Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Va rog, sunt disperat, am tras wow si numi merge sa intru p server, cred ca am nevoie de patch, acum imi apare ca am patch 1.12.0.5595 dar am patchuri p calc multe si cand pun sa updatez imi scrie<world of warcraft expected version 2.0.0.6080>pls help fratilor vreau sa joc :crybaby:

in cazul in care joci pe blizz , intra pe account si dupa ce iti face un update virtual ingame , dai "restart" ingame si iti face update automat pana la ultima versiune care iti trebuie ... nu trebuie sa faci manual asta

in cazul in care e un server privat , nu te pot ajuta si nu cred ca te va ajuta nimeni ... citeste regulile forumului si o sa intelegi de ce .

Posted

Va rog, sunt disperat, am tras wow si numi merge sa intru p server, cred ca am nevoie de patch, acum imi apare ca am patch 1.12.0.5595 dar am patchuri p calc multe si cand pun sa updatez imi scrie<world of warcraft expected version 2.0.0.6080>pls help fratilor vreau sa joc :crybaby:

Cred ca nici nu sti pe ce lume traiesti. Daca ai avea ceva in capu ala l-ai fi folosit.

Cand ceri ajutor de genu asta macar scrie varsta care o ai, sa stim cui ii raspundem (mai ales ca vrei sa joci pe privat server). Daca ai fi sub 15 ani ai avea o scuza macar. Daca esti atat de disperat foloseste macar google si citeste. Nu fi atat de zgarcit la cuvinte cand ceri ceva, de ce crezi ca ti s-a blocat primu topic?

FFs. yea The Burning Crusade de pe dc+ si fa-ti update la WOW(instaleaza-l). TBC are si pachu ala care ti-l cere blizzu pt auto update. Orice privat server foloseste pach diferit in functie de emulatorul folosit asa ca citeste, citeste si iar citeste pana iti intra in cap ce si cum.

P.S>Daca nicku ala al tau crezi ca e cool sa sti ca nu sugereaza de cat faptul ca esti fiu de PSD-ist.

Posted

va rog ajutor, am vaz in battle-uri ca sunt unii ca apsa ceva shi se face cai mort (characterul) dar nu e mort ! cum se face asha ceva? se scoala dupa ce plecam deacolo. nu cred sa fie sleep pt ca nu-l mai putem ataca, ii apare numele jos cu GALBEN deci aia inseamna ca-i pashnic (adik nu te ataca daca nu-i faci ceva)

multumesc shi pls spunetzi-mi shi mie multumesc

Posted

va rog ajutor, am vaz in battle-uri ca sunt unii ca apsa ceva shi se face cai mort (characterul) dar nu e mort ! cum se face asha ceva? se scoala dupa ce plecam deacolo. nu cred sa fie sleep pt ca nu-l mai putem ataca, ii apare numele jos cu GALBEN deci aia inseamna ca-i pashnic (adik nu te ataca daca nu-i faci ceva)

multumesc shi pls spunetzi-mi shi mie multumesc

singurul care se poate preface mort este hunterul ... insa il poti ataca in continuare fara probleme [ cand foloseste "feign death" iti scoate target`ul de pe el si in pve , daca nu este resisted , scade aggro la 0 ]

insa ... ce spui tu ... ca nu`l poti ataca ... e gresit. ca sa nu`l poti ataca trebuie sa fie albastru numele ...

albastru = pasnic

verde = flagat [ aceeasi factiune ]

galben = flagat [ inamic - in cazul in care tu nu esti flagat ]

rosu = flagat [ inamic - in cazul in care tu esti flagat ]

Posted

ms, dar ink n-am intalnit inamic cu nume albastru

aia sunt doar pe servere PvE (aka normal) si in orase neutre (precum shattrath) pe servere PvP

Posted

sau cand faci raid la ei in oras :D

spun asta doar ca idee ... n`am fost atat de dobitoc inca sa merg cu 20 de insi peste vre`una din capitalele adverse ... daca ma duc .. ma duc sa facem ceva .. nu sa omoram 2-3 guarzi si sa dam cu bubble-heartingu dupa ei ...

