Jump to content
Guest teutul

CERCEL IN URECHEA DREAPTA?

Recommended Posts

Guest teutul
Posted

tiphat.gif mi a casunat sa mi pun cercel ...in ureche.... si ma intreb in care din ele?

merge sa mi pun in urechea dreapta?

sau in stanga?

argumentati va parerea occasion14.gif

Posted

tiphat.gif  mi a casunat sa mi pun cercel ...in ureche.... si ma intreb in care din ele?

merge sa mi pun in urechea dreapta?

sau in stanga?

argumentati va parerea occasion14.gif

in dreapta daca esti gay, in stanga daca esti pe jumate gay ... tu alegi 5.gif

Guest teutul
Posted

bah gay nu sunt deci stanga

Posted

uhm... cate topicuri inutile vei mai deschide oare? recunosc, regele stupid topics made by teutul e ala cu bara de fier sau aluminiu de nu mai stiu ce forma... inainte de a folosi forumul ca engine de cautare, try google. mai rapid si mai obiectiv.

ontopic: pune-ti cercei in ambele urechi, vreo 2 in nas, vreo 4 in sprancene, unul in buza si altul in limba si unul in gat cred ca ar merge. de la gat in jos, recomand tatuajele. ai putea sa deschizi un topic in care sa intrebi ce modele de tatuaje s-ar potrivi corpului tau.

Guest teutul
Posted (edited)

uhm... cate topicuri inutile vei mai deschide oare? recunosc, regele stupid topics made by teutul e ala cu bara de fier sau aluminiu de nu mai stiu ce forma... inainte de a folosi forumul ca engine de cautare, try google. mai rapid si mai obiectiv.

ontopic: pune-ti cercei in ambele urechi, vreo 2 in nas, vreo 4 in sprancene, unul in buza si altul in limba si unul in gat cred ca ar merge. de la gat in jos, recomand tatuajele. ai putea sa deschizi un topic in care sa intrebi ce modele de tatuaje s-ar potrivi corpului tau.

cu riscul unui ban itzi zic da te n g*** m**** de bou ce esti

hai moderatorule baneaza ma k am pus la punt o jigodie

Edited by seba18
Posted

hahaaaaaa ti-as fi zis eu sa iti pui in varful penisului ca e mai frumos dar ma tem ca nu vei mai vedea decat dupa 7 zile.(suspend)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...