Slade Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 cineva pe Grim Batol? nick Deicide /w me sau add la friends, acum sunt plecat dar de sapt viit voi intra iar Quote
The Connection Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nyuu : BogdyvipLevel 68 Blood Elf RogueOh , imi poate spune cineva cum pot sa fac mult rep cu Undercity? Inafara de quests.....un repeatable quest nu am gasit inca Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Indiferent cu cine vrei reputatie (Undercity, IF, SW etc) exista versiuni ale acestui quest cu care poti sa iti cresti reputatia. Questul e repetabil. Quote
mmc Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 da, dar ala te costa si timp si gold, ca ori le cumperi ori le farmezi, cel mai bine faci questurile din zonele de inceput pt undercity ar fi tirisfal si silverpine, taren mill daca nu e de ajunsasa am facut eu sa ajung exalted cu darnassus pt pisicaquesturi usoare de lvl mic, reputatia e aceeasi Quote
The Connection Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nu cred ca joaca nimeni pe US....daca da...foarte putini. Incearca pe forumuri romanesti dedicate WoW-ului Quote
JerryBlue Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Deci http://space.mmosite.com/webdata/html/2007...d69356607e.html fara cuvinte. Ma intreb daca bunicii astia au trecut cu raidu de Hogger. E o chestie ca in viata reala sa ai lvl-u (varsta) mai mare decat in joc. Daca te gandesti la noi prin 2040, jucand MMos cu placi dentare in gura si cu 2 recidive de atac la inima manevrand ditamai warrioru te apuca rasu. Sa traiasca bine. Quote
BogdaNzZ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 in prima poza de la stanga la dreapta:kungen, awake, clinkz :) Quote
Aldguth Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ahmm, daca aia sunt chinezi de ce fac parte dintr-o guilda europeana? Quote
BogdaNzZ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 umm..atunci de ce europenii joaca pe serverele US? Quote
Aldguth Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://nihilum.wazap.com/user/Kungen/#charactersStop talking bullshit, n44pmeister. Quote
BogdaNzZ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Este jumatate chinez jumatate suedez.Care-i problema? P.S. la ce iq mic ai nici nu ai realizat ca vroiam sa fac o gluma Quote
Aldguth Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mda, din acest motiv ai insistat dupa ce eu am intrebat Ahmm, daca aia sunt chinezi de ce fac parte dintr-o guilda europeana? Ma indoiesc ca un tip de 24 de ani ar arata ca varstnicul din poza. Esti destul de patetic tipule. "Gluma" aceea nu are absolut nici un rost. Am terminat. Quote
odpzgubu Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :beer: bla bla fsss ,,, daca nu va luati de par nu faceti nimic :sef: Quote
anomalia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 mosii intra sa pescuiasca si babele sa culeaga plantebravo lor isi fac de lucru, si isi tin mintea in "priza" Quote
odpzgubu Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 mosii intra sa pescuiasca si babele sa culeaga plantebravo lor isi fac de lucru, si isi tin mintea in "priza" :beer: cool :beer::beer: aseara am fugit prin tot Barenss si am ajuns in Thousand Needles ,pe drum am avut surpriza ca in nu s ce oras (la malul marii ) nu se intampla nimic ,nu interactionam cu nimeni ,nu tu horde nu tu alliance ,nimic toti jucatorii erau neutrii , pana cand hop unu mai smecher din neutru ce sa vezi horde ,si inca dela cu cap de mort ,in doi timpi si trei miscari eram jumeri cu toate ca nu am avut nicio intentie si cum spuneam numele ii era cu albastru ,defapt toti pvp aveau numele albastru , :cool2: apoi m-am uitat si la ce rase erau si da erau horde ,dar mai incolo am facut si un dans cu o donsoara de la hoarda asta ptr ca nu puteam sa o atac , :banana: :bananadance2: ce la vie :beer: Quote
ChoWdeR Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: omu intraba ce ai batut? cu cap de mort? (undead 100%), iar tu ii zici :beer:? ai batut berea?eu am vazut de multe ori adica la fiecare post al tau apare :beer:? esti obsedat de el? (intrebare retonica) Quote
dNy Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Am si eu o problema, cand vreau sa instalez patcu ala de 456 de mb imi zice ca nu poate instala pt ca e deja versiunea aia de patch, da cand vreau sa instalez TBC imi zice ca versiunea asta e compatibila doar cu versiunea europeana de WOW :\ Quote
The Connection Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :beer: ftw . I got to 70 . Now , i need some gear. I'm gona get the High Warlord Lvl 70 2.60 speed sword ....in rest i don't know. Could anybody make me any suggestions? I think I'm gona get Lando's Sword or whatever from BM - Last boss..btw: reached 70 2 days ago :) Quote
M0rtix Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 si eu am ajuns la lvl 40 . mi-am luat calut, mi-am invatat spelurile de lvl 40 si am mai ramas si cu 40 g :dance: . am si shadow form :dance:acu urmeaza power leveling till 60 -_-eu : http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Duhovnic Quote
odpzgubu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 omu intraba ce ai batut? cu cap de mort? (undead 100%), iar tu ii zici :beer:? ai batut berea?eu am vazut de multe ori adica la fiecare post al tau apare :beer:? esti obsedat de el? (intrebare retonica) :beer: omu a intrebat ce am baut nu ce am batut ... :cool2:ca de batut eu am fost cel batut ... :beer: Quote
ChoWdeR Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://armory.wow-europe.com/character-she...mp;n=Healthpack don't laugh pls :pray: , fac lvl si dupa ma pun pe WSG pt Prospector's Sword atunci rup totul :) cu viata stau cam bine, am si tigru :P e super fain , acum trag tare pana la 60 sa fac macar luna asta, am citit ceva guide de la lvl 40-49 :whistle: cred ca va merge repede caci tot acelasi quest doar ca se repeta :whistle: Quote