Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

mah, voi nu ati facut destul pvp, voi ati jucat bambilici, daca afirmati ca waru sux

pai la lvl 25 de vrei sa scoti de la el? zer de branza te pomenesti.

du-l pana la lvl 70, imbraca-l un pic, fa-i build de pvp, fa bg/arena, invata-l si apoi sa vezi ce inseamna war in pvp

iti dau dreptate ,am vazut mult prea multe filmuletze de pvp cu warrior si asta doar lvl 60 ,pur si simplu rupe cu un gear cat de cat bun ^_^

Posted

3.Healthpack , am facut si eu un warrior pana la 25(ceva de genul)...si nu imi place deloc.Ce are warrior>?Pai un paladin il face usor , un rogue..eh..cu greutate..dar daca stii sa joci il faci.

pai mah ... cu warr la 25 ce dracu sa faci ? cand multe alte clase au foarte multe din skillurile vitale de gen aspect of cheetah si fac hunterii kite cu tine ... magu are blink si nu`l doare ca tu ii dai slow , druidu are charge , stun , stealth etc ... rogue vanish [ 26 cheap shot ] etc ....

sa sti ca nu toate chars sunt bune la lvl mic ... eu cu un shaman 17 [ bine .... imbracat si super bine cu toate chestiile de twink la drop ... ca nu aveam bani de dat pe iteme boe ] bateam orice pana la lvl 35 .... insa cu un rogue mai greu ... nu tu poisons , nu tu vanish , nu tu cheap shot ... la 70 toti au tot au nevoie si o sa prinzi si destula experienta cu charul ca sa poti sa gasesti o tactica destul de buna contra tuturor ...

Posted

pai mah ... cu warr la 25 ce dracu sa faci ? cand multe alte clase au foarte multe din skillurile vitale de gen aspect of cheetah si fac hunterii kite cu tine ... magu are blink si nu`l doare ca tu ii dai slow , druidu are charge , stun , stealth etc ... rogue vanish [ 26 cheap shot ] etc ....

sa sti ca nu toate chars sunt bune la lvl mic ... eu cu un shaman 17 [ bine .... imbracat si super bine cu toate chestiile de twink la drop ... ca nu aveam bani de dat pe iteme boe ] bateam orice pana la lvl 35 .... insa cu un rogue mai greu ... nu tu poisons , nu tu vanish , nu tu cheap shot ... la 70 toti au tot au nevoie si o sa prinzi si destula experienta cu charul ca sa poti sa gasesti o tactica destul de buna contra tuturor ...

exagerezi cu "bateam orice pana la lvl 35"

Posted

exagerezi cu "bateam orice pana la lvl 35"

crede`ma ca nu exagerez .. ii bateam cu greu si se intampla sa mi`o iau grav cateodata insa 2 din 3 luam sigur ... asta nu ca as fi eu bun sau ceva ... ci pentru ca unele chars sunt foarte bune la lvl mic si eram imbracat aproape ca un twink [ fara ench +++ ]

oricum .... asta am spus`o ca sa inteleaga si obidian de ce warr`ul testat de el la lvl 25 nu inseamna ca a testat cu adevarat un warrior ...

Guest CrazyDwarf
Posted

Deci sa inteleg si eu,cand am inceput sa joc WoW am observat ca Rogue rupe tot,si in plus m-am uitat la PVP rogue lvl 70 pe WoWMovies si m-au lasat gura casca.Dar imi imaginez ca pun si ei faze cand omoara pe careva sa fie tari.Sunt si tipi care rup tot cu Rogue...Prin cate stiu eu daca esti pro la o clasa rupi orice,daca intelegi orice miscare,spells sau skills de la ceva clasa diferite de clasa ta...si te perfectionezi cu timpul,atunci poti zice ca rupi tot.

Am si eu Rogue Human lvl 21 , Rogue Blood Elf 20 , Rogue Dwarg 9 ( q infecte nu am mai avut chef ) si m-am facut darenei shaman,incaseaza rau cand sunt mici,nu prea imi plac,warior sunt buni dar lenti si cand esti micut nu prea gasesti arme cu speed mare pentru un Warior.Si poate ca daca ai un Shama lvl 19 si mai ai un char de exemplu lvl 70 si ii dai bani prin mail,si iti cumperi de la Action House iteme albastre...cum sa nu rupi...in fine iti trebuie si xp...cu clasa respectiva.

Deci eu tot nu m-am lamurit orice clasa e buna,dd as vrea si eu o clasa cu,care sa ma distrez. :pumn: Am jucat pe Turalyon ( server nasol ). Dar nu am gasit nici un roman.Dau acolo "Is someone from Ro' numa vezi "Shut Up" "no!!" "STOP ASKING' si am intrebat numa odata,cred ca ii fustreaza rau sau nu suporta RO,si faza ca am un 70 e de la varu meu...care s-a pus pe LOTR: Shadow of Angamar...si de acolo am transferat numa niste bani...14 golz,ca restu credeti-ma le-o vandut.

Problema numarul 1 la mine e ca nu am Realm cu romani,sa am un TeamSpeak the exemplu si sa Vb sau ceva prieteni sa ne distrem,vb...si nu ca cersesc ca nu imi place...iti faci charachterul cersetor de exemplu la lvl 5 mergi in SW si strigi PLS 5 g,si chesti de alea banale...

NU stiu ce clasa sa ma fac...Sunt confuz,rau de tot mai ales ca sunt noob la alte clase...!

