Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

De la Blizzcon:

"Level cap raised to 80. New skills for all classes. Siege weapons, and buildings that can be destroyed with those siege weapons. Inscription, a new profession, can permanently enhance character spells and abilities. Can mod hairstyles and dances. Northrend will have 5 man, 10 man, 25 man dungeons. Hundreds of new quests. Will include the Death Knight hero class."

Mai multe aici: http://pc.ign.com/articles/810/810325p1.html

Este vorba doamnelor si domnilor de WoW:Wrath of the Lich King

Posted

Death Knight probabil un fel de paladin:)) mai cu mot. Probabil cum era eroul din warcraft 3:)

O sa fie ali(human) si hoarda(undead).

Posted

omfg sunt curios ce iese

oricum numele aduce mai mult a warlock

O sa fie ceva hybrid oricum , ca au atins toate punctele cheie .

Apropo cand o sa il bage in functie ?

Posted

death knighto sa fie ceva cobinatie dps si tank ... o sa poti sa tankezi cu 2H in mana sau dual-wield, ai "army of the dead spell" ... ah si vor sa faca in asa fel incat sa fie unlocked printr-un quest sau ceva. Initial va ganditi ca eroul vostru se va transforma in death knight .. dar nici cei de la blizz nu stiu inca ... au spus ca ar fi totusi cam mult sa pierzi un erou ca sa faci altu .. ramane de vazut . Ce am mai dedus yo .. death knight n-o sa-l joci de la lvl 1 .. ci o sa-l ai de la un anumit nivel sau ceva de genu :)

Posted

death knight n-o sa-l joci de la lvl 1 .. ci o sa-l ai de la un anumit nivel sau ceva de genu :)

hmm.. suna a mu ..

* Presupun ca va fi ceva gen subclass pentru warr , oricum va fi ceva neobisnuit ! DEABEA ASTEPT !

Posted

Citisem despre noile expansiuni de acum ceva vreme pe internet. Stiam ca noua expansiune va fi South Sea sau Northrend. Se zvonea ca South Sea va fi prima si ca Northrend ii va urma. South Sea vor fi o gramada de insule si parea frumoasa. Oricum si Northrend e super si cred ca mai dureaza vreun an pana apare oficial. Oricum eu citisem de vreo 4 expansiuni. La inceput am crezut ca e vrajeala ce am citit insa se pare ca cine scrisese chestia respectiva era documentat. Asteptati sa vedeti urmatoarele expansiuni... Ice Crown sau Arthas. Deci intr-un cuvant... pregatiti-va de jucat ani buni daca va place jocul asta. :)

Posted

Auziti... am jucat si eu pe wow.... server privat :comp2: ... cu chiu cu vai am ajuns la lvl 52.... guildul era degeaba :banghead: ... in fine.... vreau sa trec pe oficial !!!! Dar mi se pare cam scump sa dau atatia bani :hair: ... am auzit ca e un server care costa 5-8 euro... il stie careva? Pls postati serverele pe care jucati voi si pretul/luna. Ms mult :D :gun:

Posted

Auziti... am jucat si eu pe wow.... server privat :comp2: ... cu chiu cu vai am ajuns la lvl 52.... guildul era degeaba :banghead: ... in fine.... vreau sa trec pe oficial !!!! Dar mi se pare cam scump sa dau atatia bani :hair: ... am auzit ca e un server care costa 5-8 euro... il stie careva? Pls postati serverele pe care jucati voi si pretul/luna. Ms mult :D :gun:

eu joc pe Haomarush la Alianta si pe Sylvanas la hoarda ...dar pretul e 13euro/luna si it dau reducere daca platesti mai multe luni in avans! Merita bai ce sa zic!Nu-i mult 13 euro

* Presupun ca va fi ceva gen subclass pentru warr , oricum va fi ceva neobisnuit ! DEABEA ASTEPT !

eu zica ca e pentru paladin ..daca ai jucat warcraft 3 ai vazut k arthas a fost paladin inainte sa fie death knight!

Posted

Nu e sublclasa pentru o anumita clasa, oricine ajunge la 80 si face questul pentru death knight va putea sa faca un caracter nou independent fata de cel cu care a facut questul care va incepe la un level ridicat (se discuta intre 51-70). Deasemenea acesta nu va folosi rage/mana/energy ci se va baza pe un sistem de runes care e complet diferit de orice pana acum. Uitati-va la filmuletele de la BlizzCon din link-ul pe care l-am postat mai sus si o sa va luminati.

Posted

eu joc pe Haomarush la Alianta si pe Sylvanas la hoarda ...dar pretul e 13euro/luna si it dau reducere daca platesti mai multe luni in avans! Merita bai ce sa zic!Nu-i mult 13 euro

Mai ieftin nu sti? Sunt cam zgarcit la fazele astea... mi`ar conveni sa iau doar jocu original si sa joc pe oficial fara bani. 13 euro nu e nici mult nici putin.... dar mai ieftin stie careva?

Posted

Mai ieftin nu sti? Sunt cam zgarcit la fazele astea... mi`ar conveni sa iau doar jocu original si sa joc pe oficial fara bani. 13 euro nu e nici mult nici putin.... dar mai ieftin stie careva?
daca ar exista unul mai ieftin, nu crezi ca ar juca toti pe el?

Si o intrebare personala: ce ziceti de build-ul asta pentru solo/group pve? (eventual pvp)

Guest Marselio
Posted

am o problema dau sa imi fac cont si imi cere un key ... stitzi cumva ce key trebuie acolo HELP ME PLEASE

Guest Marselio
Posted

Enter your Authentication Key into the fields below please help me