Jump to content
adyiva

RDS Arad cel mai slab RDS din Romania

Aradeni ce ping aveti seara pe linkmania?  

33 members have voted

1. 1. Aradeni ce ping aveti seara pe linkmania?

• <=100
      3
    • 200
      5
    • 300
      5
    • 400
      2
    • 500<=
      3

Recommended Posts

Posted

nu mica mi-a fost mirarea sa observ ca aproape toti care aveau pinguri mari (peste 150) erau din arad :(

si din aceasta cauza m-am hotarat sa rup tacerea (dar nu inainte sa incerc sa rezolv problema cu cei de la tehnic)

degeaba am tot sunat eu la tehnic si au zis ca verifica ca tot asa prost imi merge pe linkmania

in cazul in care vor exista multe raspunsuri la acest subiect voi trimite linkul la cei de la rds ca sa i-a atitudine

am facut o multime de teste de viteza si am observat un lucru care se repeta:

in intervale orare cu trafic mic viteza este peste 200 kBps

in intervale orare cu trafic mare viteza este sub 50 kBps

concluzia e clara: cei de la RDS Arad sunt depasiti d.p.d.v tehnic datorita numarului mare de utilizatori

si va intreb: de ce trebuie sa "platim" noi la subiectul calitate cand cei de la rds trebuiau, fie sa nu mai accepte clienti noi, fie sa mai faca niste investitii ca sa mearga mai bine (cel mai logic sa mai faca niste investitii, dar ei saracutii sunt zgarciti si ar vrea imposibilul, venituri mari cu cheltuieli mici)

DA CE SUNTEM NOI CASA DE BINEFACERE :angry:

Posted

Nu stiu exact ce ping am pe linkmania pt. ca nu il folosesc dar, stiu ca de pe extern am o viteza de dial-up 50kbps :angry: cea ce e chiar enervant ....ce sa mai spun daca vrei sa vorbesti pe rdstel si deschizi o pagina de net nu te mai poti intelege cu omul la telefon. :blink: Si toate astea au inceput sa mearga tot mai prost de cand cu trafic nelimitat si o gramada se useri noi ...As da bani in plus numai sa imi ofere 256kbps garantat si bineinteles nu un pret de mi se face paru maciuca. :blink:

In concluzie RDS ARAD CEL MAI SLAB.

Posted

In Romania un singur lukru ii mai prost decat rds-ul....Dacia dar se pare ca shi asta incepe sa o ia pe drumul cat de cat bun... ;)

apropo io tot din arad is :blink: capitala tzarii la ping

Guest adriansuciu
Posted

SEARA ??? in jur de 200 ... si asta se intampla de pe la inceputul anului ... cu siguranta acum 1 an cand m-am conectat prima data ( cu modem 128kbps ) mergea mai bine ... :( ... acum orice test fac nu depasesc 85kbps la trafic

CUM AR SPUNE UNII "RUSINICA" !!!

Posted

help error TRAIM IN ROMANIA ! banghead............. Mai exact ARAD(lag)

Guest MaNdArInA_jucause
Posted

Mane stai linistit ca in tulcea aceasi problema acum o luna cand jucam cs seara aveam ping 30-60 shi acum peste o luna am 100-200 TOT TIMPUL :comp2:

Posted

baieti se pare ca adevarul doare si doare foarte tare

primul topic de la www.arad.ro a fost INCHIS :gun:

al doilea care a fost deschis ca protest la inchiderea primului a fost STERS :gun:

a fost deschis un al treilea topic : http://www.arad.ro/forum/index.php?showtopic=2856 si presimt ca nici asta nu va avea viata lunga :angry1:

e incredibil cu o societate privata (RDS Arad) nu sufera sa i se aduca reprosuri pe buna dreptate si ne cenzureaza

DE CE NAIBA ATI FACUT PROMOTII PESTE PROMOTII DE V-ATI UMPLUT DE CLIENTI SI ACUM UN "TORT" DE 10 PERSOANE IL IMPARTITI LA 100 DE PERSOANE ?

au inceput cu sfarsitul si noi suferim pentru asta :banghead:

Posted

daca esti angajatul celor de la RDS si in fisa postului iti scrie: "inchide sau sterge orice thread care dezbate subiectul lipsei de profesionalism a angajatorului"

atunci nu ma supar :P fiindca iti faci datoria fata de RDS :dontknow:

Guest raliutza
Posted

Aceeashi datorie pe care tu spui ca el shi-ar face-o, aceeashi datorie shi-a facut-o shi moderatorul de pe forum Arad. Cel mai urat lucru mi se pare sa iti "speli rufele" la spalatoria publica , ca sa spun asha.

Pe langa ca ai incalcat anumite reguli prin deschiderea topicului , limbajul folosit de tine a fost total inadecvat (asha cum, parerea mea, shi acest topic e exagerat). Nu cred ca ar spune nimeni nimik daca ai folosi un ton calm shi cuvinte care sa exprime nemultzumirea shi nu indignarea... exista o linie subtzire pe care tu ai trecut-o, intre reclamatzie shi acuz. Eu, la doar 16 ani iti pot spune ca ce ai scris tu acolo a fost total nepotrivit, nu asha se face intr-o situatzie mai delicata. In locul acelui moderator, shi eu ash fi facut acelashi lucru, mai ales ca tu nu pareai a fi intzelegator. Intr-adevar shi eu am probleme cand joc CS ( eu pe langa ca sunt nooba de cand ma shtiu, mai am shi lag :)) , shi mie imi merge prost dldul , dar la abonametul de kk* pe care il platesc, la cei 9 $ amaratzi pe care ii dau nu mi se pare drept sa sar cu gura, mai ales in acest fel. Ashtept rabdatoare, depun reclamatzii, ashtept pana se termina reparatziile, merg personal acolo, vbesc diplomatic etc, ceva ceva tot rezolv. Asha, tu cu topicul acela ce ai rezolvat? Te-ai facut de rushine in fatza a sute de utilizatori shi te-ai dat in sepctacol. Ash fi mai grijulie daca ash fi in locul tau sa shtii...ar fi trebuit sa fi tu cel care cere inchiderea topicului de rushine ( aceasta in cazul in care ti-ai fi dat seama ce ai scris ) , nu un moderator sa se autosesizeze (chiar daca aceasta e datoria lui). Sa judeci e mai ushor, sa analizezi e mai greu, dar mai BINE. Pe viitor, ti-ash recomanda sa analizezi mai mult inainte de a semnala cat de repezit eshti . Numai bine :)

Guest raliutza
Posted

raliutza?  :lol:  :lol:  :lol:

Las' ca o sa-i zic lu Slim ce rau te porti cu baietii  :lol:

Btw... is Razvan  B)

Lol :) hmm... Hugh-Jazz ? :unsure:

P.S : Nu sunt rea, sunt realista .

Posted

draga raliutza

probabil te astepti sa fiu acum rau avand in vedere cele spuse de tine la adresa mea, dar nu voi reactiona asa si stii de ce? pt ca pe undeva ai dreptate.

(thx raliutza pt ca mai pus pe ganduri) ;)

recunosc am incalcat o regula de baza a forumului pt care sper sa fiu iertat (pe aceasta cale cer scuze lui alex si imi retrag replica adresata lui)

greseala mea a fost ca nu am recitit regulamentul :crybaby:

cer pe acesta cale lui alex sa stearga acest thread :pray:

se pare ca timpul le va rezolva pe toate si in viitorul apropiat vom avea si viteze mai mari

sa auzim numai de bine

p.s. cei ce ma cunosc stiu ca nu imi sta in fire sa fiu asa cum m-am comportat aici dar eram tare suparat :(

Guest raliutza
Posted

Ptr ca ai reactzionat astfel , ai cashtigat respekt din partea mea :) Imi pare rau daca am fost oarecum mai nepoliticoasa, dar cred ca am procedat corect :huh: Sa auzim numai de bine :)

Posted

adyiva pe forumul aradean ti s-a atras atentia ca sari calul si ca nu iti poti rezolva problemele asa . Exista audiente, telefoane etc ....

Cel care ti-a atras atentia este violin = the godfather la tot ce e legat de Arad ( forum, servere de jocuri etc , alaturi evident de 2way ) si se pare ca nu l-ai luat in seama. Dovada: posturile 2 si 3....

Acum eu ce sa iti spun, o sa repet ceea ce am mai scris pe forumul aradean , ti-a zis si Raliutza ( si m-a plagiat aici ) ?: dom'le la 9$ amarati pe care ii dai, ce pana mea de Internet ai vrea ?

Sa dai cum dau eu 110 €/lunar si sa mai vorbim apoi... Si la banii astia am garantat 64KB ( 512 kbs) nici un kb mai mult ( mai putin da .., dar nu sub 52KB) Tu te plangi ca iti merge cu 20-30 downlaodul si asta la 9$ ??!!

In plus , ca o alta dovada de imaturitate, vii aici pe forumul ....linkmania ( adik tot al RDS ului) si faci ditamai reclamatia , plus ca ti s-a sters nush ce post ( tot despre asta si tot pe un forum RDS) Ce rezolvare crezi ca o sa gasesti ????

Cand plateam 30 $/lunar la Internet ( Astral am ca sa fiu clar) si am dat telefon si m-am plans , stii ce mi s-a raspuns ?

-La banii astia ce ai vrea dom'le 10mb/sec ???

Sfatul meu e sa "chill out" si eventual incearca pe caile strategice ce au dat rezultate de 100 de ani incoace : du-te in audienta la sediul RDS la cineva din conducere . Insa stop, nu te mai face de ras pe forumuri

Corvin

Posted

Si in Craiova este exact acceasi situatie. De la 19:00 in Craiova orice PING moare in chinuri. Mai precis cerste fara nici un fel de rushine pe la 150-200 pe orice server din Romania (de extern nu se mai pune problema).

Speram sa se rezolve.

Posted

In audienta la RDS chiar n-ai ce cauta, ca aia care se ocupa de conexiunea ta sunt ascunsi bine pe undeva si nu poti vorbi decat cu o secretara care lipeste plicuri de facturi si cu aia care fac contracte.

