Guest CrazyDwarf Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Salutare,sunt nou in WoW si as dori niste sfaturi referitoare la clase si rase: 1) Ce clasa sa ma fac...Ca am auzit: Fate Warlock Ca rupe tot,Warior ca e cel mai tare,Pala rupe tot,Rogue e bun in instante,Priest ca e healer bun,Shaman ca e bun la combat ... etc NU vreau chesti de astea...vreau sa aud de ce ii buna clasa...si sa fie clasa de Dwarf... 2)CE sa fiu HORDE SAU ALL? Ca daca as fi Horde ce sa fiu ce rasa? 3) PE ce realm sa fiu...vreau sa fie populat dar sa aiba si Ro...cred ca BB e bun...voi ce credeti? 4) Vreau si o clasa care e buna in LvL... da si Instante + Combat... Cam asta e ... ms pentru ponturi. Quote
mmc Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 1. orice clasa e buna, poti sa incepi cu oricare2. ce doresti. vezi 1.3. neptulon/sylvanas, pe bb sunt romani insa e low/middle populat4. vezi 1 again Quote
ChoWdeR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 poi, uite "Gusturile nu se Discuta!!" pt tine vad ca da..... daca tzi-ar zice unu sa sari in fatza mashini inloc sa te spanzuri ca mori mai rpd tu ce ai alege? poi uite asha e shi aicidaca vrei sa fii tank itzi sugerez mult warrior,daca vrei sa faci nishte dmg de tot felu fate roguedaca vrei sa fii healer fate paladin sau priestdaca iubeshti animalele fate hunter sau daca iubeshti bow-ul.uite, eu n-am zis ca "warrior rupe tot" pt ca asta spuneam, caci pt mine warrior e cel mai bun iar daca vrei sa fii tank itzi recomand mult warrior pt ca nu vei fi vrea mult cautat tank ca rogue sau paladin pt ca nu au mai mult Hp decat warrior nu cred ca se poate sa ai mai multa viata decat un warrioram scris sus doar war,rog,prst,hunter respectiv pala pt ca el a vrut sa fie doar dwarf. Quote
The Connection Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Rofl ..pai normal ca tank e warrior si druid pe feral.... eventual paladin...la instante de level mai mic....pet-ul de la hunter.....dar unde ai vazut tu rogue sa fie tank?? si vezi...scrie corect Hmmm...daca vrei la dwarf....eu cred ca Hunter sau Paladin ar fi cel mai bine Quote
challenge Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 The Lurker Below bites the dust, din pacate cel mai buguit encounter intalnit pana acum, totul trebuie facut la perfectie, si nu e voie sa pierzi un dps sau un tank pentru ca risti sa nu mai faci fata adds-ilor din phase 2 (cand lurker intra sub apa).In sfarsit un wrist calumea pentru druid healer >http://armory.wow-europe.com/#character-sh...her&n=Chall Quote
ChoWdeR Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Rofl ..pai normal ca tank e warrior si druid pe feral.... parca vroia sa fie dwarf, nu cred ca la dwarf este druid dar lasa e bn shi cum ai zis shi u Quote
mmc Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 The Lurker Below bites the dust, din pacate cel mai buguit encounter intalnit pana acum, totul trebuie facut la perfectie, si nu e voie sa pierzi un dps sau un tank pentru ca risti sa nu mai faci fata adds-ilor din phase 2 (cand lurker intra sub apa).In sfarsit un wrist calumea pentru druid healer >http://armory.wow-europe.com/#character-sh...her&n=Challnu e man, l-am facut aseara in 24 plecati initial si a picat la a doua incercare, am murit eu de 2 ori din cauza lagului (resto shaman) un sp, un hunter, un lock parca si pe la 20% un tankbuguit nu e? dc zici asta? Quote
challenge Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Pentru ca daca nu omori un add cand iese din apa (lurker) sau nu`i fac cc calumea, face disco spouting (adica in loc sa atace normal face spout in continuu) sau de multe ori in loc sa incearca spoutu de la tank se intoarce random in raid si incepe de acolo.. (si da, nu e nimeni la agro peste tank sa zici ca a luat cineva agro) sau mai e o chestie in loc sa intre sub apa sta deasupra (nu ataca pe nimeni)dar cand e sa iasa incepe automat cu un spout! Quote
