KIZ Posted September 10, 2003 Share Posted September 10, 2003 E dragutz site-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marianov Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 doare man! ma trimiti din fereastra in fereastra...grafica nu zic, e faina, da daca vreau sa ma plimb pe siteu tau, mi se deschid n`spe mii de ferestre? nope dupa a 3-a am inchis pagina :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1nDH4cK Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 dragutz site-ul. cu ceva mai mult content pe el are potential. felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crash23 Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 e misto site-ul dar prea te plimba prin multe ferestre in rest totul e ok ca sa realizezi asa ceva ai nevoie neaparat de cunostiinte avansate de desen? asa cum ai tu din cate am inteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Mishto template-urile de unde le ai ? Cat despre continut ....e zero so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaionut Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 ca sa realizezi asa ceva ai nevoie neaparat de cunostiinte avansate de desen? nu tre sa ai cunostinte de desen neaparat. mai degraba de design poti sa iti faci grafica intr-un program specializat si pe urma sa o importi, sau direct in flash, dar acesta din urma iti ofera destul de putine posibilitati grafice Mishto template-urile de unde le ai ? sau cauti pe net :> . vezi ca trebuie sa stii macar sa schimbi textul, in cazul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIZ Posted April 22, 2004 Author Share Posted April 22, 2004 degeaba tot raspundeti aici :> omul nu a vrut decat sa isi faca reclama la site.. e clar ca nu mai da pe aici :) Link to comment Share on other sites More sharing options...