Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Din moment ce ai mers atat de mult in holy buildul tau se vrea unul de healer si atunci nu are sens sa pui puncte in divine strenght, nu o sa faci damage in instante ca holy paladin deci mai bine le schimbi in divine intelect. Plus ca iti lipseste un talent point. Paladinul e un hibrid, ca si druidul, poate sa joace mai multe roluri in end-game instance, cel mai des e pe holy plus cateva puncte in celelalte ramuri depinde ce blessing vrei sa ai improved.

Posted

poate cineva sa imi arate un hunter build.Am lvl 15 pe srv Bronzebreeaz am intrat si in guild Comanders of earth suntem vreo 200.va rog dc poate cineva k e prima oara cnad joc. Vreau sa il fac arcas :)

Guest uLise4me
Posted

o intrebare de tehnica ;;)

Am wow installer si wow TBC , am inteles ca imi mai trebuie 2 patchuri ca sa pot juca.

as vrea sa stiu eu ce patchuri , si .... nu vreau sa joc pe server oficial

Posted

Cel mai important rol in raid il au?

MT, Healers, DPS

make a nice top3 and debate :P

dupa parerea mea

1. Healers (cam oricat de prost ar fi tanku imbracat daca healerii il pot tine in viata e un bun inceput)

2. MT

3. Dps

Posted

Nu poti face un top, ar fi inutil, dps/mt/healerii toti trebuie sa se ajute pentru a reusi in un encounter. Fara healeri iti moare MT urmat rapid de rest, fara MT healerii nu supravietuiesc decat cateva secunde, fara DPS nu ai ce sa faci, healerii raman fara mana, moare tanku si apoi si healerii.

In functie de ce elemente slabe ai in raid restul trebuie sa compenseze.

Posted

Speedy nu ma refeream la un raid de puguri ce un raid obisnuit, unde fiecare stie ce trebuie sa faca insa cineva tot are o importanta mai mare. La wipe pe cine urlii? daca iti moare tankul urlii pe healeri, daca mor dpsii urlii pe tank ca nu face destul agro...

La mine in guilda am adoptat o regula funny si utila in acelasi timp :P cine provoaca un wipe trebuie sa dea 1g la fiecare din raid :)) (Asta dupa ce am avut multe batai de cap la Shade of Aran, unde lumea se misca cand era Flame Wrath :D dar pare sa tina tricku :P )

Posted

neah, agree speedy, toti tre sa aduca acelasi aport la raid, ce daca tii tanku in viata daca el nu tine bine agro si incepe mobu o sa ia razna prin multime si omoara 1 clothie dintr-o lovitura, iar daca dps-ul incepe imediat ce pull-ul a fost facut fara sa se astepte in prealabil ca tanku sa ia agro bine asupra lui

la aran toti tre sa fie concentrati si fiecare sa-si faca cat mai bine rolul lui, deadlybossmod is a must imo

Guest son_of_satan
Posted

Va rog, sunt disperat, am tras wow si numi merge sa intru p server, cred ca am nevoie de patch, acum imi apare ca am patch 1.12.0.5595 dar am patchuri p calc multe si cand pun sa updatez imi scrie<world of warcraft expected version 2.0.0.6080>pls help fratilor vreau sa joc :crybaby: