alinush_83 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 laudati-va cu telefoane voastre (de ce firma sunt produs, ce modele). sunteti multumiti de ele? sunt noi sau sunt second hand? ce ati vrea sa aiba in plus telefonul vostru? si pentru inceput o sa va zic eu cate ceva despre telefonul meu: este un sagem myx5m. l-am luat de la cineva (deci nu este nou). pot sa spun ca sunt multumit de el, ecran color, sunete HiFi, bateria ma tine suficient. ce as vrea sa aiba in plus...? o memorie mai mare (nu mai am loc sa imi descarc melodii de pe net - am gasit sa le iau free si nu mai am memori unde sa le bag :crybaby: ). deci in concluzie acest telefon isi face banii. acum astept si opiniile voastre!
Elf Soldier Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 aM SAMNSNG E310 ecran color camera foto camera video imagine super extra clara(mai clara decat la orice nokia). este nou(170 euro in austria). memorie buna. bateria ma tine 5 zile dak folosesc mult camera si vreo 7 dak o folosesc rar. sunete k-lumea si ceva ce mie imi place mult................aspect super fain. in concluzie sunt fff multumit de el. nu ii lipseste nimic. da intotdeaua e loc de mai bine. dak ar avea zoom`u putin putin mai mare ar fi OK. What about you, bro?
rats Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 am nokia 6600 din seria Symbian S60 (din care face parte si n-gage-u... n-gage-u fiind cel mai varza). Symbian S60 este un sistem de operare pentru smarthphone-uri ca si windows pt pc (sau pt PAL-uri) si suporta aplicatii si jocuri de orice fel (si 3D and shit). S60 is printre cele mai bune telefoane si cuprinde: N-Gage - Prima Consola de la Nokia. N-Gage QD - Cea de-a doua consola lansata de Nokia. Spre deosebira de primul N-Gage, acesta nu are mp3 player si radio, scazandu-i pretul. Nokia 6260 - foarte frumos si interesant Nokia 6630 - Un design foarte interesant. Camera Video Incorporata. Nokia 6670 - Un design cat se poate de original, facandu-l sa arate foarte elegant si placut vazului. Nokia 7650 - Un telefon foarte complex. Destul de greu de jucat pe el, datorita design-ului revolutionar. Siemens SX-1 - Unul dintre cele mai ciudate telefoane din seria 60, vine de la Siemens. Nokia 3650 - Telefonul care mi-a rupt inima, datorita designului, si fortei ascunse sub carcasa. Un telefon excelent (din pacate/fericire, Nokia 3660 mi-a frant a doua oara inima) Nokia 3660 - Fratele geaman a lui 3650, dar care a mostenit aspectul mamei sale. Singurul lucru diferit este pozitionarea NORMALA a butoanelor pe tastatura, reusind o controlare mai bine in timpul jocurilor, dar si o simplitate (normalitate) in scrierea SMS-urilor. Nokia 6600 - Unul dintre cele mai frecvente telefoane din seria 60, punandu-l in capul listei. Grozav telefon. Nokia 6620 - Nu foarte deosebit de Nokia 6600. Chestia este ca acest telefon le face pe toate. Sendo X - Un telefon dragut, simpatic si cu monitor LCD Panasonic X700 - Cel mai mic telefon din seria 60, si unul dintre cele mai dragute. Ultimele telefoane din S60 Lenovo P930 Nokia 6681 Nokia 6680 Nokia 3230 Pentru mai multe informatii despre un anumit telefon, dati click pe numele lor. Mai multe detalii: aici B)
LuCiFeR Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Eu sunt mai modest : am un nokia 3510i sunt super multumit de el , bateria ma tine 5 zile .... nu-mi trebuie camera pe el sau alte bazaconii .... se vede bine si este ok :)
MontBlank Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Lol. Eu am un Sony Ericsson T100...... :camouflage: ! Bateria ma cam tzine 2 zile....daca nu vb la telefon...daca vb tzine o zi ... Mobilul meu e cel mai naspa !!! :dance: :violent:
BooM-retired Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 SE T630. Simplu, design placut, elegant, destul de bun pt pretzul lui. Pacat ca nu are camera VGA (vreau zoom :( ). In rest bateria tzine 4 zile shi ceva dak nu il folosesc prea intens, iar dak il butonez toata ziua tzine 3 zile jumate. Are bluetooth, dak ai port bluetooth il potzi folosi ca shi telecomanda pt calculator, putandu-l controla aproape in totalitate in timp ce stai in pat :right: Singura problema pe care o am cu el este ca atunci cand ies afara shi stau mai mult de 1 ora, se opreshte. Dar am observat ca se opreshte doar dak il tzin intr-un anumit buzunar, de la o anumita haina :idea: In rest toate bune shi frumoase, este un telefon SUPER. PS: am un prieten care are T610, shi este atat de rezistent telefonul acela incat in joaca fotbal cu el pe gresie shi face STOP cu el :lol: :lol: :lol: Cand mergem pe strada pasam telefonul de la unul...
