Jump to content
Wasssup

666

Recommended Posts

Posted

Ce vrajeala....cauta pe net despre mondex sau cum se numeste cardul acela, si vezi ce scrie unde este introdus cipul, nicidecum in mana sau frunte...sa fim seriosi...frunte? blink.gif

cred ca este o campanie a unei anumite religii din tara noastra, si nu numai.

dorinta de senzational loveste iarasi. maine, poimaine ii vedem la 0TV eusa_doh.gifBangHead.gif

Guest mradval
Posted

In toate aspectele legate de chestiunea aceasta exista o singura idee despre care se poate vorbi cu adevarat:

A crede sau a nu crede in Dumnezeu si Diavol, rai si iad.

De aici se poate pleca in orice directie si temele de dezbatut sunt extrem de multe, poate ca tind spre infinit...

As indrazni doua intrebari retorice:

1. Ce ai de pierdut daca (nu) crezi?

2. Ce ai de castigat daca (nu) crezi?

Cu stima...

Posted

Siteul ala e o porcaria exclusiva,exceptional,demna de emisiunea lu' dan diaconescu. CIPul respectiv nu se introduce in frunte, tipii care l-au facut sunt pocaiti sau catolici.

A crede in Dumnezeu nu e doar faptul ca tu mergi pe strada si spui ca crezi, daca crezi si vrei sa ajungi in binecunosctul Rai trebuie sa mergi la Biserica, sa te rogi, sa nu fii desfranat(asta inseamna sa nu faci sex inainte de casatorie, etc.. citeste Biblia) si alte chestii. Credinta nu se rezuma doar ca spui un tatal nostru seara si ziua urmatoare mergi si iei cateva c*rve sa le regulezi smile.gif

Posted

Teoretic suna fioros, dar oare e suficient sa arunci cu noroi ca sa schimbi credinta catolicilor?

Dar oare chiar este adevarat?

Sincer nici eu nu pot fi de acord cu toate ideile catolice, dar asta nu inseamna ca sunt de-a dreptul demonici.

Nush.

Om vedea ce se va mai intampla.

Posted

As indrazni doua intrebari retorice:

Cu stima...

Blaise Pascal, filosof si fizician si matematician (a intemeiat teoria probabilitatilor, plus ca presiunea se masoara in pascali) spus in Cugetari o chestie care a ramas cunoscuta ca "Pariul lui Pascal". Pe scurt, si tot plecand de la probabilitati, spune ca esti mai bine sa crezi in existenta lui Dumnezeu. Pt ca daca exista, ai mult mai multe de castigat crezand in el, decat ai de pierdut daca Dumnezeu nu exista si totusi tu crezi il el. Sau altfel spus, e mai bine sa crezi, chiar daca Dumnezeu nu exista, decat sa il jignesti prin necredinta ta, in cazul in care exista. Pierderea e mai mare in acest ultim caz.

Later edit: Uite am gasit explicatia pe net, e la adresa http://en.wikipedia.org/wiki/Pascal's_Wager

Sa cititi ce scrie si la Pascal's Flaw acolo, e dedicatie pt aia care zic vreo bazaconie si apoi explica prin "asta e parerea mea, daca nu-ti convine e treaba ta"

Posted

situl ala cu chipul e a load of bs man

despre orice se gasesc teorii ale conspiratiei

pana si despre tipa ce a scris harry potthead (il detest) s-a zis ca e vrajitoare si mai nu stiu ce...

acum cineva o sa zica ca lucrez mana in mana cu extraterestrii biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...