martafoy Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 eu am un 2600-Nokia,si da din pct de vedere strict al utilizarii unui telefon sunt multzumit de el.Cat despre cel mai nashpa telefon pe care l-am avut....cand va aud de Alcatel ot 311(parca)ca-i nashpa stau si ma intreb:de Maxon a-ti auzit?Imi trebuia permis de port arma ca sa-l scot din teaca....
dev Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Eu am un LG 7050 ... cu cablu de date cu tot ... super tel!
keeekeeess Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 eu am un 2600-Nokia,si da din pct de vedere strict al utilizarii unui telefon sunt multzumit de el.Cat despre cel mai nashpa telefon pe care l-am avut....cand va aud de Alcatel ot 311(parca)ca-i nashpa stau si ma intreb:de Maxon a-ti auzit?Imi trebuia permis de port arma ca sa-l scot din teaca.... si eu tot nokia 2600 care-i foarte bun pe post de telefon. daca vroiam jocuri imi cumparam game boy si poze 120x120 nu-mi trebe.
DarkBringer Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 eu am unu fix spoit pe perete si daca vreau pot sa il iau pana in camera
seba18 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Al meu e un Samsung X600 castigat asta-iarna la un concurs de la connex, ca daca era dupa mine numa nebun sa fi fost sa dau atatia bani pe un telefon... Oricum, mi-am luat un cablu de date la el si pe langa poze+zeci de3 tonuri i-am mai schimbat si soft-ul si am imbunatatit la el tot ce se mai putea imbunatati (tonuri voce pana la 512KB in loc de 32KB, caller-ID cu poza, inregistrare voce pana la 5 minute in loc de 1 min, schimbat animatii meniuri/start-up/shutdown, schimbat tonuri initiale+tonuri mesaje, 8MB pentru JAVA in loc de doar 900KB(memorie nefolosita?!?), zeci, sute de jocuri JAVA care in mod normal nu puteau fi descarcate decat de pe net acum merg bagate si cu cablu f usor, etc.)Am o singura problema cu el si vreau sa va intreb si pe voi: pb e ca NU l-am tinut in husa si in timp s-a cam zgariat ecranul la el (zgarieturi mici si multe, care deranjeaza in bataia soarelui sau unde cade lumina direct pe ecran; altfel nici nu se observa). Oricum, m-ar interesa daca se gaseste pe undeva de schimbat doar sticla aia care protejeaza display-ul si daca da, unde sa caut? Daca merg cu el la distribuitor (e original, are holograma HAT), m-as mira sa mi-o schimbe. Astept sugestii din partea voastra. MerciMy Phone
z3t[u] Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Nokia 6020......65K.....camera video.....sunt multumit de el......a cazut de la etajul 2..... am observat ca e si rezistent .........bateria 5 zile....sunt multumit.
LuCiFeR Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Am trecut pe un SendoM550..e dragut..simplu...nu-mi trebuie sa sune in toate felurile..bateria tine ..se aude clar..sunt multumit..# Stylish credit card sized handset, with clamshell design and internal antenna.# Outer display - reverse video mono 96 x 64 pixels, to check the time, or see who's calling without having to open or answer the phone.# Brilliant colour, easy to see screen with a range of themes to suit your mood - up to 4,096 colours, 128 x 128 pixels with customisable colour themes.# Keeps going for as long as you do - Stand by time up to 180 - 400 hours, Talk time up to 120 - 300 minutes, Game play up to 3 hours
Linky Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Moama...toti aveti telefoane mishto...unele si cu camera , ecran color,frigider, centrala, hota...si restu. Eu am un telefon simplu ...un Motorola C200 este super finutz...fara camera...fara ecran color....adik e color...e verde , se aude exceptional, adik se aude mai bine decat alte telefoane de peste 10 mil, bateria ma tine 6 zile fara sa vb cu el...si 200 de minute daca vorbesc in continuu pe el. Este rezistent...l-am scapat din masina....in timp ce mashina mergea cu 70 km/h am aruncat dupa mashina cu el, am prins un tantar pe ecran (din greseala) dupa ce am aruncat cu el de perete..si ca pret e super ieftin....adik la abonament e in jur de 5-600 000 de mii. My phone Numai ca al meu e negru la culoare
storm_cloud Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Eu "are" un Alcatel 512...mi l-a adus Mos Gerila deci nu a fost alegerea mea Oricum e dragutz si micutz si polifonic si...al meu
The Guardian Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tocmai mi-am schimbat si eu telu' aveam un Siemens M55 acum am un telefon de care sunt deplin multumit am un Motorola V1050 ,cine nu ar fi multumit de un asemenea tel....