Posted

te poti duce lejer cu 20 de insi in orase ca exodar, darnassus, undercity, thunderbluff au low population si riscu sa ti-o iei e minim, ofc se poate umple repede :)

Guest juhziz
Posted

am deschis un server de World of Warcraft Burning Cursade 2.0.12 .. poate unii il siti deja http://wow-server.zapto.org/index.php merge ff bine nu cade nare lag .. si nici prea multe buguri... join here!!aduceti si lume daca puteti.. smile.gif . daca sunt ceva probleme... contact Ym : juhziz_17_2007 !! Have Fun

Posted

te poti duce lejer cu 20 de insi in orase ca exodar, darnassus, undercity, thunderbluff au low population si riscu sa ti-o iei e minim, ofc se poate umple repede :)

nu stiu cat de lejer poti tu sa te duci in undercity.....la noi undercity si ogri sunt capitale pline....thunderbluff gazduieste aproape toti taurenii...pe serverul nostru alianta face raidurile importante.....si de aceea hoarda trebuie sa se apere mai bine...chiar acum 1 saptamana a fost un raid in thunderbluff si a ajuns alianta sa distruga aproape tot....totusi playerii taureni au venit si ei in ajutor...si au reusit sa ii tina ocupati pana sa vina cei de 60+...

parerea mea este ca nici un oras nu e usor de atacat...decat poate silvermoon si exodar...dar din undercity se teleporteaza in silvermoon in cateva secunde....din darnassus(parca..nu stiu..am uitat) se teleporteaza in exodar....

am deschis un server de World of Warcraft Burning Cursade 2.0.12 .. poate unii il siti deja http://wow-server.zapto.org/index.php merge ff bine nu cade nare lag .. si nici prea multe buguri... join here!!aduceti si lume daca puteti.. smile.gif . daca sunt ceva probleme... contact Ym : juhziz_17_2007 !! Have Fun

your stupid...

Guest son_of_satan
Posted

Cred ca nici nu sti pe ce lume traiesti. Daca ai avea ceva in capu ala l-ai fi folosit.

Cand ceri ajutor de genu asta macar scrie varsta care o ai, sa stim cui ii raspundem (mai ales ca vrei sa joci pe privat server). Daca ai fi sub 15 ani ai avea o scuza macar. Daca esti atat de disperat foloseste macar google si citeste. Nu fi atat de zgarcit la cuvinte cand ceri ceva, de ce crezi ca ti s-a blocat primu topic?

FFs. yea The Burning Crusade de pe dc+ si fa-ti update la WOW(instaleaza-l). TBC are si pachu ala care ti-l cere blizzu pt auto update. Orice privat server foloseste pach diferit in functie de emulatorul folosit asa ca citeste, citeste si iar citeste pana iti intra in cap ce si cum.

P.S>Daca nicku ala al tau crezi ca e cool sa sti ca nu sugereaza de cat faptul ca esti fiu de PSD-ist.

.....funny

PS: maicata e de la PSD_|_

Posted

nu stiu cat de lejer poti tu sa te duci in undercity.....la noi undercity si ogri sunt capitale pline....thunderbluff gazduieste aproape toti taurenii...pe serverul nostru alianta face raidurile importante.....si de aceea hoarda trebuie sa se apere mai bine...chiar acum 1 saptamana a fost un raid in thunderbluff si a ajuns alianta sa distruga aproape tot....totusi playerii taureni au venit si ei in ajutor...si au reusit sa ii tina ocupati pana sa vina cei de 60+...

parerea mea este ca nici un oras nu e usor de atacat...decat poate silvermoon si exodar...dar din undercity se teleporteaza in silvermoon in cateva secunde....din darnassus(parca..nu stiu..am uitat) se teleporteaza in exodar....

lol, ce treaba au taurenii sa stea non stop in tb? acolo poti sa vezi orice rasa, dar bate vantu intr-una

Posted

chestia e ca sunt foarte multi taureni in TB..aprope non-stop is acolo...fac 1 lvl..stau acolo 1-2 ore......nu stiu de ce...probabil stau la AH..dar nici chiar 2 ore.....cred ca TB este unul din cele mai populate capitale la noi..

healthpack:

si daca eu spun ca

1.rogue

2.hunter

3. paladin

ce spui?..toate sunt egale..depinde cum stii sa joci....warrior nu e asa bun in pvp....