Cea mai buna cale e tot telefonul la serviciul tehnic. Fara injuraturi acolo, fara amenintari, dar nu trebuie sa-i lasi sa-ti zica "ce vrei domle la banii astia?". Adevarul e ca la 300.000 pe luna RDS-ul merge extraordinar, dar nu-i poti lasa sa zica "in contract e banda negarantata, deci si daca ai 1 kB pe noi nu ne intereseaza". Ca totusi isi fac reclama pe 32 kB, macar apropiata sa fie viteza. Trebuie sa tot suni la ei, sa-i bati la cap, sa intrebi ce s-a facut cu sesizarile anterioare, sa-i intrebi de numar de ordine au acele reclamatii (ca au astia un sistem de stickere si prioritati, ceva bizar). Eu aveam pierderi de pachete, viteza maxim 10, telefonul nu se auzea... am sunat la ei, nu i-am lasat sa ma abureasca cu "hai sa verificam setarea ip-ului" sau cu explicatii de genul "banda negarantata", si peste 2 ore erau la mine la usa sa masoare semnalul.

Acum cateva saptamani mergea perfect netul, 30 kB, doar ca lag peste 100 pe orice... cand sunam la ei ziceau ca am viteza maxima, ce mai vreau? Le-am dat fisiere ping-ul in gateway, cu loss-ul micut care aparea, pana la urma era o problema la un echipament si cred ca l-au schimbat... Mi-au zis si oamenii ca iarna se strica multe, pt ca se mai infiltreaza apa, sau de la frig se -fac sex- niste componente. Nu va multumiti sa vorbiti cu aia care raspund la telefon, cereti cu un sef, cu departamentul "si mai tehnic"... daca suna 30 de oameni ca au pingul mare toti se sesizeaza cineva pana la urma... Forumurile astea nu sunt citite de nimeni de la RDS si chiar daca le citeste careva, nu se pune pe munca fara o sesizare oficiala, ca nimeni nu se apuca de cercetat probleme din astea pe baza unui post pe un forum.

Incercati un Start > Run, scrieti "cmd", Enter si apoi ping -t in gateway-ul vostru (ip-ul vostru doar ca in loc de al patrulea grup de cifre puneti doar .1) si lasati-l vreo 2 minute sa tot mearga si apoi CTRL+C. Uitati-va la timpul minim, mediu si maxim, si la loss... Normal ar fi timpi sub 10 ms, loss 0% (asta in gateway, pana in rdsnet.ro sau linkmania.ro ar tb sa fie maxim 30-40, hai 50 din alte orase, dar loss tot 0%).

Guest adriansuciu
Posted

au spus-o si altii , o repet si eu : RDS ARAD sa va fie RUSINE !!! rata de transfer 7 - 8 KB / s , ping intre 150 - 500 pe serverele Linkmania;

azi am sunat la serviciul TEHNIC , sa vedeti mai jos ce aberatii au scos din ei :

- banda negarantata , ce sa facem ?? ... :banghead:

- verifica DNS , poate e incorect dupa ultima schimbare a modemului ( asta dupa ce i-am explicat tipului ca am exact setarile pe care mi le-au furnizat ei si ca intru pe net cu ele de vreo 4 luni ... :banghead: )

- apasa butonu' RESET de langa alimentare , face sincronizarea si merge mai bine atunci ... :banghead:

- PING trimis de ei , maxim 15 ms cu o medie de 10 ms ... dar pentru ei E FOARTE BUN ... :banghead:

adevarul e ca sunt depasiti de situatie din punct de vedere tehnic dar nu recunosc acest lucru; acum un an cand m-am conectat la RDS pe linia de 128kb/s nu aveam ping mai mare de 50 pe Linkmania , acum o tin constant la ping 150 ...

RUSINE !!!

QUOTE : contract de furnizare servicii Internet , punctul 5. Servicii dedicate Internet "5.1. Prin utilizarea unei capacitati suficiente , RDS va opera continuu sistemul. RDS garanteaza Beneficiarului indeplinirea nevoilor sale de trafic ... "

:naughty: nici macar nu se apropie ... RUSINE RDS ARAD !!!

p.s. nwradu are dreptate , stati pe capul si poate cedeaza intr-un final .... :violent:

Posted

Cand ne gandim la rds nu prea avem ce spune despre serviciile ce le ofera...cel putzin nu de bine ;) . Eu personal cand ma gandesc la rds ARAD prima imagine ce imi vine in minte e o carutza trasa de doi cai slabanogi ...vai de ei(din aia ce au tziganii care vin vara sa vanda lebenitza :D ) ... toata putreda ce sta sa se destrame dc se mai suie o persoana in ea.......o carutza la carma careia e unu pe care nu il intereseaza dc ajunge la destinatzie, nici sa schimbe roata dc are probleme ci doar sa stranga cat mai multzi bani cu putintza...asta din lipsa de experientza ce o are pt ca dc ar investi in carutza respectiva pe termen lung ar face shi mai multzi bani shi ar satisface calatorii cu un drum mult mult mult mult mult mai confortabil!!!!

Morala : Fumatul dauneaza grav sanatatzii !! :lol: :lol: :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...