virus_ro Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 1. nu iti trebuie cc in valuta2. nush unde ai vazut asta, eu am pus un card care nu avea nici un leu pe el cand mi-am facut contul si totul a fost ok, nu m-a fortat sa platesc nicio luna in avans1. cand mi`am facut eu cont ... am incercat 3 carduri in lei si nu le`a acceptat ... probabil ca au fost / sunt alte "reguli" acum .2. atata timp cat n`am platit cu cc , mai era varianta game card`ului .... unde inainte sa`ti faci contul , iti cerea ori cc , ori game card ... daca alegeai game card , iti cerea codul [ card uzat = 2 luni fortat in cazul asta ] Quote
JerryBlue Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Duceti-va la BCR, cereti sa faceti un cont in lei sau valuta si la cardul normal care se emite cereti si un Visa Virtuon (poate fi debit card sau credit card, explicati functionarului de la carduri ce vreti si se aranjeaza). Eu il folosesc de peste 3 ani si a mers pt. mai multe. Visa virtuon de fapt e un card virtual acceptat de pay pal si world pay, poti sa platesti orice in toata lumea (si chitanta de curent electric la un australian daca vrei) si e unul din cele mai sigure moduri de plata, mai ales daca e debit card, pentru ca inainte de a face o plata poti sa-ti introduci in contul virtual de la orice ATM doar suma pe care vrei sa o platesti. Am 6 carduri de la diferite banci, cu Virtuonu nu am avut probleme pe internet. Unele site-uri care nu poarta sigla Verified by Visa (mastercard) au probleme de acceptare a unor tipuri de carduri carora nu le accepta serialele pentru ca nu fac parte din clasa world pay. Chiar daca astepti 2-3 saptamani pana ti se emite si cardul virtuon se merita, pentru ca nu o sa mai ai nici o alta problema vreodata. Quote
Guest nosfyrus Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Am un cont WoW trial la care vreau urgent un upgrade la full account (19Euro) In schimbul upgradeului dau contul meu de Guild Wars factions si un cont WOW+BC de US cu un warlock lvl 30 .. atat ca e frozen ... Sau daca vrei in locul contului guild wars pot sa dau un cont fara BC frozen cu un rogue 40 twink si 600 gold pe server European si la alinatza 2 charuri +50 daca te intereseaza let me know.. Ideia e ca vreau update-ul cat mai repede (19 euro si necestia card) SAU pentru un cont WOW ACTIV DE EUROPA .. nu ma intereseaza charuri. Quote
zazone- Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 intrebare:ca shaman pot face DW cu 1h axe si 1h mace? Quote
virus_ro Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 intrebare:ca shaman pot face DW cu 1h axe si 1h mace?poti , ca enha shammy ... la shaman nu poti purta sabii sau pole Quote
spa®ky Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 eu joc pe boulderfist sunt UD priest lvl 13 pm me, nick : Duhovnic :) Quote
tranCe-addiCted Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Salut, am si eu o intrebare, vinde cineva gold pe neptulon ??? Sau stie cineva un site de unde sa cumperi gold dar sa platesti prin apel telefonic sau prin sms ??? pm me pls... Quote
blk Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Salut, am si eu o intrebare, vinde cineva gold pe neptulon ??? Sau stie cineva un site de unde sa cumperi gold dar sa platesti prin apel telefonic sau prin sms ??? pm me pls...vezi ca am auzit ca au unii mobi gold pe ei :blink: nu tre decat sa-i omori..crazy things.. Quote
tranCe-addiCted Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Toate ca toate... dar sti vrun site sau ceva ??? Quote
Aldguth Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Iti vand eu 1 gold pe neptulon......am 3 atm ^_^ Ohhh, nu cred ca e legal sa cumperi gold cu bani reali..... Quote
The Connection Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Omg ....vrei sa cumperi gold? Omg pe Alonsus in fiecare zi primeam *acum 1 saptamana* cate 4 anunturi pe zioricum....de ce vrei sa cumperi gold? daca cumperi gold esti considerat : lame , loser , n00b and so on.../whisper trance : you are lame Quote
spa®ky Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 e aiurea dropul fratici.am facut farming 1h la harpies in barrens si nu m-am ales decat cu 2 tallonuri ~X( Quote
virus_ro Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 bravo! nu fi chiar asa rau cu el .... pe langa faptul ca eu l`am intrebat unde joaca , in loc sa fim intelegatori ca joaca si el pe blizz si nu vine ca un lamer sa inceapa sa intrebe cum se fac patchurile ... daca cumperi gold esti considerat : lame , loser , n00b and so on... /whisper trance : you are lame nu e considerat , este cu adevarat ... pentru simplu fapt ca s`au inmultit "jucatorii" cu chars cumparate pe e-bay care n`au habar de skillurile care le au sau numele zonei de start a rasei care o joaca ... e aiurea dropul fratici. am facut farming 1h la harpies in barrens si nu m-am ales decat cu 2 tallonuri ~X( nu farma la lvl mic ... fa questuri , level si instante si farmeaza la lvl mare ... unde te duci in instante de lvl mai mic [ singur ] si iei iteme de desenchantant sau chestii bune de vandut ... sau poti farma pt tradeskills [ ex: primal might mats ] Quote
