sp33d_man Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nu... Acuma itzi trebuie doar puncte de honoare si Medalii!inainte, era faza cu "Grade" ex. Leggionaire, Grand Marshal etc.. acum au ramas aceleasi nume, desi vad ca statele de la iteme le'au upgradat pt lvl 70 frumos. Quote
Guest Danutzboy95 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Yo nu pot sa joc pe oficial, joc pe srv unui prieten, am 12 ani, nu am ce face, parintii in niciun caz nu ar plati k sa joc eu, deci, joc unde pot :D Quote
The Connection Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Yo nu pot sa joc pe oficial, joc pe srv unui prieten, am 12 ani, nu am ce face, parintii in niciun caz nu ar plati k sa joc eu, deci, joc unde pot :Dsi ce ne intereseaza?Uite cum apare acum la lvl 27 talentele ( doamne ajuta sa fie bine)http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 trebuia lethality full si dupa aia?la gouce am uitat sa pun un punct..pun la lvl 28 :) Quote
mmc Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 eu personal ptp pve vad master of deception useless, dar fara puncte in el nu ai ajunge la imp ambush pe care iarasi il vad useless, pt lvl eu recomand build de combat swords, merge foarte bine fist, dar nu prea sunt asa de multe in joc, la lvl 70 gasesti catevaceva de genuhttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 Quote
Guest Dj Nox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mai fratilor.. eu nu am mai postat de mult pe aici am un mage de 70 p server oficial.. Realm Bronze dragonflight ala nou deskis dupa TBC. mai e cnva pe acolo alliance ?? :beer: Si mai am un mage ( k`s addicted de mage ) kre se pregateste de un fast lvl pe server Executus PvP.. de fapt .. suntem mai mutli prieteni pe sv ala... si near cam interesa sa facem un guild de romani.. cineva interesat ?? Quote
odpzgubu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 si ce ne intereseaza?Uite cum apare acum la lvl 27 talentele ( doamne ajuta sa fie bine)http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 trebuia lethality full si dupa aia?la gouce am uitat sa pun un punct..pun la lvl 28 :) :beer: dupa parera mea si dupa spusele unora mai 'mari' tre sa te axezi pe una din ramuri nu pe toate 3 ,eu astept sa treca o luna sa pot sa le schimb dar cu numai 1g ,acu ar trebui sa dau 5g :kar: Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Trebuie sa te axezi pe talentele utile pentru ceea ce vrei sa faci nu sa pui in o ramura indiferent daca iti sunt folositoare sau nu. @knockaround - omul a vrut daggers build.MoD nu este niciodata inutil, chiar daca vrei sa faci pve/lvl-up nu ai cum sa eviti unele confruntari si atunci ca rogue e important sa ai avantajul stealthului, fara MoD te vede de la distanta. Improved ambush scurteaza timpul in care omori un mob la jumatate (doar caster type mobs) si practic asta conteaza la lvl-up, exp/hour iar cu cat omori mai repede cu atat iei mai multa experienta si cresti mai usor in lvl. Quote
odpzgubu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ' date='Apr 5 2007, 09:17' post='1861417']Trebuie sa te axezi pe talentele utile pentru ceea ce vrei sa faci nu sa pui in o ramura indiferent daca iti sunt folositoare sau nu. @knockaround - omul a vrut daggers build.MoD nu este niciodata inutil, chiar daca vrei sa faci pve/lvl-up nu ai cum sa eviti unele confruntari si atunci ca rogue e important sa ai avantajul stealthului, fara MoD te vede de la distanta. Improved ambush scurteaza timpul in care omori un mob la jumatate (doar caster type mobs) si practic asta conteaza la lvl-up, exp/hour iar cu cat omori mai repede cu atat iei mai multa experienta si cresti mai usor in lvl. :beer: corect ,da nici prea imprastiate ca nu rezolvi nimic Quote
odpzgubu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :beer: asta sunt eu in momentul de fatahttp://armory.wow-europe.com/?#character-s...&n=Odpzgubuce parere aveti? :tiphat: Quote
Aldguth Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Parerea mea este ca ai pus talentele total aiurea. Incearca sa te duci numai pe combat pana la level mai mare. Quote
mmc Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ' date='Apr 5 2007, 08:17' post='1861417']Trebuie sa te axezi pe talentele utile pentru ceea ce vrei sa faci nu sa pui in o ramura indiferent daca iti sunt folositoare sau nu. @knockaround - omul a vrut daggers build.MoD nu este niciodata inutil, chiar daca vrei sa faci pve/lvl-up nu ai cum sa eviti unele confruntari si atunci ca rogue e important sa ai avantajul stealthului, fara MoD te vede de la distanta. Improved ambush scurteaza timpul in care omori un mob la jumatate (doar caster type mobs) si practic asta conteaza la lvl-up, exp/hour iar cu cat omori mai repede cu atat iei mai multa experienta si cresti mai usor in lvl.ah, ok poi pt dagger build schimba swords cu daggers, ii creste si critu atuncite vede mobu doar daca te duci prin fata lui, dar atunci ai distract si-l faci sa se intoarca cu spatele daca nu prinzi vreun resist :) Quote