Guest Bogdan Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Mdea...... ...nu il si dati de pereti? :lol: :lol: ....si al meu e destul de rezistent......Aaaaa ..e nokia 6610i.....cu camera si toate prostiile..numa bluetooth nu are.... :P ....sunt destul de multumit de el...Apropo...nu stiti un kit pt. cablu de date...am cablu da cd imi da eroare :question:
alinush_83 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 Slim-Shady eu a mintrebat ce telefone aveti ACUM nu ce telefoane ai vrea sa ai sau ce telefoane ai avut!!!! MontBlank mie chiar imi place T100, dar nu credeam ca poate sa tina atat de putin (da-mi un PM sa iti spun o chestie despre el - s-ar putea sa te tina mai mult, am observat la un R600) Vad ca aproape toti aveti telefoane cu tot felul de chestii - bluetooth, camera video, camera foto etc. Numai eu am un amarat de tel fara nimic important
rats Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Slim-Shady eu a mintrebat ce telefone aveti ACUM nu ce telefoane ai vrea sa ai sau ce telefoane ai avut!!!! flăcău... d-ala am ;)
decu Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ha! :crybaby: Eu am Nokia 3410 de 1 1/2 ani. Baterie 4-5zile retea Cosmorom :whistle: camera cu zoomx100, sistem linux, dvd-tv pe el si semnul de olcit pentru teleportare :liar: poate fi folosit si ca rajnita de cafea, masina de vata de zahar, tiribomba si chiar ,nu o sa va vina sa credeti, cauciu de masina. LA CE VA TREBE FRATILOR SUPER TELEFOANE LA SUPER PRETURI. SA VADA GAGICILE CE TARI SUNTETI? Pardon. ce tari sunt parintii vostrii care va cumpara oricce moft? :beer:
rats Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 LA CE VA TREBE FRATILOR SUPER TELEFOANE LA SUPER PRETURI. SA VADA GAGICILE CE TARI SUNTETI? Pardon. ce tari sunt parintii vostrii care va cumpara oricce moft? :beer: asa te consolezi tu? eu nu ma mandresc cu telefonu mai ales ca-i cat o caramaida DAR spre deosebire de betoniera ta eu am tot timpu o camera foto-video la mine si pot captura faze si faze. ( NU MERGE LINKUL ) sau imi bag un film pe telefon si cand n-am ce face ma uit la film... sau mai ascult un mp3... asa ca un telefon scump merita toti banii: dvd player, mp3 player, video recorder, aparat foto si nu-n ultimul rand: Anti-Mosquito. A da... si consola de jocuri (merg 90% din jocurile de pe n-gage, si restu nu merg ca n-gage are prea putine cu culori) so... :love1: :angelbath:
Ahilosu Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 am nokia 6600 din seria Symbian S60 (din care face parte si n-gage-u... n-gage-u fiind cel mai varza). Symbian S60 este un sistem de operare pentru smarthphone-uri ca si windows pt pc (sau pt PAL-uri) si suporta aplicatii si jocuri de orice fel (si 3D and shit). S60 is printre cele mai bune telefoane si cuprinde: B) dude...symibian daca stiu eu bine...e sistemul care suporta windows... il poti seta sa iti deschida aerul conditionat sa schimbi programele la TV, sa deschizi radio etc... eu am un 6230 care toata lumea stie cum arata (am vazut intro zi un sofer te troleibuz avea unul...)bateria 4-5 zile, imaginea neclara cand e facuta dar la zoom e super fina.... semnalul nu se pierde in metrou deci e bun...si cam atat
alinush_83 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 flăcău... d-ala am ;) ok slim, dar ce tot ai facut insiruirea aia de telefoane ca eu nu m-am prins :huh: . a si decu-le, nu ne trebuie telefoane sa ne dam mari in fata fetelor, dar TOTUSI trebuie sa tii pasul cu moda, nu? si apropo, inca mai functioneaza cosmo?(mai am si eu o cartela pe acasa, dar nu am mai folosit-o de mult timp). si de unde stii ca parintii ne fac toate mofturile? poate unii dintre noi sunt mult mai mari decat ti-ai putea tu inchipuii, poate au familii, copii, sau poate sunt ditamai oamenii de afaceri, sau poate sunt rude cu ... :whistle: si le-au primit cadou de la respectivele rude.
nwradu Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Eu am un Samsung C100... ecran color in 65k, polifonic, n-are camera sau MMS dar nu pot zice ca regret prea mult asta. Ce nu imi place e sistemul Samsung prin care poti trage imagini de ex de la site-ul lor prin wap, da nu poti da la altii, sau primii de la altii, ca de... le-ai luat pe niste puncte si sa nu le dai de pomana la altii.. Insa sunt super multumit de telefon, e argintiu si pare mai serios asa, nu vreo jucarie roz sau mov sau portocalie cum sunt unele, culori foarte bune, meniu misto, interfata usoara... tine bateria aproape o saptamana, se aude bine... nu prea am regrete ca l-am luat.
decu Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 V-ati ATACAT! Eram curios sa vad reactia voastra. Nu despre asta era topic-ul? Despre lauda? Hai mai bine :beer: . Cosmo merge si inca bine. De 4 ani am ab. la ei si e ok.
