Jump to content
±RA±ViDuKA

11 sept 2001

Recommended Posts

Posted

Nu stiu ce sa cred ... dar avand in vedere ca m-am uitat de nush cate ori la filmuletele din 11 sept ... eu zic ca totusi erau in turnurile alea ... ca au fost lovite spre varf si pushca mai jos de mijloc ... interesant ... 29.gif

Posted

degeaba ne dam noi cu presupusul... caci adevarul nu il vom stii probabil niciodata ... dar ce este clar e ca nici SUA nu sunt cu mainile curate si au multe interese in tarile arabe ... din pacate asta fac politicienii ... mainipuleaza masele... si la dau false realizari pt a le inchide ochii ... eusa_doh.gif

Posted

sper ca va uitati la filmul de pe pro cinema. documentar despre 11 sept si invadarea irak-ului....

cine nu a crezut cele spuse mai sus...enjoy...si bagati bine la cap tiphat.gif

Posted

sper ca va uitati la filmul de pe pro cinema. documentar despre 11 sept si invadarea irak-ului....

cine nu a crezut cele spuse mai sus...enjoy...si bagati bine la cap tiphat.gif

lol am ramas socat din ce am vazut in documentar special pt el am ajuns acasa mai rpd si a meritat ... cik america stalpul democratiei eusa_doh.gif

Posted

e vraja, luati filmele si pozele sa vedeti ca fumul nu era roshu, avionul nu avea nimic roshu la bot inainte sa intre in cladire si nici bombele nu napalm nu erau puse pe avioane, ce draq..

Posted

Viduka ,cu tot respectul, ai primit si tu un link si ai crezut tot ... si gata cu el pe forum sa mai creada si altii. Prea v-ati uitat la filme cu teoria conspiratiei. Eu nu cred absolut nimic de acolo cum nu cred nici in Mos Craciun.

Dupa cum stiti a mai fost si un al patrulea avion capturat de arabi care a fost prabusit de pasageri pentru a nu intra in casa alba. Au fost si inregistrari telefonice ale unor oameni vorbind cu cunostinte aflate IN acel avion care confirmau capturarea avionului de catre arabi. Cum despre acel avion s-a uitat cu totul ?

In plus in acel articol este si un pasaj despre alta cladire aflata exact langa wtc care a cazut ... evident din mana unei conspiratii mondiale... nu pentru ca wtc s-a prabusit peste ea.

Joaca de copii. Vrajeala bine organizata.

Posted

laugh.giflaugh.gif omg... cum sa credeti mah ce scrie acolo???...

a..si btw...napalmul, este facut din kerosen, in combinatie cu cauciuc!...

a..si inca ceva...o cladire care este demolata controlat nu pica asa!..(si'n plus, care este scopul sa pui dinamita pe zidurile exterioare a cladirii la etajele superioare???...turnurile erau asa de bine gandite, incat puteai sa le scoti fatada si tot ramaneau in picioare...deoarece toti stalii de rezistenta erau in centrul cladirii...)....cat despre faza ca "martorii oculari au zis ca au auzit niste zgomote ale unor explozii inainte de prabusire"- blah blah blah!! normal ca s-a auzit asa ceva!!..intai au picat lifturile, dupa care au cedat stalpii de rezstenta iar apoi au inceput sa cada plafoanele unul peste celalalt inainte sa se prabuseasca!!!....

dudes....probabil ca autorii celui site vor sa vada cat de usor pot fi manipulate masele..

Posted

@ maslik si doomwave...

nu stiu care is masele usor de manipulat...mai bine v-ati fii uitat aseara la filmu de pe pro cinema...si dupa aia sa va dati cu parerea. apropo....film facut de americani....facut pe dovezi clare. evil5.gif

ceuameni.gif

Posted

mda, m-ai facut curios kelule cu filmu ala yum.gif , referitor la subiect, sunt niste speculatii tot ce a apare acum despre 11 septembrie, in astfel de cazuri adevarul nu se afla sau daca e sa se afle, se afla dupa multi ani, de exemplu detalii de la revolutie si despre securitate ies la iveala de abia acum dupa aproape 20 de ani, si oricum revolutia noastra in comparatie cu atacurile de la 11 septembrie....

