VIRUS Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Database Configuration Database Server Hostname / DSN: localhost Your Database Name: "ce trebe sa scriu aici ?? " vreau sa-mi fac un forum si-mi da o eroare ! am scris numele bazei de date si nu mi-o recunoaste , nush cum sa fac ... dak stie careva pls spuneti-mi si mie ce trebuie modificat !
alex Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 ce tip de forum??? phpBB , ipb , vbuletin ?? acolo scrii numele bazei de date mysql banuiesc ...
VIRUS Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 este phpbb dar ... am rezolvat problema .... acum am dat de alta belea ..... nu merge administrator panel .... ce trebuie sa fac
aolex Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 nu te stresa omule pt ca nu exista nu merge ... eventul nu vrea sa mearga :P spune-ne ce eroare primesti si cum anume nu merge ca altfel nu te putem ajuta . oricum am mai auzit de faze in care nu poti intra in panelul adminului dupa instalare . asta dovedeste ca phpbb sucks ;)
VIRUS Posted February 27, 2005 Author Posted February 27, 2005 pai am instalat phpbb de 10 ori si-mi da aceeasi chestie: cand intru pe forum si dau pe Administrator Panel si imi deschide o pagina BLANK :( eu am luat forumu de pe phpbb.com ... ati putea sa-mi dati alta adresa sau nush ... sa-mi trimiteti pe mail un forum cara voua v-a mers ?
alex Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ai sters dupa instalare directoarele "contrib" si "install"(parca astea 2)
VIRUS Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 da le-am sters .... am instalat forumu am instalat tot ... dar nu merge Administrator Panel ! nush ce are ...imi da pagina alba cand intru acolo .... aveti voi vreun forum p'acasa ? ceva ? va rog mult :)