Carp Angler Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 adica dak joc MU sunt idiot ? mersi celui cu campania impotriva noastra el ce stie sa faca ? as zice ce dar ma paste 5 zile si warn up
Qui-Gon Jinn Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 tin sa repet ca nu am initiat o campanie anti mu si nu am jignit in nici un fel jucatorii de mu, nici acel titlu de MU-isti nu vi l-am acordat asa ca nu va mai suparati pe mine, a fost o "campanie" daca puteti sa ii spuneti asa anti-V-C unde se faceau mii de posturi in prostie, pana la urma am fost auziti si a fost oprita contorizarea posturilor din sectiunea aia...somebody should close this!
MisterDevil Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 asta e pur si simplu dovada ca efectul turma inca mai exista .. si mai rezita mult timp ....mu este un MMORPG .. belive it or not ... sustinatori anti`mu sunt evident o rasa de omuletzi care inca nu a reusit sa evolueze si sa accepte realitateadaca sectiunea v-c va deranjeaza problema voastra ... oricum nu se pun posturile de acolo si totusi ... de ar fi l2 in loc de mu ( sa deviez si eu .. ca doar e la moda) tot la fel ati comenta ... pipal ... get a life ... lasati impresiile de tzigani pt ca unu joaca de rupe si pt ca ii place ...
ratseloP Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 asta e pur si simplu dovada ca efectul turma inca mai exista .. si mai rezita mult timp ....mu este un MMORPG .. belive it or not ... sustinatori anti`mu sunt evident o rasa de omuletzi care inca nu a reusit sa evolueze si sa accepte realitateadaca sectiunea v-c va deranjeaza problema voastra ... oricum nu se pun posturile de acolo si totusi ... de ar fi l2 in loc de mu ( sa deviez si eu .. ca doar e la moda) tot la fel ati comenta ... pipal ... get a life ... lasati impresiile de tzigani pt ca unu joaca de rupe si pt ca ii place ... dak noi suntem obsedatzi care e prob ... advice nu te apuca ... destui noobi
Qui-Gon Jinn Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hai cu un close va rog frumos! subiectul e demult incheiat
Thade Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 @c3nz0r: da ai dreptate. Acum, si adminii la CS au topic de spam, nu? au, dar nu contorizeaza posturile, asa ca...useless ce spui tu
zetulescu Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Fiecare cu gusturile sale.....ce ma intereseaza pe mine ca x sau y se joaca Mu..treaba lui..asa cum mie imi place cs ..asa si lui ii place Mu....cred ca este o chestie de gust.