Jump to content
andypopa

Anti MU Online

Recommended Posts

Posted

cand nu are omu' ce face sta si se gandeste ce sa critice ,in cine sa arunce cu noroi etc...asa a fost si cu campania anti manele a iesit ceva din ea ?...nu

p.s nu joc mu dar mi se pare o idiotenie "campania"

Posted

Cam asa. :|

Anyway... faptul ca o gramada de oameni prosti au stricat jocul asta e nasol... Too bad. Dar VAI, iata, il joc chiar eu smile.gif si... VAI Margelatul si VAI o gramada de oameni inteligenti desigur (bla bla bla, mdea, m-am pus pe mine primu', so? dry.gif).

MU n-are absolut nimic, jocul e chiar original, are multe idei pe care nu le-am vazut prin alte locuri.

Daca scriati "Anti majoritatea idiotilor care joaca MU Online" era alta treaba...

Posted

I urasc pe cei care jignesc jucatorii de MU .

Jucatorii de MU ma enerveaza doar ca posteaza la V-C , intr-adevar are si acea sectiune scopul ei dar nici chiar asa ; totul are o limita .

Guest Blaidy
Posted

@andypopa

Daca fac si eu ca tine cand nu am ce face sa gasesc ceva, iti faceam 520 de topicuri pe zi, dar ma abtin ... oricum daca un om joaca mu si ii place nu poti sa il faci sa isi schimbe parerea si nici unu dintre noi nu poate (only the god ... maybe) si eu mai asc. manele, dar una e sa asc. manele care intradevar au un sens si sunt frumoase si alta e sa asc. toata ziua manele care numai injura in ele ...

Posted

De fapt eram chiar curios. Numarul de topicuri pe care le-am _facut_ eu pe linkmania.ro sunt sub 25, fara vanzari/cumparari, desigur. Nu e ca "nu aveam ce face" stimate domn dry.gif... Daca nu te superi te-as ruga ca viitoare insulte sa le bagi in /dev/null, sau daca te mananca nasol pe PM.

Stay ontopic.

EDIT:

@c3nz0r: da ai dreptate. Acum, si adminii la CS au topic de spam, nu? wink.gif

Posted

S-a repetat intr'una: CINE PANA MEA TE OBLIGA SA-L JOCI? NU IL JOCI..ASTA E!! DU-TE UNDE AI TREABA!! angry4.gif

p.s nu sunt jucator de MU dar nu are rost sa ne luam de el ca nu obtinem nimic.

Posted

Mu e unul dintre motivele pentru care a avut Linkmania succes si este referrer-ul no.1 pt el.

Ca iti vine uneori sa o iei peste campuri cand vezi ce se intampla in joc sau pe forumurile dedicate Mu asta e altceva dar nu va mai vaietati atata doar ca sa pareti interesanti.

O campanie anti-Mu cum a fost si campania anti-manele este o pierdere de vreme, in primul rand pentru ca va luptati cu morile de vant si in al doilea rand fiindca stim toti ca nu e campania in sine lucrul care va motiveaza ci mai degraba sa va dati voi rotunzi ca sunteti anti ceva.

Esti anti ceva? Foarte bine, evita acel lucru. Nu-ti place Mu, nu-l juca, nu-ti plac manelele, nu le asculta. Acelasi lucru se aplica si pentru manelistii care sunt anti-rock, s.a.m.d.

Posted

tot timpul o sa fie o campanie anti.... si anti mu e o campanie buna biggrin.gif ,si eu joc mu,am 2 rr si am pierdut prea mult timp cu mu dar cei cu peste 30 de rr ce sa mai zic,au pierdut luni intregi....asta nu imi place la mu pierzi timpul la propriu nici macar nu te joci stai in party...daca as fi stiut ce joc o sa ajunga mu nici nu ma atingeam de el,dupa ce se rr db nu mai joc mu pt ca pt uni a devenit obsesie...nu se mai multumesc sa aiba 10 rr vor 20..vor din ce in ce mai mult,mai nou au luat programe de hack si nici nu se respecta intre ei,nici macar ca sunt 99% romani ca daca ar fi fost sa zicem si alti probabil ca i-ar injura,mu un fel de drog care iti manaca timpul si e un joc de nota 1,2.Cea mai mare adunatura de asa zisi "gameri" joaca mu,cel mai simplu mmo nu are nici macar niste questuri serioase.Daca tot am ajuns si eu pana aici macar sa mai dau un rr banana.gif ca dupa aia ma apuc de ceva serios...lineage II C4.

Sunt uni care nu inteleg ca mu e de fapt o pierdere de timp placuta,cum ar fi cel care a facut topicul 5.gif

Btw si diablo 1 e mai distractic decat mu(un tip destept a zis asta,pacat ca nu am fost eu wink.gif )

Posted

Nope, nu vreau sa zic anti rpg. Exista oameni aici care in semnatura user-bar "Anti MU". Doar uitati-va. Anyway, vroiam de fapt sa aud o parere a oamenilor CU "emblema"... dry.gif

Acum se pare ca le-au scos toti...

Posted

fiecare are dreptul sa aiba o parere dar nu te poti impune unui curent numai ca sa pari interesant

Si cam pe toate serverele de jocuri se intalnesc exemplare cum sunt la mu

Guest Blaidy
Posted

Daca nu te superi te-as ruga ca viitoare insulte sa le bagi in /dev/null, sau daca te mananca nasol pe PM.

P.S Unde te-am insultat eu ? blink.gif chestia cu "daca bla bla bla ..." nu era o insulta.

Posted

da , cu v-c sunt probleme , nu multi posteaza acolo pt spam , dar e naspa facut , dai sute de UP'uri dry.gif sunt unii (sagmaster) care au 99% v-c sleep.gif

trebuia scoasa demult...

Posted

O sa vedeti voi ce se va intampla cu ala dupa rr db. Nu pot insa sa divulg asemenea info pe forum.

Inca astept niste anti mu... dry.gif

@Blaidy: "Daca fac si eu ca tine cand nu am ce face sa gasesc ceva, iti faceam 520 de topicuri pe zi, dar ma abtin", ma acuzi clar de spam. Pe PM daca mai ai ceva de zis.

Posted

nu sint de acord cu, campaniile impotriva anumitor jocuri dar nici cu ingradirea dreptului la libera exprimare (in limita bunului simt bineinteles)

pe adevartii jucatori de mu-online nu o sa-i afecteze

icon_thumright.gif

Posted

e aiurea rau campania asta anti-Mu din moment ce majoritatea playerilor care folosesc linkmania se afla in sectiunea MU. In mod normal ar trebui sa respecti opinia majoritatii, e mult mai simplu sa schimbi parerea a 10 oameni decat a 100 de oameni

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...