Posted

Depinde... de ex eu am paladin. In TBC nu am fost complet retribution. Inainte de TBC dupa ce au introdus in talentele de la retribution crusader strike am fost retribution. Aveam ceea ce nu au avut niciodata paladinii... dps! Intredevar nu la fel ca clasele de dps insa era unul medium. Ba chiar bun. Un pala retri in pvp e greu de omorat. Mai ales in arena 2v2 poate da si heal si face damage. In TBC am fost doar holy specc fiindca nu am bani de unlearn si learn talentele cel putin saptamanal. Insa cat de curand cand o sa am gearul necesar o sa fac un weekend numai pvp cu tot buildul de la retri. Cel mai urat in arena este cand am un rogue in spate si nu pot nici macar sa-mi dau heal. :banghead: Sunt carne de tocat! Shadow priest, warlock mage mi se par cei mai periculosi in pvp. Oricum eu am facut doar arena 2v2 si 3v3... doar ptr niste iteme din arena. Parerea mea e ca toate clasele sunt bune. Depinde cu ce iti place sa joci.

Posted

obidan? ce zici daca zic ca un Warrior rupe ushor un hunter? are un attack power mare, damage uriash! armor peste 10000 shi sa nu mai zicem de health.

rogue 1st.?? cat hp are la lvl 70 ca mai mult de 8000 nu prea cred ca are. are damage excelent mai ales critycal, mie mai mult imi place warrior decat oricare, a da shi mai are rogue shi stealth, aia o data o poate folosi, dupa ce faci? o data in combat.

iar paladin 3th.? bagal in locu hunterului ! ca shi acela are multe mai bune decat un hunter

Posted

Scuze, dar daca nu sti cu ce sa mananca warru, mai bine nu vorbi. Warior cu free action potion e in 99% din cazuri de neoprit in pvp.

iarta-l ca nu stie ce vorbeste :rolleyes:

Posted

Nu este nici o clasa "cea mai buna" este doar clasa cea mai buna impotriva unei alte clase. Daca vorbesti de pvp 1 vs 1 warriorul nu e cine stie ce, in grup pvp insa e o forta cand are 1-2 healeri in spate. In general fiecare clasa poate bate usor 1-3 alte clase si o ia la fel de usor de la altii. Momentan hunterul, shadow priest si warlock-ul sunt foarte tari in 1 vs 1 dar chestia asta se schimba de la un patch la altul.

Posted

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=14112

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=27354

eu acolo am dat un exemplu 1, 2, 3...daca vedeti am spus ca toate sunt egale dupa cum le joci.......desi warriorul 1vs1 ...well...isn't the best class....si nici cu 2-3 healeri in spate...in pvp omoara healerii mai intai...chiar daca da warriorul stun

ps : am pus filmele alea special pentru healthpack....acum....ce spui despre rogue?

ps2 : imi dai si mie link cu unul sau mai multe filme cu warriors spectaculoase?

ps3: un warrior poate sa bata orice clasa......daca e asa bun....dar se chinuie mai mult..recunosc ca un rogue vs un warrior ....are sanse mari sa castige warrior-ul din cauza armorului mare...depinde de jucator...

Posted

shadow priest-ul e de departe cel mai bun :) imo. dupa aia warlockul care da cel mai mare dmg dintre toate caracterele :) . urmeaza paladinul o combinatie intre priest si warrior .