Jump to content
andypopa

Anti MU Online

Recommended Posts

Posted

tin sa repet ca nu am initiat o campanie anti mu si nu am jignit in nici un fel jucatorii de mu, nici acel titlu de MU-isti nu vi l-am acordat asa ca nu va mai suparati pe mine, a fost o "campanie" daca puteti sa ii spuneti asa anti-V-C unde se faceau mii de posturi in prostie, pana la urma am fost auziti si a fost oprita contorizarea posturilor din sectiunea aia...somebody should close this!

Posted

asta e pur si simplu dovada ca efectul turma inca mai exista .. si mai rezita mult timp ....

mu este un MMORPG .. belive it or not ...

sustinatori anti`mu sunt evident o rasa de omuletzi care inca nu a reusit sa evolueze si sa accepte realitatea

daca sectiunea v-c va deranjeaza problema voastra ... oricum nu se pun posturile de acolo si totusi ... de ar fi l2 in loc de mu ( sa deviez si eu .. ca doar e la moda) tot la fel ati comenta ... pipal ... get a life ... lasati impresiile de tzigani pt ca unu joaca de rupe si pt ca ii place ...

Guest Alex TG
Posted

A trecut moda... thank god !!

Posted

asta e pur si simplu dovada ca efectul turma inca mai exista .. si mai rezita mult timp ....

mu este un MMORPG .. belive it or not ...

sustinatori anti`mu sunt evident o rasa de omuletzi care inca nu a reusit sa evolueze si sa accepte realitatea

daca sectiunea v-c va deranjeaza problema voastra ... oricum nu se pun posturile de acolo si totusi ... de ar fi l2 in loc de mu ( sa deviez si eu .. ca doar e la moda) tot la fel ati comenta ... pipal ... get a life ... lasati impresiile de tzigani pt ca unu joaca de rupe si pt ca ii place ...

dak noi suntem obsedatzi care e prob ... advice nu te apuca ... destui noobi

Guest Blaidy
Posted

mindhunter ce frumos e sa faci spam, nu ?

Posted

@c3nz0r: da ai dreptate. Acum, si adminii la CS au topic de spam, nu? wink.gif

au, dar nu contorizeaza posturile, asa ca...useless ce spui tu

Posted

Fiecare cu gusturile sale.....ce ma intereseaza pe mine ca x sau y se joaca Mu..treaba lui..asa cum mie imi place cs ..asa si lui ii place Mu....cred ca este o chestie de gust.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...