Linky Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Telefonu asta cati bani iti da...daca bagi cardu? sau cat de fierbinte scoate apa? sau...sau....iti tine loc de prietena? Nu....sincer...aveti o oroare cu telefoanele cu camera de fotografiat/filmat, jocuri cat mai bune pe care le poti juca doar 30 de min ca se duce bateria...fiti seriosi...este o risipa de bani...mai bine ati dona banii celor care au nevoie...eu am donat 2 mil sinistratilor in loc sa imi iau telefon...
Jayzzz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Am avut un Nokia 6280, dar i l-am cedat la fratemeu.Acum vreau sa imi cumpar un Samsung X450
Guest skylineX Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 sal eu am un simens c60 si e bunicel am jucat footbal cu el si rezista doar carcasa a trebui sa o schimb dar in reste merge binisor
csoka.zsolt Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Va-rog postati niste site-uri cu midi-uri(.mid) de download!Nu vreau neaparat tonuri noi,doar sa le pot descarca gratis!
doomwave Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Am un Nokia 3650, la vremea lui era ultimul racnet dar acum facilitatile lui sunt disponibile si la telefoane de 2 ori mai mici si mai ieftine. Oricum, merita macar pt ecranul super mare si pt ... lookul original
frankie Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 am avut la inceput sagem myx-1 exact cand a aparut...apoi sony ericsson k500i..si o sal schimb si pe asta, aveam bani si de engage ca scazuse pretu dar l-am luat pe asta ca e misto...ma rog...Va-rog postati niste site-uri cu midi-uri(.mid) de download!Nu vreau neaparat tonuri noi,doar sa le pot descarca gratis! dc++ am gasit o gramadaaaaaaaa.....
Loonye Tunes Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Salut , cred ca am postat din greseala altundeva..btw eu 6260 si fratele meu glock 7260 ..bye Later edit: nokia ..uitasem
MAD3 Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 AM SIEMENS A50 SAC HEHE RAMMSTEIN RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!
Snow Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Pentru multi dintre voi telefonul e un fason o chestie care credeti ca vi se cuvine pt. altii e o necesitate si eu am un Siemens X 1 e tare telefonu da numai ca mie nu mi l-au luat parinti
Guest marcdiac Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 hai laudativa si cu codurile de activare.dezactiv diferite functii,care sinteti pe felie(retea,lacate,tasaturi blocate automat si etc)sa le dam clanta la astia cu plata la orice cod tastat,pe categorii de telefoane,informatia circula nu?:la Nokia este bine sati cunosti seria aparatului(il dai cuiva momentan el iti schimba placa ci. din interior tu nu stii si hotul cu un pacat si pagubasul cu telefon defect,corect?nu.Deci tasteaza:*#06# si apare000000000000(15)cifre seria ta unica IMEI scrio separat de rezerva acolo sa fie nu?ASTEPT LAUDELE CELOR INITIATI
seba18 Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 ASTEPT LAUDELE CELOR INITIATI nu te laud, pentru ca daca ai un cablu de date poti foarte usor sa schimbi IMEI-ul si nimeni nu o sa-si dea seama. cat despre trucuri folositoare: pentru detinatorii de Samsung X100 si X600, daca vreti sa va sune telefoanele mai tare accesati meniul secret al telefonului (*#8999*8378#), apoi apasati 2,2,3 si acolo, la ultimul nivel de volum in loc de 29, stergeti si scrieti 31, care este maximul. nu treceti peste 31, pentru ca 32 deja inseamna 0, 33=1 s.a.m.d. posibil sa mearga si pe alte telefoane Samsung, la astea doua l-am incercat eu si merge sigur (si la E700 de altfel, doar ca acolo e setat din fabrica la 31) si inca ceva: daca vreti sa nu mai auziti sunetul ala enervant de fiecare data cand faceti o poza cu X600 si E700, mergeti in acelasi meniu, tot la 2,2,3 si la primul nivel de volum puneti 0
feaR` Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Acu am 3220 telefon care l`am primit cadou . Acu am strans $ si imi voi cumpara cat de curand : :D