The Connection Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Healthpack , eu am zis in general cine paote fi tankDruid = Nelf , Cow ( tauren)Si ,scrie corectOricum , dwarf daca vrea sa isi faca...cred ca hunter ar fi cel mai bine.. Quote
mmc Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pentru ca daca nu omori un add cand iese din apa (lurker) sau nu`i fac cc calumea, face disco spouting (adica in loc sa atace normal face spout in continuu) sau de multe ori in loc sa incearca spoutu de la tank se intoarce random in raid si incepe de acolo.. (si da, nu e nimeni la agro peste tank sa zici ca a luat cineva agro) sau mai e o chestie in loc sa intre sub apa sta deasupra (nu ataca pe nimeni)dar cand e sa iasa incepe automat cu un spout!mdeah, la noi nu s-au intamplat asemenea chestii, doar ca intra in spout imediat ce iese din apa, da mi se pare ca asa tre sa faca, oricum la mine e simplu: jump in the water, jump from the water, chain heal :)Oricum , dwarf daca vrea sa isi faca...cred ca hunter ar fi cel mai bine..dwarf - priest (rocks)so, s-a scos tot chainul pt attun la ssc si tk-the eye, acum poa sa intre oricine linistit in ele si sa farmeze nether vortex :) Quote
Guest CrazyDwarf Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Oky,Ms de tot amici dar faza ii cu nu neaparat Dwarf...cu dwarf sunt lvl 70 warior pe Turalyon...si acuma m-am facut Daranei lvl 14 Warior,am inceput acu 5 ore...apropo de ce Drq luam lag in Capitale...de aia dau yo 500 lei vechi ( sau 5 ron ) cum o fi , pe luna...Si faza e nasol ca pana dau yo Heroic Strike de exemplu si ma duelez cu un Rogue ala imi da 5 lovituri de 5 damgae de ex si yo ii dau o lovitura cu heroic Strike de 25 noah si el mi-o dat aceelasi damage numa de 2 ori mai rapid...CE DRQ le trebe atata la warior sa dea HS doamne iarta-ma M-am facut Human Rogue pe Turalyon sunt lvl 25 si ceva si nu prea imi place Redrige sau DuskWood...nu stiu cum se mai numea... Si ma exaspereaza ca sunt lvl 14 darnei,noah si yo ar fi trebuit sa am ceva armura buna...ma duc sa ma lupt cu unu de 12(lvl) si pana il rup imi scade juma de viata...ce drq...Va sugerez ca daca nu aveti chef sa va distrugeti nervii, fara Warior!!!...Druid , Priest is foarte gay cu roburile alea , cu staff si mana regeneration alea is de tipi cu rabdare si cu timp...yos cu sabi si chesti de astea ... nu cu inteligent si spirit si drq ce le mai cere la PR si DR sa aiba...sau Hunter ca si ala are Mana ...avantajul lui ca are NPC langa el tot timpu si ca el da range si NPC mele ... sau la Shaman cu totem de foc si de regenersion rupe tot...cred ca imi fac un Daranei Shama...sa vad cum e... Singura faza la hunter si shama e ca au Q in plus de clasa...in fene si warior are ( la dara ) sa deschizi o cusca cu ceva mosntru si sa il rupi... Warior- JEG ( parerea mea ) Si 5 priest pot fute 2 warior lvl 70 ( sry de limbaj ) Druid-Ca fac shapeshift in urs sau drq stie ce si au ceva abilitati de la warior Shaman- Totems + Heal are Mace si scut ,asta e tare Priest-Gay pentru mine,si cam cacat cu wand si de alea Hunter-Bun,ca are NPC si abilitati tari de exemplu Tiger ala ca are 50%+ viteza Paladin-Bun dar ii greu sa faca XP si foarte lent Rogue-Bun dar nu prea am rabdare la el si cand ma duelam cu un Warior ma facea praf in rest la Druid Priest si chiar Hunteri nooby ii faceam mai alesc Cu B Elf meu in XRoads...pe taureni Druids Ce sa mai zic ... Incerc shama,as vrea sa aud si parerile voastre despre clasa voastra sa stiu ce sa aleg in viitor...fara Warior ca e nasol si am enspemiii de motvie...pentru alttii ii beton pentru mine nu... Fara suparare ca am zis unele chesti despre anumite clase pe care uni dintre voi le apreeciaza...Sper ca nu va suparati ca am zis parearea mea si nici yo nu o sa ma supar... Ahw si sry daca am scris incorect nu am rabadare sa mai scriu corect.... Quote