The Connection Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 farming = omori mobi pentru drop,fara sa ai questgrinding = omori mobi pentru xp , nu te intereseaza drop-ul , daca e bun , asta e :) Quote
mmc Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nu fi chiar asa rau cu el .... pe langa faptul ca eu l`am intrebat unde joaca , in loc sa fim intelegatori ca joaca si el pe blizz si nu vine ca un lamer sa inceapa sa intrebe cum se fac patchurile ... nu e considerat , este cu adevarat ... pentru simplu fapt ca s`au inmultit "jucatorii" cu chars cumparate pe e-bay care n`au habar de skillurile care le au sau numele zonei de start a rasei care o joaca ... nu farma la lvl mic ... fa questuri , level si instante si farmeaza la lvl mare ... unde te duci in instante de lvl mai mic [ singur ] si iei iteme de desenchantant sau chestii bune de vandut ... sau poti farma pt tradeskills [ ex: primal might mats ] tocmai de aceea i-am zis bravo, vad ca nu ai inteles mesajul meu iar apoi cu buying gold e lame, acum depinde de fiecare, daca esti end-game raider se stie ca tre sa ai multe consumabile la tine, ti se cere nu de alta, iar pt asta tre sa farmezi in draci, poate nu ai timp si apelezi la ghineji :D sa nu o luam in nume de rau, oferta de gold vine pt ca exista cerere. cat despre cei care isi cumpara charul de pe e-bay, fii fara grija ca nu au niciun viitor, poate doar sa pew pew ogrii in nagrad Quote
Guest nosfyrus Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cel mai bun farmat il faci la AH ...Eu mai nou asta fac cand nu am raiduri .. Am incedput cu 50 gold ... Acuma am 3200(doar din ah dupa o sapt jumate) ... Invart economia din AH- cum vor muschii mei...Obilg playerii sa cumpere primal mana/fire/air la ce pret vreau eu ... asa se farmeaza cel mai usor ..... Buying gold? auziti ... acuma sa fiti de bani gata ....NU ATI CUMPARA CAND AVETI NEVOIE??? sa fim seriosi .. Dar sa cumperi charuri .....Nu e lame atata timp cat sti sa joci cu clasa respectiva .Dar sa nu mai fi jucat wow si sa te bagi pe shaman +50 prostie!... Eu am vrut sa fac afaceri cu crescut power lvl si sa cresc charuri..si sa le vand pe E-bay ..dar cum se stie ca romania este de tot KK*u.....Si pay palul nu lucreaza in romania nu am reusit .. am facut degeaba 4 charuri 70 pe US (cu inca 5 persoane carora tre sa le dau niste bani dupa ce vand charurile)....asta e .. anu asta sper sa le vand. Asa sa aveti si voi o ideie despre power lvl si gold farming ... uitativa la site-ul asta sa vedeti cum se munceste : (mie sincer mi mila de ei ...dar asta e) A si inca ceva .. stiati ca licenta wow-ului a fost cumparata in china de catre o firma pentru a limita numarul de ore de joc? Din cate am inteles in china se plateste pe ora... WoW-ul a afectat economia chinei si sau luat masuri ...O mare parte din polulatia care juca wow .. mergea la lucru doar ca sa is plateasca contul si sa se intretina .. Ma distreaza cand aud cuvantul NOOB .. parerea mea e ca NOOB este acela care isi petrece +6 ore pe zi in WoW ... NO LIFE .. TOTAL NOOB ...!! NERD! Quote
DonPante Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 am nevoie de un spyware remover care sa ma scape de mediaplex, contul deja a fost hacked (sper ca n-au dat DE la tot :( )si nu pot sa-i schimb parola pana nu scap de spywaredaca stiti vreunul bun....go aheadps. stiti cumva daca e free sa sun la nr respectiv de la billing support chiar daca sun de pe mobil?ps. nu luati addons de pe curse-gaming :dooh: Quote
ChoWdeR Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 NU luatzi addons de la curse-gaming?shi ma rog dc sa nu? eu n-am luat de-acolo dar totusi dc sa nu luam de-acolo? are ceva virushi? dak da spune-ne shi noua krei problema? Quote
Aldguth Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Esti chior omule? Mariko a luat spyware: http://en.wikipedia.org/wiki/Spyware Mai ziceai de varsta....... Quote
DonPante Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 am luat zone alarm si am reusit sa scap de tot ce era pe calc :) adica vreo 6 troieni and backdoor shit, acum sper sa-mi recapat contulda, de pe curse gaming poti lua keyloggere si tot tacamu' , se pare ca e declarat un-safe Quote
The Connection Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 healthpack , scrie normal , si corecta spus mai sus de ce sa nu luam de la curse-gaming ...oh my god...Si da, curse gaming = un-safe Quote
mmc Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 e un-safe, asa am auzit si eu, insa blizz are niste sticky saptamanal de genul astahttp://forums.wow-europe.com/thread.html?t...179&sid=1#0recomanda niste add-onuri de pe curseoricum, e mai bine sa nu luati de acolo, sau daca luati sa nu aiba exe in ele Quote
virus_ro Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 site`ul poate fi declarat un-safe deoarece nu are anti-virusul cu care scaneaza addon`urile uploadate up-to-date ... insa poti verifica si singur un addon inainte sa il bagi ... vezi sa nu aiba exe in el si scanezi dupa aia toata arhiva cu propriul antivirus ... insa chestia cu spywares o pot confirma si eu , am luat un addon pt rogues [ UI mod ] si avea .exe`uri .... cand l`am scanat .. era full de spyware .. Quote