Jump to content
alex

Perle de pe linkmania

Recommended Posts

Posted

Am vazut in ultimele zile ca au venit foarte multi useri care scot perle mai ceva ca "jiji" si ce m-am gandit ... sa fac un site gen bash.org cu perlelel forumului ... ca sa nu il incep de unu singur m-am gandit sa apelez la Slim Shady ...

site-ul este http://www.bashmania.tk

postati doar "perle" de pe acest forum ... si un link catre threadul in care sa spus respectiva perla.

Posted

Buna idee, imi place :)

Am gasit acolo thread-uri la care am ras cu pofta aici pe forum, e bine ca mai isi aminteste lumea ce "iuzeri" cutreiera linkmania.

Totusi de ce ati facut designul exact ca cel de pe bash.org? Poate era mai bine sa fiti originali.

EDIT: Nevermind.

Posted

Nu-i o idee rea, desi exista bash-ul CityEdge de la http://cityedge.mine.nu/bash/ destinat in principal perlelor zise pe huburi, dar nu numai. Am pus cateva si de pe aici acolo.

Ideea voastra e foarte buna si in curand s-ar putea ingloba in ceva mai mare, desi nu prea stiu detalii despre acel proiect si nici nu le voi zici aici. Ca un sfat, renuntati la design-ul QDB pt ca nu are rost, puteti face oricand unul mai simplut si mai personalizat.

Posted

as fi curios ce perle au cei de pe CoD

Chiar crezi ca cei de pe CoD au mai multe perle decat tine ? :lol: Mai bine lasa-o balta si nu uita ca si tu ai fost jucator de CoD.

Posted

Chiar crezi ca cei de pe CoD au mai multe perle decat tine ? :lol: Mai bine lasa-o balta si nu uita ca si tu ai fost jucator de CoD.

exact ma... ca pe aia-i "cunosc". Nu-s chiar lameri ca aia cu perle.

Guest simonamarinescu
Posted

cum vb si yo cu voi? :

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest dan.daniel
Posted

frumoasa ideea , eu zic sa recupereati perle si de pe irc ca sunt destule si acolo :D

Posted

pt irc exista bash.org ... noi incercam sa facem numai de pe forum ... poate cand vad respectivii ca altzii rad de ei pe un site nu o sa mai posteze toate tampeniile

Guest dickitt
Posted

perla: RDS RULZZ! :angry1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...