Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

fratica, 1. la lock de obicei se pune la talente Demonology, e mai bun (zic io shi mai multzi)

2. hainele de Dreadmist nu vor fii prea bune pt lvl mai mare, pt ca vei creshte shi tot hainele alea vei avea shi la lvl 70? caci pn le stringi ai mult

3. daca ceva nu intzelegi la lock contacteaza ID-ul meu yo_morph, am un lock 64 deci te pot ajuta

mai vb pe mess de restu

1.cred ca nu stii prea bine ... sa vedem asa la demonology te bazezi pe felguard da ?

banish felguard si nu mai ai ce face

2.intelege contul nu e de BC deci itemele sunt din WoW simplu , si normal ca la lvl mare voi face raid / instante pt altele mai bune

Posted

nu prea avem ce sa comentam in legatura cu itemele atunci, la vremea lor erau bunutze, un pic din d1, un pic din d2 parca si in rest greens

intra in outland si totul o sa se duca la vendor sau la dis

Posted

Salut, m-am apucat si eu de joc de curand (din mai ca sa fiu mai exact) si am un paly de lvl 37. Pana la lvl 29 am pus puncte in protection, iar apoi pana in prezent in holy, asta pt ca am citit ca paly este un caracter hibrid, iar eu vreau sa-l fac si versatil healer/secondary tanking mai putin ma int. dps. Voi ce imi sugeratzi sa fac?

Second question, sa folosesc 2 handed weapon, sau one handed+shield?

Posted

mergi pe retri pana la 70, e spec de lvl, foloseste 2h

la lvl 70 o sa dai resp pe holy si o sa-ti cauzi gear

altfel nu prea o sa fi bagat in seama, lumea nu vrea pala dps, nu vrea pala tank, vrea doar pala healbot

Posted

azi am facut ramparts in mai putin de 10 minute cu pala tank si pala healer......

level:

60, 61(3) , 65(1)

cel de 65 e tank-ul

deci pala poate foarte bine sa fie tanker , cat si healer

Chiaar poate sa fie tank foarte bine , isi da heal , shield, aborb...

Posted

da, poa sa fie, in 5 men merge f bine, daca stie sa-si joace clasa, dar mai sus, poate OT

nuj ce ramparts ai facut tu in mai putin de 10 min ca e instanta mare care are 3 bosi si destul trash de curatat

nuj daca 5xlvl 70 o fac in 10 min, daramite voi

Posted

azi am facut ramparts in mai putin de 10 minute cu pala tank si pala healer......

level:

60, 61(3) , 65(1)

cel de 65 e tank-ul

deci pala poate foarte bine sa fie tanker , cat si healer

Chiaar poate sa fie tank foarte bine , isi da heal , shield, aborb...

ii dau dreptate tui knockaround, am fost in ramparts acum 2-3 zile cu 2 de lvl 70 unu era rogue shi 1 era priest dar amandoi erau mare ratatzi cred io, deci ne-o trebuit 1 ora shi jumate, la ultimu boss (cred) ala cu dragonu, nici nush de cateori am incercat :( :( amandoi era slabi shi mai eram io cu lock de 64 shi ink 2 warriori dar tare greu am trecut de dragonu ala, priestu se credea el cn ii shi tot mergea in fatza shi tot timpu cadea jos fraieru =))=)) shi pana la uram fara el am terminat, l-am dat afara ca tot cadea apoi marca era bibelou in instanca ca nici heal nu dadea numai cnd aveam totzi sub 500 health, totushi nici 5x70 nu termina in 10 min dar nu specific ce class caci dupa aia vor comenta unii

Posted

Da , m-am referit la ,, am terminat''

Primul boss, easy :

- 2 rogues sap pe cei doi gardieni si dupa aia omoara boss-ul repede, daca se trezeste un healer , un rogue ii da kick pentru a il impiedica sa dea cast

-Al 2-lea ( cel de pe platou , nu dragonul )

--> Tot ce trebuie sa faci este sa ai un dps mare ...boss-ul e foarte usor

Al 3-lea ( este chiar cel mai usor , dupa parerea mea , primul mi se pare cel mai greu)

- NU irosesti mana pe cei 2 gardieni din fata, omori pe cel care se da jos din dragon ( e foarte slab , il omori imediat ) apoi treci la dragon , tank-ul are grija sa ia cat mai mult threat , si ceilalti in spatele dragonului . L-am facut asa usor .

Si in 10 minute am terminat.

