Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 feint , fade , disengage etc sunt skill pt aggro control in party ... pve sunt uselessPvE = Player vs EnviromentNu sunt useless in PvE, PvE inseamna si party si raid, sunt chiar foarte indicate si fara sa le folosesti o sa vezi spirit healerul foarte des.Nu se folosesc cand esti singur (exceptie disengage daca ai pet cu tine), toate skillurile respective (inclusiv cover de la druizi) nu fac altceva deca sa reduca nivelul de threat pe care il reprezinti pentru creatura pe care o ataca partyul/raidul si astfel sa nu fi lovit tu, sa fie lovit cel cu nivel de threat cel mai ridicat (un tank in general). Quote
virus_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 m`am grabit cand am scris postul am scris pve in loc de solo ... scuze :dooh: Quote
mad_eye Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Tocma am instalat WOW pe laptop!mia luat vreo 3-4h pana sal aduca la utima vers shi instalarea.Acum am o problema intru in joc,joc cateva minute shi la un moment dat imi apare blackscreen shi laptopul se restarteaza.Laptopul are urmatoarea configuratie:Intel Celeron M processor 430 1,73ghz1536mb ram80gb hddIntel Graphics Media Accelerator 950 224mbWindows Vista BasicetcEu zic ca problema e de la vista.Are cineva vreu patch,o solutie ???? Quote
The Connection Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Tocma am instalat WOW pe laptop!mia luat vreo 3-4h pana sal aduca la utima vers shi instalarea.Acum am o problema intru in joc,joc cateva minute shi la un moment dat imi apare blackscreen shi laptopul se restarteaza.Laptopul are urmatoarea configuratie:Intel Celeron M processor 430 1,73ghz1536mb ram80gb hddIntel Graphics Media Accelerator 950 224mbWindows Vista BasicetcEu zic ca problema e de la vista.Are cineva vreu patch,o solutie ????da. e de la vista...singura solutie dupa parerea mea a sa nu mai ai vista :)TBc news :Lady Vash has been kiiled!!!!Am aflat de la cineva de pe serverul meu :)... Quote
Aldguth Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nihilum pwned Vashj din Coilfang Reservoir.....gg lor. Quote
Guest Blaidy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 lol GG :) iti trebuie ceva nervi de otel, timp si tactica (acum poate va intrebati de ce ma bag eu in seama, chiar daca nu joc pe official sunt la curent cu ce se intampla :P) Quote
Guest Arthasi Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Am si eu un priest pe EU Twilight's Hammer ll 65 si sincer m-am plictisit sa jok cu el am fost shadow spec pana la lvl 64 super fain singura clasa cu care aveam probleme era lock normal ; human priest btw. As vrea sa fac reroll undead lock sau mage si as schimba contul cu cineva care are undead (caster) numai sa nu fie pe realmu Silvanas nu vreau neaparat cont cu tbc. Este posibil sa il si vand nush inca . Daca este cineava interesat yahoo id: japcasiviol Quote
The Connection Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :blink: :blink: :blink: check this out : http://www.youtube.com/watch?v=oMaTZFCLbq0 << GM power...Iteme specialapentru GM!!! nice :)cred ca e foarte frumos sa fii GM pe blizzard oficial.......voi ce spuneti? ..stiu ca GM au puterea sa faca iteme...deci practic pot sa isi puna boots noi si Mount o motocicleta..daca stau sa o faca...stiu un prieten care mi-a dat screenshot cu unul pe motocicleta la WoW.....nice :) Quote
virus_ro Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :blink: :blink: :blink: check this out : http://www.youtube.com/watch?v=oMaTZFCLbq0 << GM power...Iteme specialapentru GM!!! nice :)cred ca e foarte frumos sa fii GM pe blizzard oficial.......voi ce spuneti? ..stiu ca GM au puterea sa faca iteme...deci practic pot sa isi puna boots noi si Mount o motocicleta..daca stau sa o faca...stiu un prieten care mi-a dat screenshot cu unul pe motocicleta la WoW.....nice :)cam sarac filmuletzul ... putea sa arate mult mai multe, nu doar kill si teleport ... insa oricum sunt o gramada de filmuletze cu gm pe wow [ unu era atat de entuziasmat ca a modificat un mob incat a facut repede filmuletz cum face lvl 60 pe el si ia 10.000g loot pe primu mob .... ] Insa , in realitate ... nu asta e treaba unui GM . Ce spui tu , ca isi face iteme , ca e frumos sa fi GM ... poate pe private unde te distrezi cu GM`ul ... pe oficial insa , e ca un serviciu normal de programare si relatii cu clientii ... ei nici nu sunt ingame pe chars , deoarece asta ar incarca serverul mai mult .. ei sunt la niste simple computere unde primesc petitiile ca mail`uri comune si ei raspund la problemele tale prin whisper ... cand termini de vorbit cu el .. nu ai cum sa vorbesti iar cu el pt ca timpu ala vorbeste cu altcineva , incercand sa`i rezolve / explice problema [ incearca daca nu ma crezi :) ] . E o treaba foarte plictisitoare ... ei nu se implica direct in joc decat daca sunt probleme foarte grave pe o zona mica [ ingame ] , evitand astfel un rollback / inchiderea serverului pt "reparatii" etc ... Quote
The Connection Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cam sarac filmuletzul ... putea sa arate mult mai multe, nu doar kill si teleport ... insa oricum sunt o gramada de filmuletze cu gm pe wow [ unu era atat de entuziasmat ca a modificat un mob incat a facut repede filmuletz cum face lvl 60 pe el si ia 10.000g loot pe primu mob .... ] Insa , in realitate ... nu asta e treaba unui GM . Ce spui tu , ca isi face iteme , ca e frumos sa fi GM ... poate pe private unde te distrezi cu GM`ul ... pe oficial insa , e ca un serviciu normal de programare si relatii cu clientii ... ei nici nu sunt ingame pe chars , deoarece asta ar incarca serverul mai mult .. ei sunt la niste simple computere unde primesc petitiile ca mail`uri comune si ei raspund la problemele tale prin whisper ... cand termini de vorbit cu el .. nu ai cum sa vorbesti iar cu el pt ca timpu ala vorbeste cu altcineva , incercand sa`i rezolve / explice problema [ incearca daca nu ma crezi :) ] . E o treaba foarte plictisitoare ... ei nu se implica direct in joc decat daca sunt probleme foarte grave pe o zona mica [ ingame ] , evitand astfel un rollback / inchiderea serverului pt "reparatii" etc ...eu joc pe ofical ...deci nu ma distrez pe private cu GM-ul..oricum...un GM trebuie sa fie on 24 din 24...si pe la ora 3-4 noaptea nu prea il mai contacteaza nimeni..atunci fun :)..apropo..cum contactezi un GM ?: ) Quote
mmc Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ce vezi tu acolo e un gm de pe un rahat de server privat Quote
virus_ro Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 eu joc pe ofical ...deci nu ma distrez pe private cu GM-ul..oricum...un GM trebuie sa fie on 24 din 24...si pe la ora 3-4 noaptea nu prea il mai contacteaza nimeni..atunci fun :)..apropo..cum contactezi un GM ?: )1. ai inteles gresit ... nu am spuns ca TU te distrezi pe private cu gm`ul , este o forma de a spune "te distrezi" ... o alternativa la "te`ai putea distra" / "s`ar putea distra cineva" 2. Ce "fun" crezi ca poa sa fie in a sta in fatza unui computer , raspunzand la petitii printr`un program gen IRC [ nici macar nu poti sa te plimbi in joc sa iti mai clatesti ochii ] 8 ore pe zi ? [ nu sta nimeni 24/7 , sunt pe ture ]3. Ai jos in "Meniu" [ nu cel principal "ESC" , ci jos , langa Character si Quest Log ] un semn de intrebare galben ... dai click si dupa aia , depinde de problema care o ai , ce faci mai departe ... Quote
The Connection Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nihilum pwned Vashj din Coilfang Reservoir.....gg lor.http://www.nihilum.co.uk/news/41/ <<<< poze si informatiice bug-uri au intalnit : http://www.nihilum.co.uk/blog/1/entry/115/acum, am o intrebare..guild-ul Nihilum e cel mai bun guild ?btw..thx virus_ro..stima de semnul de intrebare si etc...dar pur si simplu nu fausem submit-ul :blink: Quote
Aldguth Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nu cred ca exista "Cel mai bun guild" in nici un domeniu. Unii sunt super tari la pvp, avand scor de arene 300/0 or something, altii sunt buni roleplayeri, si altii buni la instante, dar nu cred ca stie cineva ce guilda e "cea mai tare"(cel putin pentru instante si roleplaying). Quote
odpzgubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :beer: dupa mine cel mai bun guild e acela in care jucatorii se cunosc cat mai bine si se ajuta la orice ora :banana: Quote
napstar77 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nihilum e cel mai tare guild din lume, Kel'Thuzad world-first kill, Magtheridon,Lady Vashj si Lupu cel Rau :lol: ( si sunt de la hoarda B) ) Sunt tot timpu in concurenta cu Death and Taxes ... guild de alianta,US, aia sunt tot timpu avantajati ca la americani se baga patchu cu o zi inainte decat in europa si chiar si merg serverele in ziua respectiva DnT astia tot timpu is pe locu 2 desi sunt cu o zi inainte ... Quote
Shuriken Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 probabil cas si primi care reusesc sasi stranga toti oamenii ca sa faca raiduri si de aia sunt considerati cei mai buni nu neaparat ca ar fi cei mai buni.Bine macar ca is 2 romani in Nihilum :P Quote
Guest andud_man Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HEY.....CARE ARE VREO IDEE DESPRE CUM SA IMI FAC CONT CU GUEST PASS...PLZZZZ DATI ADD LA andud_man@yahoo.com PE MESS>>>>VA ROG>>>>TOT INCERC DA NU MERE......CINEVA CARE SAMI EXPLICE PAS CU PAS Quote
The Connection Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HEY.....CARE ARE VREO IDEE DESPRE CUM SA IMI FAC CONT CU GUEST PASS...PLZZZZ DATI ADD LA andud_man@yahoo.com PE MESS>>>>VA ROG>>>>TOT INCERC DA NU MERE......CINEVA CARE SAMI EXPLICE PAS CU PAS n00b..vroiai sa scrii si cu size 7 si arial black..oh my god current lvl : 30 leatherworking : 147 skinnin : 216 More info pe armory :D Am mai ajutat pe cineva sa creasca in lvl..un prieten :D... Also a question : Cei de la blizzard mai adauga din cand in cand un boss( ca cei de la shitroad)?? Quote
odpzgubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 HEY.....CARE ARE VREO IDEE DESPRE CUM SA IMI FAC CONT CU GUEST PASS...PLZZZZ DATI ADD LA andud_man@yahoo.com PE MESS>>>>VA ROG>>>>TOT INCERC DA NU MERE......CINEVA CARE SAMI EXPLICE PAS CU PAS :beer: simplu ,instalezi jocu ,dai play ,contul il faci pe www.wow-europe.com daca vrei sa joci pe servere din europa si de acolo iti dau ei toate instructiunile :cool2: Quote
DonPante Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Bine macar ca is 2 romani in Nihilum :PRaid leader'ul de la DnT e roman :) Quote
Guest andud_man Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :beer: simplu ,instalezi jocu ,dai play ,contul il faci pe www.wow-europe.com daca vrei sa joci pe servere din europa si de acolo iti dau ei toate instructiunile :cool2:DA.....stiu....k asa am incercat si eo ....d mai multe ori....numa k la payment methods apar numa cardurile alea mastercard visa....si celelalte....nah...habar nam cum sa fac......dar apropo.....cand imi cere cd-key.....eo trebe sa pun ala d p guest pass key nu?....k dak pun ala d p manual zice k ii deja folosit....ati putea vreo unu sami spuna pas cu pas cum sa fac va rog? :D plz plz Quote
odpzgubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 DA.....stiu....k asa am incercat si eo ....d mai multe ori....numa k la payment methods apar numa cardurile alea mastercard visa....si celelalte....nah...habar nam cum sa fac......dar apropo.....cand imi cere cd-key.....eo trebe sa pun ala d p guest pass key nu?....k dak pun ala d p manual zice k ii deja folosit....ati putea vreo unu sami spuna pas cu pas cum sa fac va rog? :D plz plz :beer: trebuie sa ai un card din cele specificate care sa fie valid , iar la cd key cel de pe guest pass ,normal. pasii de urmat sunt exact cei de pe wow-europe.com ,dupa crearea contului acolo poti sa dai play.o sa cam ai de asteptat cu toate update-urile pe care le face automat pana la ultimul pech ,pe urma doar distractie... succes Quote
virus_ro Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 DA.....stiu....k asa am incercat si eo ....d mai multe ori....numa k la payment methods apar numa cardurile alea mastercard visa....si celelalte....nah...habar nam cum sa fac......dar apropo.....cand imi cere cd-key.....eo trebe sa pun ala d p guest pass key nu?....k dak pun ala d p manual zice k ii deja folosit....ati putea vreo unu sami spuna pas cu pas cum sa fac va rog? :D plz plzAcel guest pass nu este cu nimic mai prejos decat un 10days free trial ... asa ca nu te mai obosi cu elIntra pe http://wow-europe.com si vezi ca in dreapta , cam pe la mijlocu paginii ... e un link "Free 10 day Trial" . Foloseste`l de cate ori vrei [ poti sa iti faci inca unu dupa ce ti`a expirat primu ] . Quote