zazone- Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ma am un card Visa Electron de la BRD cu care mi-am facut contu si scrie pe el Valid only in Ro,nu merge sa platesc taxa nu ? Quote
virus_ro Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 ma am un card Visa Electron de la BRD cu care mi-am facut contu si scrie pe el Valid only in Ro,nu merge sa platesc taxa nu ?daca scrie "valid only in ro" e clar ... + de asta , daca nu e nici in valuta , nici nu te gandi sa incerci , ca incerci degeaba Quote
blk Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 dragon's breath care [...] in pvp useless ... sa dai instant o lovitura de 5000 sau sa-l ametesti tu ce alegi ? Sa il ametesc. ORICAND. Oricum ma indoiesc ca ai tu pyroblast crit de 5k fara arcane power deci o dai in diverse rau de tot in plus fata de tine am improved counterspell (care intr-adever e aur ) si mana regen. imbunatatit . Counterspell e bun doar in pvp. Ceea ce nu ma intereseaza. Mana regen am destul de la Mage Armor & Clearcast. Nu am intalnit boss la care sa raman fara mana inca. si la buildu pe arcane >33-28< pierzi multe(empowered fireball,molten fury >> spell power), ... cu arcane power pyro crits ~~6500 ( cu scorch ) si fara arcane power ~~5500(cu scorch ) ... empowered fireball & molten fury = raid talents in proportie de 75%. nu ma intereseaza ce numere imi explici tu acolo pentru ca in raid-uri nu un crit mare la 10 secunde conteaza ci damage per mana. Inteleg, esti un mag de 3 minute. Nu e nevoie sa te lauzi ca omori orice clasa o data la 3 minute. Sincer nu ma intereseaza. Orice clasa care are reflexe bune poate sa iti intoarca pom-ul ala de nu te vezi (warrior - spell reflect, destro locks - lol immune, rogue - cloak of skill etc.) Quote
napstar77 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 http://img181.imageshack.us/my.php?image=untitledfh1.png Poate iti trece orice indoiala fata de critu de peste 5k fara Arcane Power. Si la counterspell ai subliniat ca nu te intereseaza PvP, deci tu folosesti dragon's breathu ala in raiduri? La mine si-ar lua kick orice mag cu dragon's breath. Ai uitat ca mai sunt si magi care pot sa-ti dea reflect la spell ... oricum warrior cu scut in BG nu vezi, locku nu reprezinta o amenintare :) si rogues cu cloak n-ai ce sa le faci ... si la raid .. rank 1 la damage anytime .. cu 200-300k peste urmatoru N-ai cum sa ma convingi de dragon good luck and have fun Quote
virus_ro Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 1191 dmg max pe pyro3% mai mult dmg de la Playing with fire [ spell dmg , nu fire dmg , deci se calculeaza doar pe spell , fara bonus dmg , la fel ca fire power si molten fury/arcane power la urmatoarele calcule ]10% mai mult dmg pe fire din 5 talents in fire power [ fire spells ]1033 bonus fire dmg15% mai mult fire dmg de la un stack de 5 improved scorch [ pe tot dmg ]50% din total dmg in plus de la crit1191 + 1191x3% = 1191 + 38 = 1227 [ spell dmg + playing with fire ] 1227 + 1191x10% = 1227 + 119 = 1346 [ spell dmg + playing with fire + fire power ]1346 + 1033 = 2379 [ spell dmg + playing with fire + fire power + bonus dmg ]2379 + 2379x15% = 2379 + 357 = 2736 [ spell dmg + fire power + bonus dmg + scorch ]2736 + 1368 = 4104 [ spell dmg + playing with fire + fire power + bonus dmg + scorch + crit ]Nici daca targetul are mai putin de 20% hp [ asta in cazul unui boss , ca nu folosesti pyro la mobi normali cu 20% hp ... ] si dai crit , tot nu ajungi la 5500 :1346 + 1191x20% = 1346 + 238 = 1584 [ spell dmg + playing with fire + fire power + molten fury ]1584 + 1033 = 2617 [ spell dmg + playing with fire + fire power + molten fury + bonus dmg ]2617 + 2617x15% = 2617 + 393 = 3010 [ spell dmg + playing with fire + fire power + molten fury + bonus dmg + scorch ] 3010 + 3010x50% = 3010 + 1505 = 4515 [ spell dmg + playing with fire + fire power + molten fury + bonus dmg + scorch + crit ] Acum sa luam arcane power [ 31 talents ] + toate talentele de fire dmg [ 30 talents - in afara de molten fury , pt ca ar trebui sa ai lvl 72 sa poti sa iei si ala - ] :1346 + 1191x30% = 1346 + 357 = 1703 [ spell dmg + playing with fire + fire power + arcane power ]1703 + 1033 = 2736 [ spell dmg + playing with fire + fire power + arcane power + bonus dmg ]2736 + 2736x15% = 2736 + 410 = 3146 [ spell dmg + playing with fire + fire power + arcane power + bonus dmg + scorch ]3146 + 3146x50% = 3146 + 1573 = 4719 [ spell dmg + playing with fire + fire power + arcane power + bonus dmg + crit ]Ai putea totusi sa dai 5500 dmg pe crit daca ai avea 100% bonus dmg pe crit [ imposibil pe fire , din cate stiu eu ] ... caz in care ar veni : 2736 + 1368 + fictiv 1368 = 5472Si ca sa te scoti din belea , ai putea spune ca nu ai numa bonus dmg si talents , si sa adaugi trinkets ... dar sa scoti 1500 dmg in + din trinkets e chiar prea de tot ... dar totusi! daca ai putea ... sa te chinui atata pt 1 lov sau .... HAI! .... 2 lovituri ... deja e nebunie Quote
blk Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cel mai probabil a adunat si ignite-ul..In bg poti sa pui un macro care iti schimba armele in ceva + scut si sa foloseasca spell reflect. e instant. daca tu nu ai intalnit warrior destepti e problema ta.ai 300 stamina si 400 intelect. Sacrifici prea multe pentru damage-ul ala mare.Dupa armura aia de 1700 (imposibil pentru un mag) imi dau seama ca esti buffat de raid sau de party. Ia arata-ne poza netaiata..Btw eu am dat fireball crit de 11k. si scorch de 3k. Doar ca numerele sunt mari nu inseamna ca asa dau eu mereu. Prefer sa ajut raid-ul si sa fac damage over time cat mai mult.. nu sa stau 3 ore sa dau un spell care face 6-7k damage :lol:P.S. am salvat de destule ori situatia cu dragon's breath. disorientul ala de 3 secunde e destul sa opreasca mob-ul in loc sa-l prinda din urma tank-ul ;)Ia zi tu.. cu ce ai salvat raid-ul cu PoM? PoM + sheep in karazhan? :lol: Quote
napstar77 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :) da eram la raid in poza respectiva si aveam doar motw si "Wizard Oil" pe arma, si nu va ambalati ca ajung undeva la 1400 spelldamage cu "wrath of air totem" si trinket si pyro meu da crit cat am zis. Nu va mai consumati cu matematici.In bg poti sa pui un macro care iti schimba armele in ceva + scut si sa foloseasca spell reflect. e instant. daca tu nu ai intalnit warrior destepti e problema tada tati costa rage :) 25 costa reflectu daca nu ma insel, si in BG n-ai endless rage ca si in instante. Astea-s vise cu reflectu. In plus ai si global cooldown. Dai un mortal strike si ori n-ai rage pentru reflect ori ai cooldownPrefer sa ajut raid-ul si sa fac damage over time cat mai mult.. nu sa stau 3 ore sa dau un spell care face 6-7k damage =) fireball crits 3k-4k ... Supererou ce salveaza raidu cu un dragon breath =) acelasi lucru face si un frost nova, ii tine imobilizati. Si nu-mi zi ca vine un mob ce-i wipeuie pe toti si-l kite'ui tu juma de ora, imaginatie bogata intradevar.Anyway am ceva la care n-o sa ai contra-argument, Arena .. no freakin dragon mage, beats pom mage . Btw eu am dat fireball crit de 11k. si scorch de 3klet me guess .. The Curator ! Quote
mmc Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dragon ala se foloseste in instante 5 men, in raid daca l-ai folosit te-ai ars, in raid ca mag nici nu tre sa-ti iei agro asupra ta, ca te-ai dus din 1 bucata Quote
BeautifulMind Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Salut vreau si eu un site care sa'mi arate in ce regiune sa merg la diferite lvl'e Quote
blk Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dragon ala se foloseste in instante 5 men, in raid daca l-ai folosit te-ai ars, in raid ca mag nici nu tre sa-ti iei agro asupra ta, ca te-ai dus din 1 bucataprefer sa mor eu decat sa moara healeru ;)napster daca folosesti acelasi build si in arena si in bg si in raid.. cel putin intr-o situatie vei iesi ciufulit. nu exista build care sa le satisfaca pe toate bine. eram in blues de 5-mans cand m-am dus in karazhan si am facut damage cat un mag de 3-minute (40/21) plin de epice si enchanturi, mai putin aggro si de fiecare data aveam mai multa mana ca el.da, omul ala in pvp ruleaza dar in karazhan era o risipa de iteme bune. putea sa faca damage mult mai mult ca mine. Quote
Dele7e Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 in guildele mari isi dau respec inainte de instanta si dupa Quote