Posted

orice clasa ti-ai face nu o sa rupi cu ea imediat, chiar daca e lvl 70, iti ia timp pana inveti clasa

and btw, daca vrei easy kill in pvp fa-ti lock :)

Posted

3.Healthpack , am facut si eu un warrior pana la 25(ceva de genul)...si nu imi place deloc.Ce are warrior>?Pai un paladin il face usor , un rogue..eh..cu greutate..dar daca stii sa joci il faci. Eu tot raman la idea ca warrior = pve. Acum tu probabil o sa comentezi, ca nu , ca nu ..oricum...parerea mea nu o sa se schimbe. Prea protejezi tu Warrior-ul si zici ca sunt cei mai buni...TI-am mai zis , nu mai scrie cu : sh , tz , yo''

paladin il face ushor a? poi uite, ce are paladin si ce are warrior? pala joaca cu warriorul pana la ultima picatura de viata, iar dupa pune shield si da la heal de numa numa in schimb warrior ce poate? ca nu poate heal inafara de first aid sau elixiruri cu toate ca first aid cel mai tare "heavy *netherware* bandage" acela poate doar 3600 de hp paremise, iar un elixir cred ca maximum e 2000 deci in total 5600 din viata peste 10000, in schimb pala se incarca 100%

chestia cu warriori cei mai buni "isn't true"!

"sh,tz,yo" sa stii ca deja demult incerc sa ma las de ele dar I can't

warrior nu e cel mai tare, un mage rupe extrem de ushor because "Frost" face ca warriorul sa mearga ffffff greu

pt mine nu este cea mai buna clasa. warrior bate ....., ...bate ......,......bate .... ca si in filmele cu Tom & Jerry, Cainele fuge dupa pisica (Tom) iar pisica dupa soarece (Jerry)

nici o clasa nu e cea mai tare, fiecare capata pe "moaca" de la alta si da pe "moaca" la alta

The End

Posted

paladin il face ushor a? poi uite, ce are paladin si ce are warrior? pala joaca cu warriorul pana la ultima picatura de viata, iar dupa pune shield si da la heal de numa numa in schimb warrior ce poate? ca nu poate heal inafara de first aid sau elixiruri cu toate ca first aid cel mai tare "heavy *netherware* bandage" acela poate doar 3600 de hp paremise, iar un elixir cred ca maximum e 2000 deci in total 5600 din viata peste 10000, in schimb pala se incarca 100%

chestia cu warriori cei mai buni "isn't true"!

"sh,tz,yo" sa stii ca deja demult incerc sa ma las de ele dar I can't

warrior nu e cel mai tare, un mage rupe extrem de ushor because "Frost" face ca warriorul sa mearga ffffff greu

pt mine nu este cea mai buna clasa. warrior bate ....., ...bate ......,......bate .... ca si in filmele cu Tom & Jerry, Cainele fuge dupa pisica (Tom) iar pisica dupa soarece (Jerry)

nici o clasa nu e cea mai tare, fiecare capata pe "moaca" de la alta si da pe "moaca" la alta

The End

Eu zic sa asculti si de altii ... Nu mai stiu numele dar un tauren warrior (14000 life parca corectatima daca gresesc ) avea film pe youtube in battlegrounds unde rupea tot ...

Bine ai zis nici o clasa nu e cea mai tare , dar daca jucatorul e bun o poate face sa "devina"cea mai tare

Posted

check here some tips&tricks!

http://tips4wow.blogspot.com

http://tips4wow.blogspot.com/2007/06/wow-gold.html ..serios ma? WoW gold? da...si mai dai si tips? =))..uite un tip de la mine:

1. PLAY THE GAME

Asa..puteai sa incerci si powerleveling:|

ps: Eu am fost tentat sa iau un Glider ( a.k.a. bot ) m-am interesat...si nu se merita...chiar daca iei demo-ul free..pentru ca:

- te prind 100%

- nu e prea bine sa te contacteze cineva si sa nu ii raspunzi....

- e ..ilegal

Posted

http://tips4wow.blogspot.com/2007/06/wow-gold.html ..serios ma? WoW gold? da...si mai dai si tips? =))..uite un tip de la mine:

1. PLAY THE GAME

Asa..puteai sa incerci si powerleveling:|

ps: Eu am fost tentat sa iau un Glider ( a.k.a. bot ) m-am interesat...si nu se merita...chiar daca iei demo-ul free..pentru ca:

- te prind 100%

- nu e prea bine sa te contacteze cineva si sa nu ii raspunzi....

- e ..ilegal

sper ca nu gresesc dar de aceea sa inventat <DND> /dnd

Posted

am o mica problema la un undead mage lvl51; de curand mi-am luat elementalu' si daca il summon-ez in combat nu-mi mai apar butoanele de control de la el, si nu mai apar niciodata pana la relog; astfel nu mai pot folosi freeze de la pet care imi trebuie mult.

dak aveti vreo solutie va rog sa-mi spuneti :)

Posted

am o mica problema la un undead mage lvl51; de curand mi-am luat elementalu' si daca il summon-ez in combat nu-mi mai apar butoanele de control de la el, si nu mai apar niciodata pana la relog; astfel nu mai pot folosi freeze de la pet care imi trebuie mult.

dak aveti vreo solutie va rog sa-mi spuneti :)

aceeasi problema o avem toti , daca suntem engaged in combat ... nu apar butoanele ...

nu cred ca e de la addons pt ca nu avem toti aceleasi addons ... insa exista o solutie : bindeaza`ti skillurile si testeaza`le out of combat ... dupa aia foloseste`l vreo 2 zile pve si te vei obisnui cu el asa :) pana se repara ofc