SeBi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 nu stiu ce sa cred....oricum...ar fi mai bine sa ne iubim mai mult continentul...batrana europa....va fi intotdeauna inaintea americii
doomwave Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Eh , am vazut prea multe , si am tras concluzia ...conspiratie , de ce? 1.Avioanele care au lovit turnurile nu aveau geamuri , erau albe , si nu , NU erau comerciale ci erau de cargo. 2.Prabusirea sa facut exact ca la o demolare , etaj cu etaj , si explozii mici , de fapt erau implozii. 3.Pentagonul nu a fost lovit de nici un avion , gaura este prea mica pt a fi lovita de un avion de aproape , lungimea de la aripa la aripa , fiind 737 , aveau 40 de metrii in lungime , pai dak mie imi spui ca gaura este de 15-16 metri , cum , si mai ales , unde este avionul? 4.Langa Pentagon se afla o benzinarie care avea camera indreptata exact spre locul unde a lovit , si la vreo 30 de min de lovire , un oficial de la C.I.A a fost vazut intrand in benzinarie , vorbind cu propietarul si iesind cu caseta.......... 5.Toate camerele , in afara de una , erau oprite ....de ce? 6.Nu se afla nimeni in partea aceea a Pentagonului, de ce? 7.Este adevarat ca aceea parte se afla in renovare , dar , unde erau muncitori? Sigur era ceva anuntat , stiut , si au omorat oameni nevinovati , sau au fost lucrati de evrei ....plus ca nu este prima data cand se intampla asa ceva , de la Pearl Harbor , asasinarea lui J.F.Kennedy si a fratelui....deci nu m-ar suprinde dak maine ar recunoaste....ca este in firea lor , asa vor fii mereu acesti Americani. Edit.Americani sunt prea isterici.......ei cred tot ce li se spune,asa le sta in genetica lor si marmota ce facea ?
candyman Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 cam tarziu apar si eu in threadul asta dar acum am dat de niste mini documentare pe net , cand aveti timp uitati-va la ele , sunt foarte interesante . part 1part 2