mad_eye Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 da ai fiery enchant .. e ca si cand iti arde arma, .. adauga 40 fire damage sau ceva de genunu numai fiery enchant ...majoritatea enchanturilor iti fac arma sa straluceasca Quote
Mihai™ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nu am mai jucat WoW de o grămadă de vreme , a fost frumos cât am jucat, acuma mă uitam prin fişierul cu World of Warcraft şi am dat peste nişte Guiduri. Dacă are careva nevoie :Brian Kopp's 1-60 Alliance Leveling GuideJoana's 1-60 Horde Leveling GuideEnjoy ! :cool2: PS: Păcat că nu am guide şi de lvl 60-70. Eh, ata ete.L.E: Găsiţi o grămadă de chestii interesante aici , cum ar fii Gold Guide , Cum să faci lvl 1-70 ,nu prea m`am uitat pe acolo dar sper să fie adevărat. Quote
virus_ro Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 vroiam sa pun si eu un post in legatura cu enchantul acela , insa mergea netul infect de dimineatza si am lasat`o balta ...Incepand de la 90 enchanting skill [ parca ... ] , incepi sa iei enchanturi care includ si glow . Cel mai ieftin ench de acest gen e Minor Beastslaying [ rosu pal ] , desi sunt multe altele : +agi / +spelldmg / fiery / icy / demonslaying / crusader / elemental slayer / +dmg ... [ nush daca celalalte au glow ... ma refer la savagery , soulfrost , sunfire etc ] +dmg e trainer trained si incepe sa dea glow de la +3 in susMinor beastslaying e reteta world drop [ da e 3-5g in AH , daca ai noroc sa fie una acolo ... si`ti recuperezi banii cu 3 enchanturi ... ]+agi sunt in general rep vendors etc ..@Mihai - multumim pentru intentie ... insa parerea mea e urmatoarea : aceste guides sunt cat de cat bune ... insa unii le iau "prea in serios" si se bazeaza NUMAI SI NUMAI pe ele ... astfel , fac lvl ca robotii si ajung 70 fara sa stie ce poate charul lor ... dar au in sange mult-cunoscuta replica "i can pwn you"Cum bine stiti toti , este o vorba [ sau proverb ] : Incercarea e mama invataturii ... De ex: eu am luat arcane blast de curand [ joc un mage acum ... ] si am inceput sa intreb diferiti playeri [ mages ] despre folosintza acestui spell ... multi spuneau ca e jeg ... unii nici nu stiau ca`l au ... asa ca m`am pus pe testat si am pierdut vreo 4-5 ore bune testandu`l in orice situatie ... pve / pvp / pe water elementals [ i`m frost ] / spam spell [ pt dps si sa testez dpm ] / in combinatie cu toate skills , pe mobi care dau stun etc ... si pana la urma mi`am dat seama ca e un spell util ... insa in anumite conditii ...Sugestia mea : Faceti lvl chiar si folosind niste guide`uri pt a imbunatati timpul , insa nu il folositi pt a va invata sa jucati ... Quote
Mihai™ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mda asta aşa e dar văd că guidurile astea costă ceva 15-30$ cam aşa. @Virus_Ro: Sunt total de acord cu tine , multă lume trec prin WoW ca gâsca prin baltă, ştiam unii oameni care la lvl 60 nu ştiau ce e aia instanţă. PS: Orcum WoW pentru mine nu a fost la fel de addicting pre cum mă aşteptam să fie , a fost frumos cât am jucat, am facut lvl 60 cu paladinul , cateva killuri pe acolo indeajuns sa fac rost de setul Grand Marshal , câteva instanţe ( T2 FULL & Câteva piese T3) .. şi cam atât. După toate astea mi-am sters characterul. :cool2: Quote
virus_ro Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 multă lume trec prin WoW ca gâsca prin baltă, ştiam unii oameni care la lvl 60 nu ştiau ce e aia instanţă. sa sti ca unii cumpara vand / cumpara chars pe e-bay ... asa ca nu te mira daca dai de unu 70 cu full t5 sa nu stie sa se miste sau sa intre in stealth ... Quote
mmc Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 @Mihai - multumim pentru intentie ... insa parerea mea e urmatoarea : aceste guides sunt cat de cat bune ... insa unii le iau "prea in serios" si se bazeaza NUMAI SI NUMAI pe ele ... astfel , fac lvl ca robotii si ajung 70 fara sa stie ce poate charul lor ... dar au in sange mult-cunoscuta replica "i can pwn you"Sugestia mea : Faceti lvl chiar si folosind niste guide`uri pt a imbunatati timpul , insa nu il folositi pt a va invata sa jucati ...acele guide-uri iti usureaza acea treaba murdara de facut level, nu te invata cum sa joci, iti inveti tu caracterul pe parcurs, sunt ok.PS: Orcum WoW pentru mine nu a fost la fel de addicting pre cum mă aşteptam să fie , a fost frumos cât am jucat, am facut lvl 60 cu paladinul , cateva killuri pe acolo indeajuns sa fac rost de setul Grand Marshal , câteva instanţe ( T2 FULL & Câteva piese T3) .. şi cam atât. După toate astea mi-am sters characterul. :cool2:daca ai 'cateva killuri pe acolo' nu iti iei setul de GM, trebuie foarte mult sa farmezi, la fel si pentru full T2 plus ceva T3 Quote
Guest Ekpirosis Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Eu sunt destul de nou pe aici, inca nu am 70.Link: http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=EkpirosisPS: In Soul Fire we trust! :lol: Quote
