Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Grats

Si noi suntem tot la ea dar nu prea am avut parte sapt asta de incercati datorita faptului ca main tanku nostru e plecat in vacanta :( si a mers mai greu cu omoratul bossilor care ii avem deja pe farm...

Phase 2 acu incepem sa-l invatzam, nu mai avem probleme cu dezactivatul generatoarelor mai putin cu striderii ca este cand avem 2 in picioare si atunci se cam pierde lumea...

http://armory.wow-europe.com/character-she...her&n=Chall

si noi avem aceasi problema p2 la vashj :( am facut si in tk void al'ar si solarian incercam sa facem vash ca dupaia trecem la Kael'thas Sunstrider

http://armory.wow-europe.com/character-she...l&n=Viorica

Guest Soldatzel
Posted

salut am si eu o intrebare, deci am un cont de wow normal de mult timp, cu nicun char, acum e frozen, nu am cd keyul acela sami fac upgrade pt cont de tbc, asa ca miam luat un free trial . intrebarea e . . . dupa aceste 10 zile de jucat imi ramane charul pe cont si dupa ce fac rost de tbc cd key ? - sa stiu daca mai are rost sa joc

Posted

Daca ai trial si iti faci un char o sa trebuiasca sa cumperi jocul normal si apoi TBC (in caz ca vrei TBC) ca sa iti ramana charul. Din moment ce deja ai cont normal de WoW nu are rost sa faci asta, mai bine platesti subscription si iti faci char pe contul care il ai deja si nu te mai complici cu trial, poti sa joci linistit chiar daca nu ai TBC, doar ca nu o sa ai acces la chestiile care tin de TBC. Si normal daca o sa vrei o sa poti sa iti faci upgrade la cont ptr TBC si o sa iti ramana si charul.

Guest Soldatzel
Posted

deci mie trebe sami vina cat de curand cd keyul pt tbc si atunci o sa iau si cateva carduri de alea cu coduri sa platesc cu ele...si pana imi vine am incercat free tryaul, si nu stiam daca o sami ramana charul in continuare sau nu...ms mult pt raspuns :)

Guest stulfree
Posted

sal.am si eu o intrebare,miam luat wow trial si vrea sa mai joc dar nu am cont ce fac imi cumpar jocul din magazin sau imi iau un game card?scz daca va cam streseaza intrebarea mea dar sunt nou pe WoW

Posted

Am si eu o problema....am bagat WOW enUS...am instalat WoW-1.12.0-enUS-patch ....si acum vreau sa bag TBC...e tot enUS...am montat imaginea...si cand intru pe installer...mi se deschide o fereseastra ms-dos si se inchide...ma poate ajuta cineva? :(

Posted

am si io o intrebare...exista server de US si server de EU ?

ca eu miam luat de pe dc imaginea lu wow...si lam instalat si iam facut update...si numi merge accountu...

dupaia am vazut ca scrie nush ce de US. se poate sa fi luat versiunea US si sa numi mearga account ?

Posted

am si io o intrebare...exista server de US si server de EU ?

ca eu miam luat de pe dc imaginea lu wow...si lam instalat si iam facut update...si numi merge accountu...

dupaia am vazut ca scrie nush ce de US. se poate sa fi luat versiunea US si sa numi mearga account ?

www.worldofwarcraft.com = US

http://wow-europe.com = EU

fa`ti un trial pe EU si downloadeaza jocul direct de la ei ... asa macar sti ca nu`i iei keyloggerele aluia de pe odc :)

Guest SkulleadeR
Posted

Imi zice si mie cineva un server pe care sunt mai multi romani(alliance)..sa imi fac si eu un caracter :)

Multumesc Frumos

Posted

Imi zice si mie cineva un server pe care sunt mai multi romani(alliance)..sa imi fac si eu un caracter :)

Multumesc Frumos

poftim, Sylvanas-Maghteridon (si cred ca Neptulon, iar me maghteridon vei da de o guilda super, cunosc mai mult de jumate) ia legatura cu mine si iti zic cum intri in guilda de pe magtheridon :) (daca vrei)

multi iti vor zice, Dute man pe Sylvanas ca acolo is o gramada- e mai frumos pe Maghteridon

