Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

mah joku il am dar vreau un server privat cva damnit ok go to 9 dragons

marsh!

Am totul gata jocul contul acuma trebuie sa aleg realm-ul daca stiiti voi care este mai potrivit ca sa jucam impreuna si ca sa ma ajutati. Eu ma fac troll mage ????

iti dai seama ca o sa stea unu dupa fundu tau si sa o te ajute de cate ori ai tu nevoie

Posted

marsh!

gj! Chiar vroiam sa dau edit =))

Axle :

Daca vrei sa te intalnesti cu multi romani ( ceea ce nu e recomandat) joaca pe Sylvanas...

Acum, daca am face o comunitate Linkmania , poate ai putea sa ai incredere in romani ( din comunitatea aia ) dar din fericire ( :) ) toti avem charuri cu level destul de mare pe alte servere. Daca altii sunt de acord cu un reroll ...nu multi vor fi.

Si cum zice knock :

Nu o sa te ajute cineva tot timpul. Mie de exemplu imi cere ajutor toata lumea..ieri am stat numai sa ii ajut pe aia. M-am cam saturat,mai ales ca am stat in BRD ( BlackRock Depths ) fara sa fac xp ...cam 1 ora jumate :(

Mai bine faci level tu singur..si daca mai este cineva pe care cunosti , il chemi la instante / group quests

Blue:

Gear-ul arata frumos . Majoritatea din Gruul si Kara ...dar...de ce nu ai nici un set?:)

btw:

Unde cade Shadowcraft-ul cel mai des?

M-am dus in Stratholme...cadeau numai de mage,priest si lock

M-am dus in Scholo ...cadeau numai de paladin, hunter, warrior..

Ramane Blackrock spire :(

Posted

Shadowcraft ca si multe alte seturi are locatii fixe unde cade, cat de des cade depinde de norocul tau. 3 bucati cad in Scholomance, 2 in UBRS, 2 in Strat, 1 in LBRS.

Oricum nu merita sa le obtii decat daca vrei sa ai setul ca obiect de colectie, chiar si la lvl 60 era destul de slab fiind multe alte obiecte mai bune, cu atat mai mult acum cand verzile din Outland il depasasc de departe.

Posted

:beer: sal , am mai fost in 2 instante in wk si am mai vazut ceva nou ,din pacate la prima a trebuit sa plec si s-au sucarit cei din grup da trebuia sa plec si la a doua am fost cu un dorf mage (lvl 32) si un warr human (lvl 70) ,tare tipu numai ca dupa ce am parcurs ceva din tarseu m-am trezit ca sunt singur fara grup ,plecasera ,in mijlocul unora de lvl 36 elite ,eu fiind doar lvl 33 .Mi-am luat-o si eu la randul meu ,asa cum i-am lasat balta am fost lasat balta . :cool2:

poate mai am timp si mai intru cu gasca da ... mh mai vedem

:beer:

dragut caracterul de lvl 70 , dar imi par prea mari armurile fata de cele pt rogue

Posted

Unde cade Shadowcraft-ul cel mai des?

M-am dus in Stratholme...cadeau numai de mage,priest si lock

M-am dus in Scholo ...cadeau numai de paladin, hunter, warrior..

Ramane Blackrock spire :(

shadowcraft

http://www.wowwiki.com/Shadowcraft_Armor

dar cum spunea si speedy, nu se mai merita

dragut caracterul de lvl 70 , dar imi par prea mari armurile fata de cele pt rogue

rogue poate purta doar leather (si cloth ofc, dar nu esti tembel sa pui pe tine asa ceav) si de aceea armura este micuta

Posted

Salut... jucam world of warcraft si s-a dat disconect si mam decis sa caut niste discutii.....cautand am dat din nou de link mania (am jucat si starwars pe link mania intr-un clan, dar din pacata nu i-am mai contactat) si tot citind mam gandit sa ma alatur voua.

Am jucat pe TONE de sv fun, si mam plictisit asa ca am hotarat si joc pe niste sv blizzlike, dar din pacate nu am nici macar putina experienta (doar cu druidu putina). Acuma joc pe evolva (sper ca nu fac publicitate sau alceva) si va rog sami spuneti si mie unde ar trebuie sami bag talentele, ce profesii sa am, unde ar trebuie sa fac xp si cam atat momentand.