Posted

"Cel mai controversat si provocator documentar al anului 2004, “Fahrenheit 9/11” este o analiza a administratiei Bush, a evenimentelor din Septembrie 2001, precum Americii dupa atentate."

Fahrenheit 9/11 mai multe detalii despre film.

oricum se pare ca ignoranta orbeste unii oameni.

Guest SS^Hauptmann
Posted

Eh , am vazut prea multe , si am tras concluzia ...conspiratie , de ce?

1.Avioanele care au lovit turnurile nu aveau geamuri , erau albe , si nu , NU erau comerciale ci erau de cargo.

2.Prabusirea sa facut exact ca la o demolare , etaj cu etaj , si explozii mici , de fapt erau implozii.

3.Pentagonul nu a fost lovit de nici un avion , gaura este prea mica pt a fi lovita de un avion de aproape , lungimea de la aripa la aripa , fiind 737 , aveau 40 de metrii in lungime , pai dak mie imi spui ca gaura este de 15-16 metri , cum , si mai ales , unde este avionul?

4.Langa Pentagon se afla o benzinarie care avea camera indreptata exact spre locul unde a lovit , si la vreo 30 de min de lovire , un oficial de la C.I.A a fost vazut intrand in benzinarie , vorbind cu propietarul si iesind cu caseta..........

5.Toate camerele , in afara de una , erau oprite ....de ce?

6.Nu se afla nimeni in partea aceea a Pentagonului, de ce?

7.Este adevarat ca aceea parte se afla in renovare , dar , unde erau muncitori?

Sigur era ceva anuntat , stiut , si au omorat oameni nevinovati , sau au fost lucrati de evrei ....plus ca nu este prima data cand se intampla asa ceva , de la Pearl Harbor , asasinarea lui J.F.Kennedy si a fratelui....deci nu m-ar suprinde dak maine ar recunoaste....ca este in firea lor , asa vor fii mereu acesti Americani.

Edit.Americani sunt prea isterici.......ei cred tot ce li se spune,asa le sta in genetica lor tongue.gif

Posted

SS^Hauptmann si cei care credeti in teoria conspiratiei vorbiti numai tampenii

@SS: 1. ce dovezi ai tu ca erau avioane cargo? Erau avioane comerciale ale unor companii aeriene. Au murit mii de oameni, pasageri ai acelor avioane, au fost publicate listele cu pasagerii acelor avioane care au MURIT. DECI cum imi spui mie ca erau avioane cargo? :| OMG Ce s-a intamplat cu acei oameni? Tie daca iti spune cineva ca erau avioane cargo tu nu te gandesti ce s-a intamplat cu acei oameni care au murit? Cu toate listele acelea de oameni din avioane, cu rudele lor triste si suparate. NU, se pare ca NU te-ai gandit la asta.

2. "Prabusirea s-a facut exact ca la o demolare" WTF?! Uita-te sa vezi cat de DIFERIT se prabusesc cele doua turnuri uita-te la al 2-lea turn sa vezi cum se prabuseste deoarece resturi cad la sute de metri distanta.

Cum imi spui mie ca a fost o prabusire controlata si cand a cazut al 2-lea turn au cazut resturi din el la sute de metri distanta. Cum imi spui mie ca au fost prabusiri controlate ca la o demolare? Nu ai vazut cat de diferit s-au prabusit cele doua turnuri? NU se pare ca NU ai vazut sau ai vazut si nu ti-ai dat seama. :| Te iei dupa niste articole stupide.

3. Pentagonul a fost lovit de avion in partea superioara, a fost lovita fatada si ce a fost inauntru putin. Incendiu s-a raspandit putin si ce vedeati voi acolo la acele filme cu teoria conspiratiei nu era impactul ci incendiul care s-a raspandit in alte parti ale cladirii.

4,5,6 Toate camerele in afara de una erau oprite smile.gif) spui asta de parca ai fi fost acolo sau de parca ar fi fost aia de au facut reportajele cu teoria conspiratiei acolo. Nu aveti nici o dovada ca erau oprite, in schimb Guvernul American a dat publicului o caseta cu un avion care loveste pentagonul

6 De unde stii tu ca nu era nimeni in partea aceea a Pentagonului? Tu nici macar nu te uiti la buletinele de stiri sa vezi cum erau rudele victimelor indurerate si imi spui mie ca nu era nimeni acolo. Sa fim seriosi, mai uita-te si tu la stiri si nu te mai lua dupa articole cu "Teoria conspiratiei" scrise ori de IDIOTI ori de cei care vor sa-i prosteasca pe idioti.