alinush_83 Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 nu ne-am atacat mai dar am spus ce era de spus (nu avem telefoane mishto sa ne dam mari)! Si ca sa fac topic-ul si mai interesant mai propun un subiect de discutie: Care vi s-a parut cel mai naspa telefon pe care l-ati avut? Care vi se pare cel mai nashpa telefon din ziua de azi (care se comercializeaza acum)? Sa dau tot eu startul la subiectul acesta: cel mai nasol telefon pe care l-am avut eu a fost un alcatel ot311. mi s-a parut super nasol si daca il priveai din profil semana cu un autobuz. l-am tinut 2 saptamani dupa care l-am dat :dontknow: cel mai nasol telefon care se comercializeaza la ora actuala este motorola c116. mi se pare de prost gust - forma, lumina... tot. :violent: P.S. Scuze dar astazi (28.02.2005) va las singuri, nu mai pot sa comentez nimic, sunt plecat cu treaba.
catalin74 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 SonyEricsson T100 - Eu sunt mai lenes si am telefon numai pentru a primi si trimite apeluri/SMS. Principalul criteriu in alegere a fost sa nu cantareasca prea mult! Nici macar nu stiu ce jocuri are in el. Pentru restul mofturilor am aparatele de rigoare: camere foto, video, gameboy-uri, etc. Telefonul, ca si ceasul mi se pare ca trebuie sa serveasca functiei sale originale si nu la poze, filme, jocuri, etc. Sincer nu stiu cat de aproape de sinucidere de plictisit sa fiu ca sa ma joc pe un display de 3/4 cm, sau sa fac poze la rezolutie slaba. Totusi, felicitari celor care considera ca asta-i cea mai rentabila modalitate de a investi 300-400 EURO. Parerea mea! :dontknow:
Hadrian Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Eu sunt foarte multumit de telu meu. E un CONCORD 518M, bateria tine o vesnicie, 20 numere in memorie, redial, speaker,portabil, numai sa gasesc o priza telefonica :P
nwradu Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Care vi s-a parut cel mai naspa telefon pe care l-ati avut? Care vi se pare cel mai nashpa telefon din ziua de azi (care se comercializeaza acum)? Am avut si eu un Alcatel OTE db parca, urat telefon. Meniu ca naiba, abia se auzea, fara vibratie, acumulatorul se ducea rapid... mai avea si antena aia sa te inghioldeasca la :ph34r: - l-am tinut 3 ani si mi l-am luat pe asta curent dupa aia. Cele mai naspa telefoane mi se par Motorola alea vechi, facute cu un meniu ciudat si o interfata de-ti dadeai palme. Iar acum are un prieten un Sonny Z1010, doua camere video pe el, ecran imens, rezolutie buna, 3G, MMC, "de toate", doar ca e cam cat un aparat foto digital. De fapt sunt aparate foto digitale mai micute, cand il scoate pe asta din buzunar zici ca e cat un Big Mac...
skydiver Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Cel mai naspa:OT 311 Best of the best:Nokia 5110(pentru cunoscatori!) :clap: :dance:
rats Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Cel mai naspa: Nokia 3210 Cel mai bun: Nokia 6630 B)
Ahilosu Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 hmmm.... cel mai nashpa motorala timeport...vai de **** lui de telefon... cel mai coolish erricson P910...heheh... :notworthy:
Smok3r Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Bai eu am un 6230 cumparat nou de la ceneva care lucreaza la Orange.Sunt super multumit de el (ar fii mai bun un Sony Erricsson P900),am casti la el shi cablu,deci pot sa il incarc cu cateva mp3-uri ca sa am ce asculta in drum spre servici.Are camera,tehnologie 3G...ce sa mai cam tot ce iti trebuie de la un tel. la ora actuala.
BooM-retired Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Cel mai bun telefon: Nokia 3310. Cred ca este (sau a fost) cel mai popular telefon. Shtiam pe cineva care nu a vrut sa ishi cumpere 3310 doar pt ca prea multa lume il are PS: acel T610 este cel mai rezistent telefon la socuri (cred ca a fost scapat pe ciment, gresie, covor de cel putzin 300 de ori, shi cand spun asta chiar nu glumesc) :dance:
alinush_83 Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Am avut si eu un Alcatel OTE db parca, urat telefon. Meniu ca naiba, abia se auzea, fara vibratie, acumulatorul se ducea rapid... mai avea si antena aia sa te inghioldeasca la :ph34r: mdea, a idreptate nwradu, alcatelu ala OT db era de tot rasul. asa a avut tata un motorola amio (parca asa se numea), era... un fel de n-ar mai fi, o adevarata arma alba :camouflage: ... cantarea cam 3-400 de grame si avea un meniu supar naspa, dar spre deosebire de al tau nwradu, al lui avea si vibratii. de, a fost primul lui telefon. primul meu telefon a fost un ericsson A2628, super telefon la ora aceea, bateria tinea mult (de la o saptaman in sus), baterie pe litiu, wap, cam tot ce vroiai la ora aceea, mai putin vibratii :crybaby: