Guest digyteam Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pentru mine ar fi o placere sa ma vad in fruntea unui astfel de top avand in vedere numarul mare e utilizatori pe care yahooul il detine.Tu ce parere ai?
Zeal Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 parerea mea este ca acest topic este facut aiurea, nu ai adus destule argumente iar ceea ce propui tu poate fi interpretabil ... maybe sbd should close it
Guest T!ger Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 In top la ce: la jocuri, la barfa, la vorba la ce?Ar fi asa si asa pt ca toti te-ar adauga in lista lor si ...
7Sev Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 parerea mea este ca acest topic este facut aiurea, nu ai adus destule argumente iar ceea ce propui tu poate fi interpretabil ... maybe sbd should close it personal sunt de acord cu Zeal ....
| Death Mind | Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 nu inteleg ce vrei sa spui nici eu ! sincer nu inteleg !
BlackDevil Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 cele mai tari iduri . cum arata cum suna ... e cam prostie ...
{JM}Alex Lifetaker Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Top 100 id-uri in ce privinta? Originalitatea numelui, orele pe care le petrec utilizatorii pe mess, sau...!?
Eustake Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Avand in vedere ca pe YM sunt cei mai multi spammeri, poate top 100 al celor mai mari spammeri ?
THuG-Radu Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Topic idiot + ca ce cauta la FunMania ? Ce e fun in asta ? Somebody` close it please !
Anakin_Theo Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Hai sa facem un topic TOP 50 suc*ers... si te bagam pe tine primul(p ala kre a facut topicu)
MontBlank Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Stai sa raspunda respectivul. Daca nu clarifica "situatia", topicul "moare".
Guest Bogdan Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cred ca a facut topicul si cand a vazut ce prostii i-au scos mintea a sarit pe geam . Oricum ... singurul lucru la care se putea referi cred k e ... cat de misto e idu la fiecare. Dar asta se poate stabili doar printr-un sondaj pt k nu poti face criterii de clasificare la .. iduri .. asta am inteles eu din ce a vrut sa zica
THuG-Radu Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Sau ii disperat omu .. si vrea ID`uri de fete ) @MontBlank Cat timp ii dai sa raspunda pana sa inchizi topicul ?