Hugin Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rasa se numeste Draenei. Nu stiu cum ai ajuns tu 70, ca tare esti pe langa Corectat ^_^ Quote
ChoWdeR Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 CrazyDwarft cum "plm" ai ajuns tu lvl 70? ca dupa cum vad cred ca esti mai dus ca mine sa mor io de nu, daca critici asha Warrior shi ai shi unu de 70, da? atunci dc mai joci cu warrior, pfffoai tu nu sti juca wow fratica, dute apucate de silkroad ca tie ti mare branza sa dai 423 de mii lei vechi ca daca ti-as zice in lei noi ai crede ca zic nush cate milioane in fiecare luna, pt tine spune sincer E O AVERE? tu nu stiu cum ai ajuns lvl 70 dar cred ca cum a ajuns si unul din colegii lui taicameu (singur de lvl 30 cu mare bulan batea pe unu de lvl 25 si acum vb serios) acela nu intra in joc daca nu avea ajutoare de la alt coleg de muncasi faza cu rogue, intreaba-l cata viata are el si cat ai tu? intradevar rogue da rpd pt ca ARE DAGGER + dual wield de la lvl 10 ce alte clase daor de la lvl 20(clase mai precis WArrior si Hunter, iar shaman de la 40 prin tralent) mai scuze ca zic asta dar esti chiar "FAZAN" spun asa cu riscul de warn, dar macar stiu ca am clarificat un lucruaporpo faza cu laggu, daca nu gresesc pe fiecare server in fiecare capitala este lag! pt ca is multi jucatori uneori dar nu cred ca tot timpu ai lag asa mareheroic strike" omule heroic strike nu are Casting Time, deci cat timp are arma ta (speed) asa de rpd vei da Heroic Strikein cat timp ai facut lvl 70? is tare curios! raspunde ;) Quote
Guest Blaidy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Warior- JEG ( parerea mea ) Si 5 priest pot fute 2 warior lvl 70 ( sry de limbaj ) Druid-Ca fac shapeshift in urs sau drq stie ce si au ceva abilitati de la wariorShaman- Totems + Heal are Mace si scut ,asta e tarePriest-Gay pentru mine,si cam cacat cu wand si de aleaHunter-Bun,ca are NPC si abilitati tari de exemplu Tiger ala ca are 50%+ vitezaPaladin-Bun dar ii greu sa faca XP si foarte lentRogue-Bun dar nu prea am rabdare la el si cand ma duelam cu un Warior ma facea praf in rest la Druid Priest si chiar Hunteri nooby ii faceam mai alesc Cu B Elf meu in XRoads...pe taureni Druids Nu sunt chiar asa de jeg warrior ... si ai grija cu limbajul. Quote
Shade Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 CrazyDwarf +warn pentru senilitate (sau ce-o fi) Quote
BlueEnergy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pentru ca daca nu omori un add cand iese din apa (lurker) sau nu`i fac cc calumea, face disco spouting (adica in loc sa atace normal face spout in continuu) sau de multe ori in loc sa incearca spoutu de la tank se intoarce random in raid si incepe de acolo.. (si da, nu e nimeni la agro peste tank sa zici ca a luat cineva agro) sau mai e o chestie in loc sa intre sub apa sta deasupra (nu ataca pe nimeni)dar cand e sa iasa incepe automat cu un spout! Si noi am patit de cateva ori aceasi chestie. Daca omori ultimul add chiar cand el revine si tre sa faca spout e bug. Noi asteptam sa iasa tineam al 3 lea add sheep daca nu reuseam sa il facem pana revenea Lurker. Am prins de cateva ori bugu fiindca credeam ca avem sanse sa facem addul 3 pana sa revina bossu. Quote
