Shade Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 bla bla blaAi warn pana inveti sa scrii corect gramatical, sa pui literele mari unde le e rostul, si sa renunti la vulgaritati."blizz employees play locks" - un citat cunoscut printre magi Nerf Affliction plx.Mai am un lvl si iau ruin, uga chaka :ph34r: Quote
virus_ro Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Nerf Affliction plx.a fost o tentativa de nerf ... dar doar in pvp ... s`a redus sansa de break CC effects la crit , insa a fost marita [ slightly ... presupun ca 0,00000000001% ] la dmg normal [ asta include si ticks :) ] Quote
gealatu Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Buna tuturorva rog sa ma ajutati cu un sfat legat de acest joc. am cumparat ieri jocul si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa joc online. adica, il instalez si la instalare imi cere sa introduc acel key care il am inauntru pe cd si dupa aia imi fac cont la wow- europe.com si pot juca? sau cand imi fac cont pe pagina lor oficiala trebuie sa introduc acel cd key? va intreb asta pentru ca am jucat si lineage si acolo am cumparat un key care l-am adaugat la account. wow chiar nu am jucat niciodata nici macar pe server privat. deasemenea as vrea sa va mai intreb din moment ce am cumparat jocul cat timp pot juca pe serverele lor pana la urmatoare plata ( pe care probabil o sa o fac cu un card visa lunar) pe coperta cd-ului scrie ca pot juca 3 luni sau nu am inteles eu bine? daca am cumparat acest joc din momentul cand intru beneficiez de toate optiunile jocului nu ca si daca as avea un cd key de trial?multumesc anticipat Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 In momentul in care instalezi jocul o sa iti dea posibilitatea sa iti creezi contul. In cazul in care nu o sa ai optiunea asta, poti oricand sa mergi pe www.wow-europe.com si ai acolo optiunea sa iti creezi cont, urmezi pasii indicati acolo (la un moment dat o sa iti ceara sa introduci codul pe care il ai in cutia jocului) si o sa reusesti sa iti creezi contul si vei putea juca.In legatura cu timpul de joc gratis, din cate stiu eu era doar o luna gratis care venea cu jocul, poate intre timp s-a schimbat. Oricum dupa ce creezi contul si este activ o sa poti sa vezi cat timp ai pana la prima plata, mergi la account management pe wow-europe si o sa gasesti acolo istoria platilor, si iti va scrie cand trebuie facuta urmatoarea plata pentru ca sa poti sa joci in continuare. Quote
gealatu Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ' date='Aug 14 2007, 10:04' post='2168305']In momentul in care instalezi jocul o sa iti dea posibilitatea sa iti creezi contul. In cazul in care nu o sa ai optiunea asta, poti oricand sa mergi pe www.wow-europe.com si ai acolo optiunea sa iti creezi cont, urmezi pasii indicati acolo (la un moment dat o sa iti ceara sa introduci codul pe care il ai in cutia jocului) si o sa reusesti sa iti creezi contul si vei putea juca.In legatura cu timpul de joc gratis, din cate stiu eu era doar o luna gratis care venea cu jocul, poate intre timp s-a schimbat. Oricum dupa ce creezi contul si este activ o sa poti sa vezi cat timp ai pana la prima plata, mergi la account management pe wow-europe si o sa gasesti acolo istoria platilor, si iti va scrie cand trebuie facuta urmatoarea plata pentru ca sa poti sa joci in continuare.ok merci de raspuns. deci cd key-ul din cutie il folosesc doar la crearea contului nu si cand instalez jocul da? si o data ce fac cele de mai sus account full nu este cel limitat de trial am dreptate sau cand o sa platesc luna urmatoare o sa am account cu toate optiunile?scuze ca sunt cam pisa log dar ...:) asa e la inceput Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://www.wowjutsu.com/world/index.htmlPentru cei interesati sa vada cam pe unde este guildul lor ca si progres pe world/us/eu sau pe propriul realm, plus niste informatii destul de interesante referitor la ce bossi ati omorat, cine si ce loot a luat. Nu este 100% corect, update nu se face zilnic pentru guildele mai jos de Top 1000 dar ajuta sa vezi cam cine e competitia pe realm :) Quote