E o instanta mica ...si dupa parerea mea foarte usoara .

Poate voi ati avut un party mai rau , sau poate ati avut ghinion , oricum noi nu am dat wipe niciodata, si am murit:

- Eu odata , dupa ce am folosit Adrenaline si..um...cred ca Blades of FUrry era numele..

- Un hunter , dupa un pull mai nenorocos

clasele?

2 paladini

2 rogue

1 hunter

nu mint :P

Posted

Primul boss, easy :

- 2 rogues sap pe cei doi gardieni si dupa aia omoara boss-ul repede, daca se trezeste un healer , un rogue ii da kick pentru a il impiedica sa dea cast

Al 3-lea ( este chiar cel mai usor , dupa parerea mea , primul mi se pare cel mai greu)

- NU irosesti mana pe cei 2 gardieni din fata, omori pe cel care se da jos din dragon ( e foarte slab , il omori imediat ) apoi treci la dragon , tank-ul are grija sa ia cat mai mult threat , si ceilalti in spatele dragonului . L-am facut asa usor .

Poate voi ati avut un party mai rau , sau poate ati avut ghinion , oricum noi nu am dat wipe niciodata, si am murit:

- Eu odata , dupa ce am folosit Adrenaline si..um...cred ca Blades of FUrry era numele..

clasele?

2 paladini

2 rogue

1 hunter

tu crezi ce zici ma?

Posted

so, chiar daca era totul curatat si voi ati fi facut doar bosii, nu ati fi terminat in 10 minute, dar in mai putin de 10 min

healthpack - priestu daca era healer era normal sa pice primu daca tanku nu se ducea sa ia agro imediat, dragonu ala sare pe healer mai intai

Guest Quartz
Posted

am folosit Bartender3 si nus ce am facut ca sus la harta am dat parca auto-hit la buton si acum numai e cum fac sa reapara?? < nu merge sa scot adonu .. sau sa dau relog si sa il scot si tot felu > exista vreo comanda ca sa pun laloc butonu ?? ceva de genu comenzii de la KTM

Posted

Primul boss, easy :

clasele?

2 paladini

2 rogue

1 hunter

Nici daca erati lvl 70, 2 magi,1 lock tank healer nush daca faceati instanta in 10 min. Si cand zic 2 magi 1 lock zic insane AoE ca sa fi curatat totul rapid. Sigur nu ti-a stat pe loc ceasul? :)

Posted

blade of furry e rogue aoe si cu aia iti iei agro pe tine imediat

iar adrenaline are cd 5 min, deci banuiesc ca ai folosit de 2 ori in tot ramparts

Posted

binevoieste cineva sa imi trimita un pm cu torrentul de tbc enGB? ca nu mai gasesc dvd'ul >.< pe c-zone nu am gasit si de pe odc am down vreo 3 versiuni ...tot nimic ^^ torrentele de pe google cu enGB nu se clintesc de la 0% down .

Posted

sal all imi puteti spune si mie un site de unde imi pot lua addonuri pt versiunea aia noua 2.1.1 pls

Posted

' date='Jun 17 2007, 18:37' post='2033189']

sal all imi puteti spune si mie un site de unde imi pot lua addonuri pt versiunea aia noua 2.1.1 pls

addonurile merg cred ca la orice patch

PS: www.wowinterface.com

Posted

:beer: sal'tare , am fost in "gnomeregan" (scuze daca nu e scris corect) , decateva ori in wkend si nu am terminat niciodata ,pe la mijlocul instantei se spargea gasca ,fugeau de bezmetici ,nu mai colaborau ,parca intra strechea in ei , si asta de mai multe ori , nebuni :blink: , cred ca nici nu am sa mai caut grupuri pt insatnta asta ,cu toate ca ar fi usor de trecut tinand cont ca mai toti sunt peste lvl 31 care se hotarasc sa mearga , :cool2: ,

ieri pe la ora 16.00 a picat burning blade ,si am intrat pe alte realmuri , da atinut ceva 'pana' ,a mai patit asta cineva? :banghead:

Posted

BB nu a fost cazut, doar ca unii playeri nu-l puteau vedea, nush daca au fixat problema, io am fost unui dintre norocosii care au putut juca ieri :)

Posted

BB nu a fost cazut, doar ca unii playeri nu-l puteau vedea, nush daca au fixat problema, io am fost unui dintre norocosii care au putut juca ieri :)

:beer: ceva de genul ,eu nu am fost atat de norocos ... :comp2: :beer: