Fane Spoitoru Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cui ii plac emisiunile Pimp My Ride si cele de pe discovery cu Scrapheap si cele in care construiesti masini si alte chesti. Astept pareri
Guest T!ger Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Mie imi place pimp my ride si pe discovery Brainiac. Ai vazut emisiunea?
Fane Spoitoru Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Mie imi place pimp my ride si pe discovery Brainiac. Ai vazut emisiunea? Dap e super emisiunea si mai e o emisiune la fel cu aia 2 ala chelios cu mustata si celalalt mai scund cu ochelari cu mithuri park am lapsus nu mai stiu cum se num oricum sunt misto emisiunile si cele cu robotei aia mici de merg prin labirinturi
silversky Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 @Fane Spoitoru : Emisiunile enumerate de tine ţin de tehnologie şi domeniul auto şi nu prea au legătură cu filmele.Mutat la Diverse.
Fane Spoitoru Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 @Fane Spoitoru : Emisiunile enumerate de tine ţin de tehnologie şi domeniul auto şi nu prea au legătură cu filmele.Mutat la Diverse. Nush dc nu are legatura cu Filmu nu tot la tv, monitor, proiector alte alea te uiti la ele? in fine nu cont unde ai mutat da eu am crezut k acolo se posteaza la filme k doar ....
Wiseguy Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pimp my ride e misto Pacat ca nu se filmeaza in Romania
±RA±ViDuKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Pimp my ride ar fi emisiune faina daca nu ar aparea negri in ea
Stargate Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Emisiunile in care dovedesc prin experiente diverse chestii (ipoteze), mi se par super. Asa mai invata lumea diverse.
Fane Spoitoru Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Pimp my ride ar fi emisiune faina daca nu ar aparea negri in ea Lol ala e si farmecu e mai misto cand vezi negri cu masini delea decat albi ^^
Kain500 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 1. Brainiac - Science abuse 2. MythBusters - The new series 3. Scrapheap Challenge 4. Pimp My Ride - 3rd & 4th season rocked! 5. Jackass & WildBoyz & Viva La Bam 6. Dirty Sanchez
Icarus_anarchy Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Jackass e tare dak vrei sa mori de ras. In rest, imi plac Mythbusters. Plus k se mai fac experimente shi pe Buster.
Theodorus^ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Scrapheap imi placeau acum 1 an 2 ... acum nu mai Pimp my ride acum imi place si braniac mult ... chestii, experimente inedite stie kreva de la ce ore e? si in ce zi?
iReal Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 You have been pimp't majoriatatea emisiuniilor de pe Mtv imi plac Cea mai marfa e aia cu 3 camere si un tip/tipa care le elimina etc etc