Mihai™ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 daca ai 'cateva killuri pe acolo' nu iti iei setul de GM, trebuie foarte mult sa farmezi, la fel si pentru full T2 plus ceva T3OMG, tu nu vezi ca am glumit? Numai eu stiu cati hordaci a trebuit sa omor ca sa fac rost de setul GM. T2 si T3 NU MAI ZIC ! Jeez :blink: Quote
C20XE Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hai sa va salut... :beer: Am o intrebare, ma poate ajuta si pe mine sa joc acest joc pe servere piratate ?1 la mana nu stiu nimic...am incercat sa intru pe un server dar tot imi spune de versiune...ca nu`i buna...le-am luat pe toate posibile...si nimik...Vreau un server unde sant si romani...nu cer explicatii despre joc ca acolo ma voi descurca incet incet...dar doresc sa`mi spuna cineva cum pot sa fac sa intru pe un srv unde sant si romani...jocu` e proaspat instalat...vreau un link de unde sa iau patchu care trebuie pt serveru respectiv. Sau daca aveti chef my id: a6.nopass@yahoo.comMerci frumos. :tiphat: Quote
BlueEnergy Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Tu nu citesti despre ce este acest topic? Doar despre jocul oficial! Quote
virus_ro Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Hai sa va salut... :beer: Merci frumos. :tiphat:pentru mine , e de ajuns aceasta introducere si aceasta incheiere ... frumos scris , cu semne de punctuatie si majuscula la inceput ... denota "profesionalism" si cere respect ... in concluzie : say no more ... te ajut Quote
mad_eye Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Tu nu citesti despre ce este acest topic? Doar despre jocul oficial! e haide nu fi asa dur...toti am jucat pe pirat ca sa e convingem ca merita sa cumparam jocu original! :photo: Quote
L@zio Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 stiti vreun magazin in Bucuresti unde as putea gasi BC pentru servere US ? am mare nevoie Quote
Axle23 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ma cred ca Us nu gasesti in romania poate nici in intreaga europa dar poate stie altcineva Quote
user000 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 joaca careva pe serveru boulderfist ? daca da datimi si mie un pm :) alleyesonme Quote
Guest RoB3rTo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Sal00t pplz, eu cu niste prieteni ne`am chinuit putin si tocmai am deschis un nou server de wow blizzlike, si cu ajutorul vostru poate il populam :DServerul ruleaza pe versiunea 2.1.2, are emulator antrix, e destul de stabil, nu e lag sau delay, avem backup la baza de date in caz de vreo problema nu va luati whipe :Drealmlist => natherdrake.no-ip.orgaccount page => http://natherdrake.no-ip.orgforumul serverului => http://natherdrake.myforum.roP.S. am dat drumu la server de curand si e cam golut Have phun & enjoy ! .:-=o0 Natherdrake 0o=-:. Quote
mmc Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 sa fii sanatos si tu si serverul tau dar nu ne intereseaza, fii binecuvantat, marsh! Quote
Guest RoB3rTo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 sa fii sanatos si tu si serverul tau dar nu ne intereseaza, fii binecuvantat, marsh!ma knockaround asta e thread de wow unde sa pui servere si vorbeste frumos bai gay persecutat de femei ce esti Quote
mmc Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 inca 1 data, cred ca nu stii sa citesti, e thread pt serverele oficiale ale blizzard-ului, asa ca lasa-ne cu bashina ta de server si marsh inca o data! Quote
Diabolik_01 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 roberto ai jucat faraon server Cs?OnTropic. Lasativa taica de wow apucativa de Mu :rofl1: Quote
M0rtix Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 roberto ai jucat faraon server Cs?OnTropic. Lasativa taica de wow apucativa de Mu :rofl1:si ce legatura are postul tau cu world of warcraft Quote
Guest RoB3rTo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 inca 1 data, cred ca nu stii sa citesti, e thread pt serverele oficiale ale blizzard-ului, asa ca lasa-ne cu bashina ta de server si marsh inca o data!da diabolik am jucat si inca mai joc ;) da`mi un buzz pe mess RoB3rTo_2oo7 sa vbsi knockaround baii par la subrat taci Quote
virus_ro Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 roberto - Marsh!am deschis un nou server de wow blizzlikeblizzlike nu poate fi decat intr`un singur fel => xp rates ... in rest ... nu e wow , e marioma knockaround asta e thread de wow unde sa pui servere si vorbeste frumos bai gay persecutat de femei ce estiasta e thread pentru discutii , cei care joaca pe oficial ... L2readsi ce legatura are postul tau cu world of warcraftnu are ... a scris "OnTropic" :Psi knockaround baii par la subrat taciof of , mai mai .... ce bine ar fi daca ar exista un buton de report post pe LM :) Quote
ChoWdeR Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 OnTropic. Lasativa taica de wow apucativa de Mu :rofl1:vezi-ti de MU(ia) ta ok? asta e WoW nu MU(ie), nu cred ca ai jucat vreodata wow, numa tot MU(ia) aia de joc tampit"o of, mai mai ... ce bine ar fi daca ar exista un buton de report post pe LM"Virus ai mare dreptate Quote