe piata de profil.Sursa : hotnews.roDupă ce au "dat lovitura" cu "Deşteaptă-te române!" în versiunea manelistică se pare că cei de la Mediapro continuă în aceeasi notă,graţios şi cu stil...Şi ce putea fi mai nimerit decât un film cu tinerele speranţe maneliste din România?Şi se mai leagă lumea de calitatea emisiunii cârcotaşilor...well...nu cred că mai sunt necesare alte comentarii.
almosthuman^ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 lol ...ce poti sa le ceri?urmaream stirile si l-au numit pe guta "zeul manelelor"
Icarus_anarchy Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Think I-m' gonna barf!!! :sick: Yo zic k aceasta muzica este total pentru analfabetzi. No offense, insa sunt 100% anti. <<<Prefer trying this (weed)
Ahilosu Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 am vazut un interviu cu ala de aur...e trist cum o sa ajunga cinematografia romaneasca...probabil acest film va arata ca cele de la Boolywood numai ca mult mai prost...si sunt sigur ca va avea ceva audienta, sper numai sa nu il bage la plaza sau multiplex
Steel092 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Damn!!!Urasc manelele,acest kitch,acest zgomot...aceasta chestie ROMANEASCA,pana la urma...ma astept sa se faca un film cu tigani care isi marita copii de la 12 ani,un film cu nebunii care isi omoara concubinele,un film cu parintii betivi care ziua se imbata si noaptea se bat,un film cu tati care isi violeaza copii si lista poate continua!
THuG-Radu Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Oare va fi nominalizat la "Zmeura de aur" ? Mai mult ca sigur. CEL MAI PROST FILM ! R.I.P. Proof !
Ahilosu Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ar fi de preferat ca acest thread sa nu ajunga unul de denigrare a manelistilor
NoNamed Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 daca apare asa ceva pe piata se duce Romania dowwwnnn....in deep s**t!
uTzu Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 MANELISTI=INCULTI FILMUL O SA FIE UN ESEC TOTAL ! PS: Acest film va degrada imaginea Romaniei si mai mult.
filth Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 MANELISTI=INCULTIFILMUL O SA FIE UN ESEC TOTAL ! PS: Acest film va degrada imaginea Romaniei si mai mult. chiar sper sa fie asa... idiotenia directorilor acestui film ma uimeste... mai bine faceau HARAP ALB sau SCUFITA ROSIE !!!!!!
Ahilosu Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ar fi de preferat ca acest thread sa nu ajunga unul de denigrare a manelistilor voi ati citit ce am scris eu aici?
Burne Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hahaha de ce va mirati atata? Familia vijelie Iubirea din (sau de la) Clejani urmeaza viata lui Columbeanu sunt niste realty showuri de succes nu vad de ce un film de genu asta sa nu aiba succes si sunt sigur ca va avea succes sunt destui care cumpara casete sau dvduri cu concerte sau cu nuntile unde au "cantat" diversi interpreti de manele. Imi pare bine sa vad ca sunteti reticenti la asemenea proiecte cinematografice dar din pacate astia suntem o fi de bine sau de rau asta ramane sa hotarati fiecare in parte eu unul nu sunt amator de asa ceva dar nici neaparat anti cat despre film nu cred ca ma voi uita
Guest -[ ChaMPioN ]- Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 daca gutza este un zeu ce sa mai zic de 2pac sau eminem ??
Synapse Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 NU VA AVEA SUCCES ! CARE SE UITA LA AIA CUM SE MAIMUTARESC ACOLO, CA DOAR IS PROFITORII CARE SCURG BANII DE LA ROMANI PRIN MUZICA LOR CARE NICI MACAR LAUTAREASCA NU-I, CA SI COSTIIII IIIOOONITAAAA aka " PLAGIATORUL "
Kasabian Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 chiar sper sa fie asa... idiotenia directorilor acestui film ma uimeste... mai bine faceau HARAP ALB sau SCUFITA ROSIE !!!!!! filth nu cred ca directorul acestui film este atat de idiot pe cat crezi tu, deoarece si'a ales un film care are o tema la moda, respectiv manelele( din nefericire pentru mine si restu... ) parerea mea este ca era inevitabil un astfel de film avand in vedere anduranta acestui tip de "muzica", iarasi spre exasperanta iubitorilor de muzica si a patriotilor... in fine, avand in vedere reputatia manelistilor de a se inspira fara nici o jena din melodiile altora nu'ti ramane decat sa te intrebi oare si filmul o sa fie la fel ? pana la urmatorul film cu "zei" si "regi"
Tigressa Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 orikt de dornica as fi sa ma fac cunoscuta k regizor nu as aborda o tema kre nu-mi place, kre nu-mi inspira nik, kre..oh well...mai are sens sa continui? acum o sa ne sara manelishtii in cap si o sa ne spuna sa nu ne uitam dak nu ne place...e atat de trist
Devil Slayer Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 liviu de la LA era deja prea mult acum o sa apara si alti manelisti in filme
Kasabian Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 liviu de la LA era deja prea mult acum o sa apara si alti manelisti in filme adevarat dar asta e.... filme cu manelisti...
kilroy Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ...cred ca trebuie sa ma intind putinsimt ca mi se face rauacum urmeaza niste injuraturi la adresa acelor !@#@#%$#^carora le doresc sa @!#$#^$%&$*&si pe @#$#% si cand @#$#$% si mama lor sa @#$@#%$sunt niste @#$@#% care fac orice pentru un leu in plusdeh... prostia se vinde...MI-E SCARBAsi ce dracu sa mai fac in tara asta de rahat? sa mai stau aici... cand media inseamna prostie pura...?!later edit: din pacat spurcasagurile alea se vand cam bine => sunt destui romani prosti si incultidupa cum am vazut inteligenta din scoli, eu abia am terminat liceul acu 4 ani si acu termin facultaprietena mea e in a 12-a si am avut "bucuria" sa petrec o seara cu o parte din colegii eimai rar atata prostie pe metru patrat am vazut... in doar 4 ani au ajuns liceele de rasul lumiichiar daca nu prea ma omoream cu invatatul in liceu, prost n-am iesit de acolo... dar acum... termina ratatii aia liceul si nu stiu mai nimic...in romania banul vorbeste... prostii au bani, care asculta prostii... adica maneleascultati muzica aia de @$#@# la voi in casa, in masina, unde vretichiar nu am nimic impotrivaceea ce ma deranjeaza, e ca trebuie sa o asculte tot cartierul sau toata strada pe unde trece pustiul ala de 18 ani la care mamica i-a luat volvo s80 ca si-a luat bacul cu 10(care tot mamica l-a cumparat cu bani grei, ca baietelul ei este analfabet si ologofren, etc etc)pana la urma... din ce in ce mai mult urasc trustul pro manele tv media what everanyway, enough rantingpropun ca pro tv sa infiinteze inca un nou postPROST TVcare se se axeze pe manele, poate o sa aiba mai mult succes decat pro tvbleah...
PrinceOfPersia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 omfg...daca s`a ajuns si aici ... maine , poimaine fac si seriale cu manelisti that's sick