gealatu Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 salutarirevin iarasi cu o intrebare. am reusit sa instalez jocul si mi-am facut account, an introdus cd key-ul de pe cd cand mi-am facut account si am remarcat cu stupoare ca acest account il pot folosi doar pana la lvl 20 cu anumite restrictii si ca daca vreau full account trebuie sa dau sign up sau ceva de genul asta ( banuiesc sa platesc) pai daca am cumparat jocul nu e platita prima luna de joc? adica full? sau ce trebuie sa mai fac? pai asa aveam un cont de trial ptr 10 zile si jocul il aveam luat de pe dc+ ma puteti sfatuii? si va rog sa imi spuneti pe ce server este cel mai populat cu romani?merci Quote
zazone- Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 tu ai pus trialu de la invite a friend primu?nu-i nimic il upgradezi la cont full cu CD-Key u de pe manual.Si realm-uri de romani cele mai populate sunt Neptulon si Sylvanas,asta daca vrei romani. Quote
virus_ro Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 salutarirevin iarasi cu o intrebare. am reusit sa instalez jocul si mi-am facut account, an introdus cd key-ul de pe cd cand mi-am facut account si am remarcat cu stupoare ca acest account il pot folosi doar pana la lvl 20 cu anumite restrictii si ca daca vreau full account trebuie sa dau sign up sau ceva de genul asta ( banuiesc sa platesc) pai daca am cumparat jocul nu e platita prima luna de joc? adica full? sau ce trebuie sa mai fac? pai asa aveam un cont de trial ptr 10 zile si jocul il aveam luat de pe dc+ ma puteti sfatuii? si va rog sa imi spuneti pe ce server este cel mai populat cu romani?merciin carcasa jocului , ai 2 chestii cu care iti poti face account :1. un fluturas pe care scrie "Guest pass key" - acela este trialul care presupun ca l`ai facut tu2. manualul de folosire , care are un key scris pe el - acela este auth key original cu care iti poti face account fullhttps://signup.wow-europe.com/menu.html?locale=en_GB - Intri aici si dai pe "Create Account" . Urmezi toti pasii si introduci auth key-ul cand ti se cere ... vei avea 1 luna gratis [ 30 de zile ] care vine odata cu jocul si vei fi nevoit sa le spui cum vei plati in continuare [ daca vrei sa platesti cu cardul , va trebui sa dai informatiile ca si cum ai plati ... desi nu te taxeaza decat dupa ce le spui tu ca vrei ]Daca vrei sa faci account si sa joci doar 30 de zile sa vezi cum este .... iti faci un cont trial si il upgradezi cu auth key`ul tau ... astfel , vei avea 10 zile de trial + 30 de zile pre-platite fara nici o alta obligatieServer cu multi romani ... sincer , nu iti sugerez sa cauti nici un realm cu multi romani si nici o guilda de romani [ asta decat in cazul in care nu ai probleme grave cu limba engleza si e neaparat nevoie sa fi intr`o comunitate romaneasca ... ] ... din cate stiu eu , pe Sylvanas sunt multi romani si Ally si Horde ... Burning Blade la Horde ... insa , cum spuneam mai sus ... ar fi mai bine sa eviti guildele si realmurile cu multi romani ...PS - Daca iti place account name`ul care l`ai facut pe trial, sau vrei sa pastrezi chars / datele / account name .... intra la Account Management , intra pe accountul tau si dai upgrade to full account ... Quote
gealatu Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 in carcasa jocului , ai 2 chestii cu care iti poti face account :1. un fluturas pe care scrie "Guest pass key" - acela este trialul care presupun ca l`ai facut tu2. manualul de folosire , care are un key scris pe el - acela este auth key original cu care iti poti face account fullhttps://signup.wow-europe.com/menu.html?locale=en_GB - Intri aici si dai pe "Create Account" . Urmezi toti pasii si introduci auth key-ul cand ti se cere ... vei avea 1 luna gratis [ 30 de zile ] care vine odata cu jocul si vei fi nevoit sa le spui cum vei plati in continuare [ daca vrei sa platesti cu cardul , va trebui sa dai informatiile ca si cum ai plati ... desi nu te taxeaza decat dupa ce le spui tu ca vrei ]Daca vrei sa faci account si sa joci doar 30 de zile sa vezi cum este .... iti faci un cont trial si il upgradezi cu auth key`ul tau ... astfel , vei avea 10 zile de trial + 30 de zile pre-platite fara nici o alta obligatieServer cu multi romani ... sincer , nu iti