Guest CrazyDwarf Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Lol parerea ma e ca tot Warior Sucks...Si da-mi pace mah nene...am facut lvl 70 credema,si mai usor cu nervi,"RASPUNDE" doamne vad ca tu pui la sange nu gluma...si faza cu warn nu ai avut ce face admin sau ce ai fi tu...ca am injurat de 3 ori,am vazut zeci de topicuri in care se injura si nu vedeam nici un Warn sau ceva de genu,si Da! 500 de mii sunt bani boule...cred ca Taicatau si Maicata nu te-au invatat ce-s bani,o sa vezi cand ai sa mergi si tu la lucru noah!Am inteles faza aia cu Capitalele dar ma tot intreb sa rezolve faza asta,sunt multi jucatori etc...chaturile full inteleg ca-i lag dar mie de exmeplu imi tine 25 de min pana se face normal,si nu am "un jeg de calculator" cum ar zice uni dintre voi... :comp1: Si mie chiar nu imi pasa cum sunteti asa de infantili bah baieti...am crezut ca macar agreeati parerile celorlalti membri...nu iti fie frica,poate sunt nou dar am vazut si topicurile mai vechi,etc... Parerea mea e ca oricine daca ar vrea din tot sufletu cu orice clasa ar rupe Warior...toate clasele sunt facute egale,nu iti fa sperante ca Warior rulz (chiar daca nu ai scris asta). Si sa mai adaug ceva la faza cu Capitalele,am vazut nustiu cate cazuri cand alti nu avea lag,de loc si ii cunosteam si avea calculatorul la fel ( de calitativ ). Fac pariu pe ce vreti voi ca i-au ban...infantili drq...vad ca sunt 25% oameni de bun simt (MEMBRI) si restu tarani ipocriti...ma fut in Linkmania si nu imi pasa cati zic ca e cel mai tare Site de Ro si alte pule... Si ma cac deca stergeti topicu asta... ma tot gandesc ce ratati puteti fi,nici nu iti poti imagina oameni mai ratati ca voi...( nu ma refer la aia cu bun simt ) atacti membri asa rapid,doame si ma cac in gura la Adminu ala cu Avataru cu jegu ala de dragon si ala cu Pingun...Tarani Idioti!Ma puteti barfi cat drq vreti imi sugeti pula! HAI PA RATATIILOR!!! :right: Quote
Hugin Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tu ai facut 70 dwarf warrior, si nu esti acomodat cu lagul din IF, yeah right kiddo, dute si latra la alta poarta.La felul cum vorbesti nu cred ca iti permiti sa faci pe altii infantili si tarani. Have a nice(and short I hope) life. :tiphat: Quote
Aenon Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ok lasand afonii de-o parte.am inceput sa-mi replatesc contu (vacanta yey ^^) si vreau sa imi fac un belf priest ,dar nu pe acelasi server cu mainu meu (ravenholdt) si ma intrebam pe ce servere sunteti ,nu o sa va cer partyuri-gold-iteme(ca nu sunt genul) ci doar sa vb cu cineva pe un server nou =D Quote
ChoWdeR Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 CrazyDwarf, dar dc critici Warrior daca si tu eti asa ceva? pur si simplu nu inteleg! man, dute cu warrioru in Alterac Valley si vezi acolo o tona de jucatori (mai precis 40 maremise, daca gresesc scz) si uitate la fiecare jucator ce clasa are si vezi cev poate clasa lui, daca nu, www.thottbot.com (nu cred ca e reclama) si te uiti la fiecare de la cat lvl ce skilluri poate avea sau upgrade sau cum se zice. Succes Quote
The Connection Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 1. Crazy Dwarf, nu ma incanta deloc ce spui. Desi il injuri pe Shade..Shade..please Edit!2. Nyuu : sunt pe serverul Alonsus , Horde, cunosc destui romani! Ne mai ajutam , nu avem ghilda sau ceva dar vorbim!3.Healthpack , am facut si eu un warrior pana la 25(ceva de genul)...si nu imi place deloc.Ce are warrior>?Pai un paladin il face usor , un rogue..eh..cu greutate..dar daca stii sa joci il faci. Eu tot raman la idea ca warrior = pve. Acum tu probabil o sa comentezi, ca nu , ca nu ..oricum...parerea mea nu o sa se schimbe. Prea protejezi tu Warrior-ul si zici ca sunt cei mai buni...TI-am mai zis , nu mai scrie cu : sh , tz , yo'' Quote
mmc Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 mah, voi nu ati facut destul pvp, voi ati jucat bambilici, daca afirmati ca waru suxpai la lvl 25 de vrei sa scoti de la el? zer de branza te pomenesti.du-l pana la lvl 70, imbraca-l un pic, fa-i build de pvp, fa bg/arena, invata-l si apoi sa vezi ce inseamna war in pvp Quote