Am un Troll Shaman lvl 20 in Origrimar :D :D :D

WoW the best game ever :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Salut... jucam world of warcraft si s-a dat disconect si mam decis sa caut niste discutii.....cautand am dat din nou de link mania (am jucat si starwars pe link mania intr-un clan, dar din pacata nu i-am mai contactat) si tot citind mam gandit sa ma alatur voua.

Am jucat pe TONE de sv fun, si mam plictisit asa ca am hotarat si joc pe niste sv blizzlike, dar din pacate nu am nici macar putina experienta (doar cu druidu putina). Acuma joc pe evolva (sper ca nu fac publicitate sau alceva) si va rog sami spuneti si mie unde ar trebuie sami bag talentele, ce profesii sa am, unde ar trebuie sa fac xp si cam atat momentand.

Am un Troll Shaman lvl 20 in Origrimar :D :D :D

WoW the best game ever :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

"WoW the best game ever" ... asta poate pe oficial ... sa sti ca servere private blizzlike nu sunt cu adevarat blizzlike ... decat la rates .... sunt TONE de buguri ... rares sunt mai rai ca elitii de pe blizz , trec mobii prin zid , cazi prin harta sau "cad" mobii prin harta , aparand de unde mama dracu te intrebi sa te omoare ... drop rates sunt muci facute in urma unor site`uri de genu thottbot sau allakhazam unde la squirrel sunt drops de genu : darkmoon faire cards , gold ore etc ... questurile sunt muci facute si unele nu pot fi completate ...

Pe langa bugurile "minore" ... cea mai tare faza care am vazut`o e ca te bate un mob mai mic decat tine :)) warr lvl 6 ia 23 dmg si da 18 pe heroic ... 5 white dmg .... sunt iteme de quest [ de lvl 36+ ] care se vand pe gold in vendors ca no-lvl items [ wand cu 120 dps il iei cu 4 g din brill ..... ] ... iteme de pvp se dau pe gold si no-honor .... instantele sunt comune ... intra lumea peste voi in instanta si va da pk ... crede`ma cand iti spun ca sunt mai rau ca fun-servers serverele private ....

Sfatul meu [ si presupun ca al oricaruia care a jucat macar 1 sapt pe blizz ] : Joaca pe oficial ... se merita banii ! Ori ... nu mai juca deloc ...

Posted

Sfatul meu [ si presupun ca al oricaruia care a jucat macar 1 sapt pe blizz ] : Joaca pe oficial ... se merita banii ! Ori ... nu mai juca deloc ...

ori . . . marsh!

Posted

Morogrim bites the dust.

http://img404.imageshack.us/my.php?image=wow2007061123520053yb7.jpg

Destul de aiurea bossu, insa e un inceput pentru High Astromancer Solarian (care functioneaza e aprox la fel :P)

Posted

Va intreb si eu acuma, cum ar fi mai bine, sa joc pe un sv de romani (evolva) sau sa caut sa intru pe un sv Burning Crusade.

Pe blizz as vrea si eu dar nam serialul. :D :comp1: :comp1: :comp1:

Pentru a juca pe blizzard ce imi trebuie?? serialul pentru cont si pachul acela de o luna nu?

Posted

Gz ptr kill, dar pana la Solarian mai aveti putin, si nu prea are rost sa il incercati acum, din cate am vazut in progress thread inca mai aveti destul de munca in SSC :). Ca idee lurker, fathom lord si void reaver ar trebui sa ii dati jos lejer, ca strategie sunt simpli , si doar apoi sa vedeti unde puteti progresa Leotheras sau Al'ar+Solarian. Practic daca aveti oameni attuned ptr Eye mergeti la Void Reaver, la ce loot table are e jenant de usor, noi nu am avut decat 23 de oameni attuned si a cazut din a 3-a incercare.

