Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Rofl...11:25-20:00 Alonsus server down..

+ problema asta care e de cand a aparut patch-ul cu BT..chiar inainte

I'm god damn mad at Blizzard!!!

:rofl1: da chiar am citit ciq la aia ca numa 2 ore :rofl1:

Posted

Pot sa fac si eu foarte usor imaginea aia in WoW Model Viewer..pentru ca astfel de masti sunt numai la anumite ocazii, dar WoW model viewer are toate itemele de la toate ocaziile...si deci da, e adevarat

Ah...si tips for wow :

MARSH!!!!!!!!! Go BEEP urself u idiot

Posted

exista vreo-un site de unde sa imi cumpar jocu cu card online dar nu trial si vrajeli dinastea vreau FULL GAME ! sa joc 400 de ani :pray:

vezi ca ai pus double post :) se poate cumpara key`ul pentru creearea contului de pe site`ul oficial => http://wow-europe.com . Iti faci trial , intri la account management pe accountul creat si ai acolo ceva de genu "Buy a retail key online" ... Insa vei juca doar 1 luna cu key`ul ala , pentru a juca in continuare va trebui sa platesti cu card online [ 1 / 3 / 6 luni ] sau cu game card [ 2 luni ] cumparat din magazin ....

Sau daca nu vrei neaparat online , vezi ca are in Unirea la Best / Diverta

PS. Un Admin/Mod ... se poate sa ne scape de "nenea" tips4wow ? va rog ....

Posted

:beer: sal , aseara am mai putut juca si eu putin ,am facut un quest de grup in Wetlands cu un warrior lvl 26 si un mag lvl 30 , a fost haios tare ca trebuia sa casapim elite de la 27 la 30 lvl , norocul nostru ca era cimitiru aprope ca la un moment dat ma plictisisem de cate ori dadusem coltu , :cool2:

se cam aventurau aiurea si ii vedeau elitii de la distanta mare ,ne mai trebuia mai multa organizare dar la urma urmei e doar un joc ... sper sa mai dau de ei :nanana:

am cam avut lag aseara , sa fi fost de la ei ? sau poate de la netu meu de kkt... :comp2:

:beer:

Posted

am cam avut lag aseara , sa fi fost de la ei ? sau poate de la netu meu de kkt... :comp2:

:beer:

au fost niste probleme cu ~15 realmuri ieri ... unii nici nu se puteau conecta :)

Posted

sper sa nu par prea nub intreband asta : ce are masca aia asa de special ? ... soulboundul ?

bre, tu vezi ce corp are "trollu" ala? mai degraba e Orc dar are o masca de Troll. Apropo nu stie cineva de unde pot face rost de aia?

Posted

Ca sa rezolvam:

1. Se dau de Halloween ( whatever...can't spell it)

2. Special: Pai , un orc in masca de troll , un trol in masca de orc...etc.

3.Unii fani fac si masti adevarate in stilul asta.rofl :)

That's all

Ah , Illidan down a fost de 2 ori , de Nihilum , si am vazut toate filmele..Nihilum rules

Posted

De fapt Illidan a fost omorat deja de prea multe ori ca sa mai conteze, Nihilum l-au omorat primii in versiunea 1, dupa care a mai fost omorat de Last Resort si Forte (versiunea 3), asta fiind ordinea primelor 3 guilde care l-au omorat. A mai fost omorat si de DnT,Curse si For The Horde asa ca nu mai e ceva neobisnuit probabil in curand o sa fie omorat de mult mai multe guilde.