Posted

Eu ma feresc de guilduri de romani ca de draq! :banghead: Prima data am intrat si am lvl char intr-un guild de romani. Erau inainte de TBC erau o mana de oameni nu faceau impreuna nici macar 5 man instante si toata ziua disperati de BG. Baietii vroiau sa inceapa ZG insa ei nu faceau nici macar UBRS impreuna. Au fost niste certuri s-a destramat guildul. Eu am migrat de pe Kul Tiras pe Silvermoon am intrat intr-un guild f bun inainte de TBC insa dupa TBC erau multi slackeri si dupa 3 luni am migrat pe Emerald Dream. Sunt si 2-3 romani in guilda insa nu vb prea mult cu ei. Din ce am vazut si experienta mea jucatorii buni, ma refer la romani sunt in general in guilduri cu straini. Or fi guilduri numai de romani insa nu stiu si nu am auzit de unul care sa aiba un progres f bun in TBC. Ma uitam la prietena mea care a ramas cu char ei pe Kul Tiras si era intr-un guild de romani ce impresii aveau unii pe la Prince. Era una "da vreti sa va arat cat damage am? da vreti sa va arat?" si le-a dat copii la damage meters cu toate ca banuiesc ca si altii aveau meters si stiau care e damage-ul facut. Erau la Prince si unul intra in Ventrilo, nici macar nu era in raid, raidleaderul ii zice la prietena " da-te inapoi" si tipul de nu era in raid si intrase in acelasi canal in Ventrilo ii zica "da-te mah in p*** mea inapoi". Eu eram pe langa ea si mi-a zis ce i-a zis ala. Mi-a sarit mustarul. Nu ca doar i-a zis ala asta insa de cand a inceput raidul aia de zicea cat damage are ea, un mag a stresat-o urat de tot pe prietena. Sincer eu prefer sa joc singur decat sa fiu intr-un guild numai de romani. Nu zic ca nu s-ar putea facea un guild bun doar de romani... faza e ca majoritatea romanilor care au stiut ce vor si stiau ca stiu sa-si joace f bine caracterul au cautat guilduri foarte bune.

Posted

Eu ma feresc de guilduri de romani ca de draq! :banghead: Prima data am intrat si am lvl char intr-un guild de romani. Erau inainte de TBC erau o mana de oameni nu faceau impreuna nici macar 5 man instante si toata ziua disperati de BG. Baietii vroiau sa inceapa ZG insa ei nu faceau nici macar UBRS impreuna. Au fost niste certuri s-a destramat guildul. Eu am migrat de pe Kul Tiras pe Silvermoon am intrat intr-un guild f bun inainte de TBC insa dupa TBC erau multi slackeri si dupa 3 luni am migrat pe Emerald Dream. Sunt si 2-3 romani in guilda insa nu vb prea mult cu ei. Din ce am vazut si experienta mea jucatorii buni, ma refer la romani sunt in general in guilduri cu straini. Or fi guilduri numai de romani insa nu stiu si nu am auzit de unul care sa aiba un progres f bun in TBC. Ma uitam la prietena mea care a ramas cu char ei pe Kul Tiras si era intr-un guild de romani ce impresii aveau unii pe la Prince. Era una "da vreti sa va arat cat damage am? da vreti sa va arat?" si le-a dat copii la damage meters cu toate ca banuiesc ca si altii aveau meters si stiau care e damage-ul facut. Erau la Prince si unul intra in Ventrilo, nici macar nu era in raid, raidleaderul ii zice la prietena " da-te inapoi" si tipul de nu era in raid si intrase in acelasi canal in Ventrilo ii zica "da-te mah in p*** mea inapoi". Eu eram pe langa ea si mi-a zis ce i-a zis ala. Mi-a sarit mustarul. Nu ca doar i-a zis ala asta insa de cand a inceput raidul aia de zicea cat damage are ea, un mag a stresat-o urat de tot pe prietena. Sincer eu prefer sa joc singur decat sa fiu intr-un guild numai de romani. Nu zic ca nu s-ar putea facea un guild bun doar de romani... faza e ca majoritatea romanilor care au stiut ce vor si stiau ca stiu sa-si joace f bine caracterul au cautat guilduri foarte bune.

perfect deacord cu tine nu e de jucat cu romani e prea mare tiganie si noi pe ls am incercat sa facem o guilda de romani dar tot timpu ieseau scandaluri asha ca am pus apply la alta guilda ce numa incepea ssc si m-au aceptat

Magtheridon

Coilfang Reservoir: Serpentshrine Cavern

Hydross the Unstable

The Lurker Below

Morogrim Tidewalker

Fathom-Lord Karathress

Leotheras the Blind

Tempest Keep: The Eye

Al'ar

Void Reaver

High Astromancer Solarian

[/

Posted

poftim, Sylvanas-Maghteridon (si cred ca Neptulon, iar me maghteridon vei da de o guilda super, cunosc mai mult de jumate) ia legatura cu mine si iti zic cum intri in guilda de pe magtheridon :) (daca vrei)

multi iti vor zice, Dute man pe Sylvanas ca acolo is o gramada- e mai frumos pe Maghteridon

zi si mie te rog numele guildei de romani care o sti de pe Magtheridon in afara de RoMafia cu aia mam lamurit eu singur

Guest WinterKnight
Posted

:tiphat: sal as vrea si io niste ajutor cu o intrebare. Enchantingu la skill mai mare poti da foc la arma? sau o faci sa straluceasca?

Guest WinterKnight
Posted

Multumesc ca mi-ai zis ca stiam o sabie care ardea verde de la un quest din Alterac Mountains da acum nu mia stiu unde gaseam questul :) :banghead: