Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Si mai am ceva de spus am vazut pe net ca poti sa faci jocul sa mearga offline ... ? cum il pot face sa mearga astfel ? pana invat sa joc .. nu ma luati ca e naspa si nu mai stiu eo ce deci spunetimi cum fac sa joc offline sau vreun site ghid ceva Ms anticipat

Posted

Si mai am ceva de spus am vazut pe net ca poti sa faci jocul sa mearga offline ... ? cum il pot face sa mearga astfel ? pana invat sa joc .. nu ma luati ca e naspa si nu mai stiu eo ce deci spunetimi cum fac sa joc offline sau vreun site ghid ceva Ms anticipat

singura metoda de a juca "offline" ar fi sa iti faci singur un server si sa te joci singur pe el ... insa fara o conexiune de internet , nu poti juca jocul altfel , avand in vedere ca este nevoie de un server la care sa te conectezi pentru a juca ...

ai putea lua varianta serverelor private [ asta in cazul in care nu vrei sa platesti un account pe oficial ... ] , insa iti spun din proprie experientza ca pe private nu vei invata sa joci si nici nu vei juca wow ... sunt prea multe chestii care nu merg cum trebuie sau sunt implementate gresit si :

1. iti vezi face o parere gresita despre joc

2. mai mult te vei enerva decat sa te distrezi ...

ca sa`mi sustin ideea ... pe un server privat care ruleaza de ~1 an [ sub un nume mare ... nu spun care , pentru a nu se considera reclama ] ... era scris mare cu caps [ de parca erau mandrii de chestia asta ] "MAIL IS WORKING!!!"

trage tu concluzia ...

Posted

Da... am jucat la un amic pe un server privat si mi'a placut nu era nici lag nu lua nici disconnect.... nu ma pricep prea mult dar mergea din cate se vedea.

Si am vazut pe net ceva de unu care isi facuse un server emulat ca sa invete sa joace.

Yo nu inteleg o chestie de ce daca am versiunea 1.12.0 nu merg serverele 1.9.4 sau 1.12.1 :| daca bag un server 1.12.1 apare http://img249.imageshack.us/img249/9082/woway9.jpg

Posted

asta nici noi nu intelegem tine de dosarele x aceea eroare

joaca pe oficial, nu tre sa joci offline, o sa inveti cum au invatat toti sa joace, nu e mare branza

Posted

Incearca sa editezi posturile in loc sa faci unul nou. Intri pe siteul serverului, faci cont, editezi realmlist.wtf cum spun ei, intri in joc. Sper sa te fi lamurit si sa termini cu discutiile despre servere private.

Posted

Intra pe mess si til dau id meu Razvan_nightfire.E super serverul in 2-3 ore am facut lvl 20. pe la 23-24 ma apuc sa fac questuri.

=))=))=))=)) Deci rad cu lacrimi ! Esti tare ... tine`o tot asa ca esti pe calea cea buna .

Posted

Buna ziua. Am si eu o intrebare mai pentru incepatori. Practic, addon-ul The Burning Crusade se reduce doar la continentul Outland ? Iar pentru a avea acces la el imi trebuie level 58 ? Si din curiozitate, pe ce servere jucati ?

Posted

Buna ziua. Am si eu o intrebare mai pentru incepatori. Practic, addon-ul The Burning Crusade se reduce doar la continentul Outland ? Iar pentru a avea acces la el imi trebuie level 58 ? Si din curiozitate, pe ce servere jucati ?

Burning Crusade are mai multe features ... lvl maxim 70 , 1 clasa noua la fiecare factiune , profesia jwlcrafting , teritoriul Outlands ... Si pentru a avea acces la teritoriu trebuie doar sa iti faca un mag portal si poti merge la ce lvl vrei ...

Majoritatea joaca pe oficial .... http://wow-europe.com

Posted

virus, si eu joc pe oficial, anume pe Sylvanas. Din pacate nu am gasit o ghilda inca si ma cam plictisesc :(. Unde as putea gasi o ghilda faina ? Precizez ca sunt de abia level 7 :P.

Posted

virus, si eu joc pe oficial, anume pe Sylvanas. Din pacate nu am gasit o ghilda inca si ma cam plictisesc :(. Unde as putea gasi o ghilda faina ? Precizez ca sunt de abia level 7 :P.

Eu joc pe Nodrassil .. asa ca nu am cum sa te ajut sa gasesti o guilda , avand in vedere ca nu cunosc situatia pe realmul ala . Oricum ... daca faci lvl 10-15 vei gasi guild ... toata treaba e ca nu prea conteaza ce guilda e pana pe la 40 , cand conteaza ce oameni iei in instanta cu tine [ ninja ninja ninja! ] si cand incepi sa mergi la raids [ crede`ma ca daca stai sa cauti oameni pt raid si nu iei 80% din guild va iesi un bambilici ... ]

Iti spun din experientza ... am fost in zg cu 3 din guilda si restu cum apucam ... era ca la piatza , veneau 2 , mai ieseau 3 , mai pleca unu la somn , mai murea unu si dadea res la spirit ... oricum a fost distractiv ca prim raid ..

Posted

la lvl-ul tau nu ar trebui sa te plictisesti ai destule questuri de facut si nu-ti trebuie guilda, nu o sa stea nimeni dupa tine sa-ti faca questurile

pune mana si creste si abia la 70 intrebi de ghilde ;)