7. Era in renovare? Au fost avertizati muncitorii? smile.gif) adica nu a fost avertizat personalul care lucra in pentagon si cei din WTC dar au fost avertizati niste amarati de muncitori AAHHAHAHAHA asta chiar e tare.

Asa ca bai baiete mai uita-te si tu la buletinele de stiri, mai documenteaza-te cu informatii REALE si credibile nu dupa toate site-urile tampite cu teroria conspiratiei.

Posted

N-am apucat sa citesc toate reply-urile....

Cateva date:

-- AL QAEDA a fost infiintata de Ben Laden ..desigur americanii( CIA,....) au ajutat mujahedinii in razboiul cu Rusia din 1979, an in care daca nu ma-nsel a fost anul revolutiei din Iran ,plus anul in care Saddam a ajuns la putere....De fapt in spatele acestor evenimente se vede lupta dintre URSS si SUA....

-Saddam daca nu ma-nsel a fost pus de americani ,si acum a fost "dat afara" pt ca de...mai trebuia un razboi pt petrol...

-acum dupa o lunga perioada , se doreste si capul Iranului...

-Imperiul Raului se extinde ...si se pare ca nimic nu-i poate sta in cale...

In plus pe undeva pretul pretolului e mare si pt ca se consuma din ce in ce mai mult...nu e neaparat vreo conspiratie...desi s-ar putea sa ma inshel....

ORICUM INTERESANT ARTICOL....

70% destul de corect....

Posted
XXcomputer.gif netspy....traieste in lumea ta colorata plina de floricele si ponei si asteapta-i pe americani in continuare sa te salveze, yes yes, the allmighty americans will save us..wub.gif ... banana.gif
Guest SS^Hauptmann
Posted

Bine , hai sa zicem ca nu cred in teoria conspiratie......

Dar avioanele care au lovit de ce aveau napalm??

Unde este avionul care a lovit Pentagonul?(Probabil pe fundul Atlanticului , doborat de americani tongue.gif)

@Netspy , eu macar m-am documentat si nu vorbesc airuea...tu nici nu stii cate etaje aveau WTC...

Posted

Bine , hai sa zicem ca nu cred in teoria conspiratie......

Dar avioanele care au lovit de ce aveau napalm??

Unde este avionul care a lovit Pentagonul?(Probabil pe fundul Atlanticului , doborat de americani tongue.gif)

@Netspy , eu macar m-am documentat si nu vorbesc airuea...tu nici nu stii cate etaje aveau WTC...

Spui ca te-ai documentat da? Eu ti-am explicat fiecare tampenie spusa de tine

Cauta cu Google Video sa vezi avionul care a lovit Pentagonul wink.gif

@angor: eu nu astept pe nimeni sa ne salveze.

Americanii sunt niste nemernici, sunt mari nemernici si-au tradat soldatii in Razboiul din Golf 1991 dar nu si-ar omori niciodata elita, pentru ca aceasta conduce America.

In WTC erau companii americane super tari, in Pentagon erau oameni cu o anumita pregatire, cu o anumita educatie. Nu ar face cineva niciodata asa ceva.

@SS: Spui ca te-ai documentat? smile.gif

Tu spui numai tampenii si ti-am dovedit ca nu e asa.

Guest SS^Hauptmann
Posted

Edited

Nu vreau sa se transforme intr-un conflict , pentru ca stiu ce se intampla si nu vreau sa devenim inamici , peace. occasion14.gif

Posted

Edited

Nu vreau sa se transforme intr-un conflict , pentru ca stiu ce se intampla si nu vreau sa devenim inamici , peace. occasion14.gif

Atata timp cat aveti dovezi in spate si va argumentati vorbele nu as intelege de ce s-ar numi conflict...

Guest SS^Hauptmann
Posted

Se ma intampla si multi oameni o transforma intrun conflict....

Nush , io am lasat subiectu , ca n-are rost sa ma cert si sa imi fac nervi aiurea

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...