rats Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Eu si inca cineva ne-am gandit ca ar fi misto sa fim intr-un clan in care sa nu purtam clan war-uri... sa nu riscam sa fim dati afara etc... ce clan mai ii si asta? Pai... asta nu-i clan... si asa am ajuns la ideea de: NU-CLAN. Dupa secunde de gandit, am zis sa-i zicem C.L.I.T. (Jay & Silent Bob... recunoastem)... dupa minute de gandit am zis ca, C.L.I.T. va insemna Commanders Legion of the Ideological Taboo... de ce? Pentru ca asa am vrut. Proabil va intrebati acuma ce ii un NU-CLAN. Sa va dau cateva explicatii: Ce este The C.L.I.T. The C.L.I.T. este primul NU-CLAN de care ai auzit. The C.L.I.T. este un grup de persoane care s-au saturat sa nu fie intr-un clan din diferite motive. The C.L.I.T. NU este un clan. The C.L.I.T. nu-ti cere sa joci in echipa, nu-ti cere sa participi la Clan-Wars-uri enervante si plictisitoare... The C.L.I.T. nu are reguli, dar ceea ce faci pe un server o faci pe propria raspundere. The C.L.I.T. accepta jucatorul asa cum ii, nu dupa modul cum joaca. The C.L.I.T. nu joaca pe servere predefinite... poti fi membru C.L.I.T. pe orice server, pe orice joc, in orice tara. In mare... C.L.I.T. ii cel mai tare nu-clan care exista (si singuru deocamdata). Nu exista nici un Clan Leader sau cum se zice la sef, asa ca nu risti sa fi dat afara sau nici nu risti sa fi primit B) Daca n-ati iesit deja de pe thread, probabil sunteti curiosi cum sa intrati in acest "mult-prea-misto-pentru-tine-nu-clan" tre sa luati in considerare urmatorii factori: - In nickul tau trebuie sa apara cuvantul C.L.I.T. * ex: [C.L.I.T] Fartmatron ex2: Fartmatron -{C.L.I.T}_ - Trimite un mail la: CLIT.CLAN@GMAIL.COM cu nick-ul tau pentru a intra in baza noastra de date. * * - Optional. Poti fi membru C.L.I.T. fara sa nu faci nimic. Asa ca... daca vi se pare o idee tampita sau o idee prea originala pentru secolul in care traim, puteti incerca sa intrati in nu-clan. Cica o pagina oficiala a nu-clanului ar fi asta. Acuma... intrati sau nu, nu prea ma intereseaza... o fac pentru FUN; nu o sa primiti fursecuri cu lapte si nici eu nu castig bani dupa asta. P.S. N-am facut thread-ul ca o reclama (ca o puneam in sectiunea Publicitate) ci l-am facut pentru a-mi spune cat de tampita ii ideea. Astept sa-mi raspunda "dusmanii" :wub:
Drumuzik Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :lol: :lol: :lol: n00b.....mama ce idei au oamenii in secolul asta!!....sincer un clan sau ce ii asta are scopul de a face legatarui si prietenii.. ideei tale nu-i gasesc sensul!! :blink:
nwradu Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nu cred ca un nick ce are CLIT in fata va fi prea bine primit pe servere, se mai dau banuri pt nick-uri indecente, cel putin la CS asa e. Oricum, tare ideea cu Nu-clan... imi aduce aminte de Dune unde navele nedetectabile se numeau no-ships, sau camerele stealth se numeanu no-chamber si tot asa...
Lypy Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Mai io am impresia ca tu esti suparat ca nu te ia nimeni in nici un clan ... sincer misto ideee ... de dat cu capu de pereti )))))))))))000
csoka.zsolt Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 no comment Daca nu ai parere,atunci nu posta!
rats Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 @maniacii: nu joc nimic on-line... doar un mic MTA cateodata cu prietenii. @drumuzik: nu-s ideeile mele proprii... is idei venite dupa ani si ani de dezbateri in abisul constiintei noastre. @nwradu: poate ai dreptate cu banu... da nu tre sa ai C.L.I.T. in nick P.S. nu-clanu nu-i o inventie proprie... asa ca nu ziceti ce tampit ie "ieu"... spuneti ce tampita ii idea ;)
Ahilosu Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 now that's a cool idea....pacat ca nu cred ca o sa fie prea multi utilizatori...+ ca eu am nickul rezervat si nu pot sa joc... motivul pentru care as folosi C.L.I.T. ar fi pentru ca ma enerveaza toti cei care intra cu clan tag pe servere pentru ca vor sa aratate ce tari sunt ei ca apar intrun clan <_< ....dar suna totusi mai bine no-clan
BooM-retired Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Daca scrii o prostie, fi sigur ca iti voi raspunde Cred ca ar fi cazul sa itzi raspunzi. Oricat ash fi meditat la asha ceva nu m-ash fi putut gandi la o asemenea idee.......abstracta. Eu nu te prea cunosc, dar din cate cred eu, nu ai fost niciodata primit intr-un clan shi te-ai decis sa itzi faci u 1 clan (sau mai bine zis un nu-clan) :lol: :lol: :lol: :lol: nu-clan probabil ca vine de la nOOb clan... Ce sa mai zic de C.L.I.T.
Ahilosu Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Eu nu te prea cunosc, dar din cate cred eu, nu ai fost niciodata primit intr-un clan shi te-ai decis sa itzi faci u 1 clan (sau mai bine zis un nu-clan) :lol: :lol: :lol: :lol: daca nu ar fi nici un creator de clan atunci nu ar fi nic iun clan...d'oh!!!
rats Posted February 26, 2005 Author Posted February 26, 2005 Cred ca ar fi cazul sa itzi raspunzi. Oricat ash fi meditat la asha ceva nu m-ash fi putut gandi la o asemenea idee.......abstracta. Eu nu te prea cunosc, dar din cate cred eu, nu ai fost niciodata primit intr-un clan shi te-ai decis sa itzi faci u 1 clan (sau mai bine zis un nu-clan) :lol: :lol: :lol: :lol: nu-clan probabil ca vine de la nOOb clan... Ce sa mai zic de C.L.I.T. ideea NU II A MEA IN TOTALITATE! O venit cineva si o zis ca vrea sa faca clan si daca vreau sa-l ajut. Si de aici am aparut io: Nu-mi place sa fiu intr-un clan. Am fost in greencats pt O ZI. Nu mi-a placut ca trebuie sa am nicku intr-un fel, si m-am gandit ca am altceva mai bun de facut decat sa fac un clan-war sambata seara. Asa ca i-am zis lu asta ca daca vrea facem un nu-clan. Asa ca sa ne intelegem bine nu-s un clan leader si nici nu o sa fiu niciodata... p.s. Yey, new smiley's 3dblob hello
Luc Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 whats the point? ca te inscrii, ca nu, e acelasi lucru un clan care nu-i clan, sau care-i impotriva ideii de clanuri, oximoron