| Death Mind | Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Caut si eu ceva si nu gasesc ! Caut episoade de la "animat Planet show" Macar cateva , m-as multumi si cu 1 sau 2 dar nu gasesc ... Imi puteti da sfaturi ? Sau o adresa de unde pot downloada vreun episod ? Se gasesc si in magazine ? Multzumesc !
| Death Mind | Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 DC++,torrents te descurci Nu am DC++ sau torrent , si nici nu stiu sa umblu pe aceste programe !
±RA±ViDuKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 pai roaga pe cineva sa te invete sa folosesti dc++ sau torrentu ii ff usor
| Death Mind | Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 pai roaga pe cineva sa te invete sa folosesti dc++ sau torrentu ii ff usor O sa fac cum zici tu , dar nu cred ca o sa gasesc ! ( pe google nai cum sa gasesti , am cautat de am inebunit ) ( daka cumva gasiti , puneti si voi adresa aici , va rog ffffffffff mult mult !!
| Death Mind | Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 le poti viziona AICI Ms'Mult mult mult !