mmc Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 in guildele mari nici nu te ia daca ai build/gear de pvp in raidmi se pare corect, vrei pvp go pvpvrei pve go pvesunt destui care joaca clase dps la ora actuala si un rl are de unde alege (normal cel mai simplu de jucat dps, mori tipi la healer sau la tank ca nu tine agro bine, doh) Quote
virus_ro Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 datimi un sv privat de wow plsse putea ..... ? tre sa fie macar unu pe pagina cu un post despre private ... cu toate astea , daca scriai corect gramatical , sa mor de nu`ti indicam [ in conceptia mea ] cel mai bun server privat romanesc ... insa nu suport analfabestismul in Romania ... asa ca te`ai lins pe bot ... ai destule topuri unde sa pierzi vremea cautand un server care sa nu pice din 5 in 5 min Quote
steauaFC Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ba io tiam cerut frumos un server daca nusti nici unu nu te baga Quote
blk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ba io tiam cerut frumos un server daca nusti nici unu nu te bagal2punctuate & l2grammarbtw. daca nu stii regulile forumului, nu te baga. kekthanks. Quote
ChoWdeR Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ba ce tzaran prost , shi parca era vb : datimi (datzi-mi ) shi mie un serv privat, apoi dc zici ca : eu te-am intrebat frumos? ai spus doar lui? analfabet, chiar shi io is uimit ca mai sunt copii de ashtia de 14-20 de ani cat are, mah copile eu is only class 5 and I write better then you :P, ANAlfaBet Quote
BlueEnergy Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cum pala meu e cam lazy la facut dps, oricum sunt holy spec ptr raiduri am inceput un human rogue de lvl. As vrea de la cunoascatori 2 builduri... unu de lvl si unu de pve daca se poate. Mersi. Quote
The Connection Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cum pala meu e cam lazy la facut dps, oricum sunt holy spec ptr raiduri am inceput un human rogue de lvl. As vrea de la cunoascatori 2 builduri... unu de lvl si unu de pve daca se poate. Mersi.lvl = pve...uita-te in urma cu 3-4 pagini si vei gasi raspunsul! Am intrebat eu si cineva mi-a raspuns!SteauaFC= desi sunt stelist , eu iti spun , cu...riscul de a lua ban de la Iceman sau Shade ca esti prost daca chiar mai si comentezi , dupa ce iti spunem ca NU dam servere private!Sper sa nu iau ban ,poate iau Quote
mmc Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cum pala meu e cam lazy la facut dps, oricum sunt holy spec ptr raiduri am inceput un human rogue de lvl. As vrea de la cunoascatori 2 builduri... unu de lvl si unu de pve daca se poate. Mersi.pt lvl cred ca cel mai bun e combat swords, ceva in genu:http://www.wowhead.com/?talent=whxboxZMgEd0VzxMGRkpve cred ca te referi la lvl 70, poti sa-l pastrezi tot pe asta, sau muti/combathttp://www.wowhead.com/?talent=w0eboExoizVo0eVb0Var mai fi combat fist, la fel ca la swords schimbi cu fists Quote
JerryBlue Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cica Blizzard planned to reveal a new (mmo) game at the 2007 Blizzard Worldwide Invitational on May 19th. Din tot ce am gasit rezulta ca ar fi Starcraft 2 (Wow2 fara indoiala nu , Iar Diablo3 e tot gen fantasy ca WOW si ar fi prea curand ) Stie careva mai multe? Quote
mmc Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cica Blizzard planned to reveal a new (mmo) game at the 2007 Blizzard Worldwide Invitational on May 19th. Din tot ce am gasit rezulta ca ar fi Starcraft 2 (Wow2 fara indoiala nu , Iar Diablo3 e tot gen fantasy ca WOW si ar fi prea curand ) Stie careva mai multe? nu prea, asteptam :) multi pariaza pe world of starcraft. Quote
VArtaN Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cica Blizzard planned to reveal a new (mmo) game at the 2007 Blizzard Worldwide Invitational on May 19th. Din tot ce am gasit rezulta ca ar fi Starcraft 2 (Wow2 fara indoiala nu , Iar Diablo3 e tot gen fantasy ca WOW si ar fi prea curand ) Stie careva mai multe? Da Doamne sa fie o continuare la Starcraft sau poate sa fie orice altceva doar sa fie alt gen, m-am saturat de toate mmo-urile astea fantasy. Quote