Jump to content
±RA±ViDuKA

11 sept 2001

Recommended Posts

Posted

nu stiu ce sa cred....oricum...ar fi mai bine sa ne iubim mai mult continentul...batrana europa....va fi intotdeauna inaintea americii

Posted

Eh , am vazut prea multe , si am tras concluzia ...conspiratie , de ce?

1.Avioanele care au lovit turnurile nu aveau geamuri , erau albe , si nu , NU erau comerciale ci erau de cargo.

2.Prabusirea sa facut exact ca la o demolare , etaj cu etaj , si explozii mici , de fapt erau implozii.

3.Pentagonul nu a fost lovit de nici un avion , gaura este prea mica pt a fi lovita de un avion de aproape , lungimea de la aripa la aripa , fiind 737 , aveau 40 de metrii in lungime , pai dak mie imi spui ca gaura este de 15-16 metri , cum , si mai ales , unde este avionul?

4.Langa Pentagon se afla o benzinarie care avea camera indreptata exact spre locul unde a lovit , si la vreo 30 de min de lovire , un oficial de la C.I.A a fost vazut intrand in benzinarie , vorbind cu propietarul si iesind cu caseta..........

5.Toate camerele , in afara de una , erau oprite ....de ce?

6.Nu se afla nimeni in partea aceea a Pentagonului, de ce?

7.Este adevarat ca aceea parte se afla in renovare , dar , unde erau muncitori?

Sigur era ceva anuntat , stiut , si au omorat oameni nevinovati , sau au fost lucrati de evrei ....plus ca nu este prima data cand se intampla asa ceva , de la Pearl Harbor , asasinarea lui J.F.Kennedy si a fratelui....deci nu m-ar suprinde dak maine ar recunoaste....ca este in firea lor , asa vor fii mereu acesti Americani.

Edit.Americani sunt prea isterici.......ei cred tot ce li se spune,asa le sta in genetica lor tongue.gif

si marmota ce facea ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...