sugerez sa cauti nici un realm cu multi romani si nici o guilda de romani [ asta decat in cazul in care nu ai probleme grave cu limba engleza si e neaparat nevoie sa fi intr`o comunitate romaneasca ... ] ... din cate stiu eu , pe Sylvanas sunt multi romani si Ally si Horde ... Burning Blade la Horde ... insa , cum spuneam mai sus ... ar fi mai bine sa eviti guildele si realmurile cu multi romani ...PS - Daca iti place account name`ul care l`ai facut pe trial, sau vrei sa pastrezi chars / datele / account name .... intra la Account Management , intra pe accountul tau si dai upgrade to full account ...deci eu asa am facut, am intrat la prima optiune de sus create account "Guest Pass" Customers nush de ce e Guest! si cand mi-a cerut cheia am bagat-o pe aceea de pe carte de pe manual si totusi la sfarsitul inregistrarii am vazut ca mi-a zis ca acest account este doar ptr a vedea cum este wow si daca vreau un full account sa dau subscription ptr un full account. la manage account imi apare data cand m-am inregistrat si imi spune ca urmatoare luna trebuie sa mai platesc si ca luna asta este gratis. cum fac migrarea catre un account full atunci? caci la manage ur account am doar asta Manage Your Account: Account Summary Change Password Change Contact Info Change Subscription Change Payment Meth. Add Game Card Full Payment Historysi ce dumnezeu atatea update-uri? prima data 495 de MB dupa ce s-a terminat ala 697 de mb mai un pic si e cat jocu toate patch-urilesi va rog daca puteti sa imi spuneti ce caracter sa imi fac de inceput. pe lineage imi placea mult fighterii dar nu tank Quote
virus_ro Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 New Customers - Click the button below to create a new account and begin playing. "Guest Pass" Customers - Click the button below to create a new account and begin playing. are 2 optiuni , din cate observi mai sus ... Daca iti spune ca luna asta e gratis si dupa aia trebuie sa platesti , e bine ... pentru ca trialul este de 10 zile , tu avand 1 luna ... inseamna ca ai bagat corect auth key si nu ai nici o restrictie :) Quote
zazone- Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 hmm dc nu mai pot da track la q,nu-mi mai apar in dreapta ecranului... Quote
user000 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://armory.wow-europe.com/character-she...p;n=Alleyesonmema poate sfatui si pe mine cineva ? unde sa merg...ce iteme sami iau...orice.si zicetimi daca ii bun shamanu meu de ceva Quote
virus_ro Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 hmm dc nu mai pot da track la q,nu-mi mai apar in dreapta ecranului...ai bagat vre`un addon mai nou ? daca da .... incearca sa pui deoparte toate addons si sa incerci fara ele ... dupa aia pune addons unu cate unu la loc si vezi care e problemahttp://armory.wow-europe.com/character-she...p;n=Alleyesonmema poate sfatui si pe mine cineva ? unde sa merg...ce iteme sami iau...orice.si zicetimi daca ii bun shamanu meu de cevaun mic sfat , desi e super bun un resto shammy [ ca si alte specs de healer pe alte clase ] pana la level mare ar trebui sa stai pe enha [ poti schimba pe la 60 pe elemental sa faci lvl mai usor :) ] insa daca vrei sa ramai pe restoration , am cateva sfaturi : - schimba ring`ul ala ... e de lvl mic si nu te ajuta prea mult la healing ... ia ceva cu sta+int- schimba itemele cu str ... incearca sa te bazezi in special pe sta si int [ din cate stiu eu , shamanul nu are skill de lose aggro si nici talente de mana reg while casting ]- ia iteme cu mult +healing in loc de dmg and healing si evita [ cel putin pana la lvl mai mare unde le vei avea pe amandoua ] spell crit ... itemele cu spell crit rau spell dmg / +heal redus- ia`ti "DrDamage" sa vezi HPS si HPM pe fiecare spell ... sa te poti hotari astfel pe ce heals te bazezi ... healing + healing stream sau lesser healing + mana spring :)- Ia`ti un dmgmeter cu heal si threat incorporat ... sa poti sa nu iei aggro si sa`ti calculezi heal in asa fel incat sa nu dai prea multe overheals [ mana loss overall imens la overheals ]- Renunta la Totemic Focus si Imp Reinca si baga Healing Grace ...o sa te ajute enorm- Dupa ce iei Earth Shield , iti sugerez ca urmatoarele 5 talente sa le bagi in Restorative TotemsIn legatura cu lvling`ul ... iti sugerez sa te imprietenesti cu un warrior sau un rogue si sa faci questuri impreuna cu el .... aceste 2 clase ar fi mai mult decat bucuroase sa aiba un healer si tu nu trebuie sa cauti 2 gears si sa faci respec pentru lvling ... Quote