Posted

am avut o problema in guilda, too much slack, aveam 1try / h, era imposibil sa progressezi asa... lumea se plictisea nu mai avea chef de nici un try, insa s-a schimbat raid leaderu :) si acum merge super ok (in sensul ca no more slacking :P)

Acum am schimbat programul raidurilor, pana acum pierdeam 2 zile pe karazhan gruul magtheridon, dar de sapt ce urmeaza 6 zile SSC, si weekend gather pt karazhan, gruul inainte de ssc intr`o zi si maghteridon in atla zi

Posted

Va intreb si eu acuma, cum ar fi mai bine, sa joc pe un sv de romani (evolva) sau sa caut sa intru pe un sv Burning Crusade.

Pe blizz as vrea si eu dar nam serialul. :D :comp1: :comp1: :comp1:

Pentru a juca pe blizzard ce imi trebuie?? serialul pentru cont si pachul acela de o luna nu?

Ca raspuns la prima intrebare ... il citez pe knockaround : "Marsh!"

La a doua intrebare ... Ori cumperi jocul si ai serialul pe manual , ori cumperi serialul online . Pe langa asta , te costa 450k pe luna [ fie cu card pentru 1 / 3 / 6 luni , fie cu gamecard pt 2 luni ] sa joci. Expansionul [ patch`ul de care ziceai tu .... in caz ca te referi la Burning Crusade ] nu este necesar pt a juca de test ... insa daca vrei sa joci serios , expansionul este 1.200.000 lei in magazine si ~1kk-1.1kk la comanda [ depinde si de unde`l iei .... taxe postale ftw ]

Posted

Mam gandit sa imi pun si eu caracteru aici si eventual sa comentati gear , buildul si altele

http://armory.wow-europe.com/#character-sh...amp;n=Dannyyzor

PS. Contul nu e de BC inca

fratica, 1. la lock de obicei se pune la talente Demonology, e mai bun (zic io shi mai multzi)

2. hainele de Dreadmist nu vor fii prea bune pt lvl mai mare, pt ca vei creshte shi tot hainele alea vei avea shi la lvl 70? caci pn le stringi ai mult

3. daca ceva nu intzelegi la lock contacteaza ID-ul meu yo_morph, am un lock 64 deci te pot ajuta

mai vb pe mess de restu

Posted

:beer: saltare , cam asa sunt eu : http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Odpzgubu

in momentul asta ,stiu ca la talente sunt varza cu miel dar dupa ce am dat o data unlearn si am dat 1g acum ma costa 5g sa le pot rearanja ,mai demultisor cineva spunea pe forum ca daca nu le mai dai unlearn timp de o luna scade iar la 1g taxa ,ceeace nu s-a intamplat ,am asteptat cu introdusul punctelor chiar si o luna ,adica nu le-am mai pus cu toate ca aveam de unde si tot 5g imi cerea ... nu stiu ce sa mai cred ... :blink: ... cred ca o sa dau 5g si le aranjez calumea :comp2:

Posted

1 gold e prima tura .... singura data cand poti da unlearn la pretul ala

incepand de la 5g , urca cu cate 5g pe fiecare unlearn dat pana la 50g [ parca atat era max price ... ] si scade pretul cu cate 5g pe luna in cazul in care nu dai unlearn ... insa de la 5g ar insemna sa scada la 0g :P deci e evident ca 5g e minim :)

Posted

1 gold e prima tura .... singura data cand poti da unlearn la pretul ala

incepand de la 5g , urca cu cate 5g pe fiecare unlearn dat pana la 50g [ parca atat era max price ... ] si scade pretul cu cate 5g pe luna in cazul in care nu dai unlearn ... insa de la 5g ar insemna sa scada la 0g :P deci e evident ca 5g e minim :)

:beer: multam fain ,deci nu e alta solutie decat sa platesc cei 5g , OK ... :beer:

Posted

:beer: multam fain ,deci nu e alta solutie decat sa platesc cei 5g , OK ... :beer:

dap , singura solutie :) si eu am asteptat la fel ca tine pt unlearn la inceput ... crezand ca scade pretu la 1g ... insa dupa faza asta am citit tot ce se putea citi despre joc [ partea "tehnica" , nu toate tacticile si raids etc ] ...