napstar77 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://armory.wow-europe.com/character-she...p;n=Alleyesonmema poate sfatui si pe mine cineva ? unde sa merg...ce iteme sami iau...orice.si zicetimi daca ii bun shamanu meu de cevapoi man tu kum faci lvl .. ? numa prin instante ? .. lasa healingu pe mai incolo, i-ati 2 ciocane si baga stormstrike .. sa vezi cum moare mobu instant :) Quote
user000 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 mie asta imi place...sa dau heal :) si lvl nush cum fac...asta ii primu char...deci nu stiu daca fac repede sau incet...daca dmg meu ii mare sau mic. io dau sa dea in monstru si dau alt tab si citesc forumuri. si merg prin instante cand am cu cine. ^^ Quote
virus_ro Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 io dau sa dea in monstru si dau alt tab si citesc forumuri :blink: ca resto ... dai alt tab si lasi sa dea ? performantaaaaaaaaaa acum serios ... fara nici un apropo ... ai jucat MU ?:) Quote
zazone- Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 n-am nici un addon nou,ieri am upgradat contu la TBC si de cand is in Outland nu vrea sa-mi apara q pe ecran. :) Quote
Guest ThunderSS Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 salz...ma joc si eu wow de 1-2 ani dar pana acum m-am jucat doar pe srv private si vreau sa ma joc si pe blizzard, dar exact parinti mei sa dea bani pe jocuri asa ca m-am gandit daca vrea cineva care are un account pe blizzard si nu se joaca non-stop sa il imparta cu mine...probabil o sa va ganditi ca nu este sigur sau alte chesti de genul dar tot ce vreau eu este sa ma joc wow pe blizzard (m-am saturat de buguri, lag, gm prosti si alte tampeni de pe srv private). Normal ca daca ma lasa cineva sa ma joc nu o sa intru pe acc cand se joaca el, nu o sa intru pe charurile lui si nici nu o sa ma loghez pe site.Mai mult de atat o sa ma joc si pe alt realm Daca vrea cineva sa ma ajute ma gaseste la adresa de mail thunder_mad4you@yahoo.com. Quote
napstar77 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 mie asta imi place...sa dau heal :) si lvl nush cum fac...asta ii primu char...deci nu stiu daca fac repede sau incet...daca dmg meu ii mare sau mic. io dau sa dea in monstru si dau alt tab si citesc forumuri. si merg prin instante cand am cu cine. ^^dzeule :) poi tu mergi cu gearu de healing la farmat ? ce faci healui mobu pana moare ? pune haina de elemental si vezi ce iasa . la spec. de elemental moare mobu din 2 lovituri .. asa din vreo 3-4 . Quote
mmc Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 shamanul il cresti pe enhancement si cateva puncte in resto, gear de healing/elemental nu prea gasesti decat cloth in mare parte. dupa 58 cand intri in outland situatia se poate schimba, posibil sa mearga pe elemental dar nu sfatuiescpe enhancement dupa lvl 41 e foarte usor de crescut, ai luat dw/ss bagi doua axes/maces si rupi, te opresti foarte rar, cand faci o pauza de mers la toilet irl :) Quote
virus_ro Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 n-am nici un addon nou,ieri am upgradat contu la TBC si de cand is in Outland nu vrea sa-mi apara q pe ecran. :)1. Desi nu ai vre`un addon nou ... scoate toate addon`urile si vezi daca fara ele merge bine chestia asta2. Da`i repair ... "Check Only" , vezi dupa aia cum e [ o sa dureze vreo 30 de min toata chestia asta ... ] 3. Daca nu merge nici dupa cele 2 variante de mai sus ... incearca sa dai remove si la addons si la setari [ interface si wtf folders ] si incearca si varianta asta :) gear de healing/elemental nu prea gasesti decat cloth in mare parte. dupa 58 cand intri in outland asta cam asa e ... iteme pentru shammy , druid de caster nu prea gasesti ... marea majoritate sunt cloth [ am vazut holy pala in cloth la lvl mic ... doar doar de ar face healing`ul putin mai usor si mai eficient... ] Quote