odpzgubu Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Parerea mea este ca ai pus talentele total aiurea. Incearca sa te duci numai pe combat pana la level mai mare. :beer: eu vroiam sa merg pe assasineit cu ceva pe subtitle Quote
The Connection Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ' date='Apr 5 2007, 09:17' post='1861417']Trebuie sa te axezi pe talentele utile pentru ceea ce vrei sa faci nu sa pui in o ramura indiferent daca iti sunt folositoare sau nu. @knockaround - omul a vrut daggers build.MoD nu este niciodata inutil, chiar daca vrei sa faci pve/lvl-up nu ai cum sa eviti unele confruntari si atunci ca rogue e important sa ai avantajul stealthului, fara MoD te vede de la distanta. Improved ambush scurteaza timpul in care omori un mob la jumatate (doar caster type mobs) si practic asta conteaza la lvl-up, exp/hour iar cu cat omori mai repede cu atat iei mai multa experienta si cresti mai usor in lvl.deci...le-am pus bine..sau trebuia full lethality? :)arrow : Am invatat si eu ceva de la mai multi roque:only combat = swordsbuild-ul pe care mi l-a dat speedy e foarte bun pentru daggers..parerea mea :) Quote
Aldguth Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 only combat = swordsPe acolo.....dar tocmai din acest motiv ar trebuii si tu, si odpzgubu sa il folositi pentru fast level, pentru ca va scuteste de timpul in care ati sta in stealth pentru daggers. Cu swords spamezi sinister strike, evisacret si gata(ma rog, nu numai), dar pe daggers...stealth, ambush, dupaia trebuie sa il ti in gouge si alte stun-uri ca sa poti sa faci backstab....deci daggers la level mic= waste of time. Pe rogue-ul meu aveam un set de pumnale, si unul de sabii, si ajutate de closet gnome(parca) faceau o echipa de minune. Quote
The Connection Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pe acolo.....dar tocmai din acest motiv ar trebuii si tu, si odpzgubu sa il folositi pentru fast level, pentru ca va scuteste de timpul in care ati sta in stealth pentru daggers. Cu swords spamezi sinister strike, evisacret si gata(ma rog, nu numai), dar pe daggers...stealth, ambush, dupaia trebuie sa il ti in gouge si alte stun-uri ca sa poti sa faci backstab....deci daggers la level mic= waste of time. Pe rogue-ul meu aveam un set de pumnale, si unul de sabii, si ajutate de closet gnome(parca) faceau o echipa de minune.nu neaparat..Ambush = 300 dmg Sinister Strike = 120Eviscelerate ( whatever) = depinde de points...oricum..de obicei dau 180Astea le dai intr-un timp scurt..si nu prea pierzi HP SwordSinister strikeSinister strikeSinister StrikeSinister strikeEviscelerate mai mult timporicum..depinde de weapons si stilul in care iti place sa jociParerea mea :) Quote
virus_ro Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 intotdeauna dot`urile au dat mai mult dmg deoarece nu sunt "filtrate" de armor ... de`aia PvE e cel mai bine sa incepi ori cu Garrote , ori cu Cheap shot [ 2 combo ] .. ambush este de pvp sau pt mobi casteri [ desi la casteri un combo frumos de cheap shot , thistle tea si kidney e mai frumos decat orice ambush - asta in cazul in care n`ai daggers ] parerea mea : jucati rogue pe swords / maces pve ... nu merita daggers ... te chinui foarte mult pt niste backstabs [ cand ai putea sa joci usor si bine cu ghostly si sinister ... ] Quote
Aldguth Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pana ajungi tu cu stealth la mob sa ii dai ambush....fa un calcul si gandeste, nu spune ca e mai bine pentru ca asa faci tu. Si se scrie eviscerate.Edited....I must be geting rusty. (evisarait) Quote
mmc Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Eviscelerate Si se scrie evisacrate.:DEvisceratehttp://www.thottbot.com/s2098 Quote
Guest Danutzboy95 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Eu am Daggers, si vreau sa pun talentele in Combat, si ceva in Assasination, poateIn rest... in lupta folosesc:Sinister StrikeSinister StrikeSinister StrikeSinister StrikeSinister StrikeEvisceratesunt lvl 4 :D Quote
odpzgubu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :beer: eu cam in felul urmator aplic" tactica":incep ori cu arow (50-140) ori din stealt cu un ambush (de la 100 la 250 + 1p)sinister strike cam 100 dmg + 1pfeint gouge cam 90-100 + 1pbackstab de la 90 la 180 +1peviscerate cam de la150 la 280 ceva de genulmai depinde si de targeteventual de 2 ori sinister strike la inceput si gata cu joaca :beer: Quote
odpzgubu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dar de ce folosesti feint?ca sa aiba efect100% gouge sa nu poata sa pareze sau sa se ferasca Quote
mmc Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 huh? lol, feint se foloseste in party cand nu ai mob de bine sa nu iei agro, in rest 1vs1 e useless Quote
The Connection Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ca sa aiba efect100% gouge sa nu poata sa pareze sau sa se ferascaai observat tu ca nu se fereste daca folosesti feint? ......e de party :) Leatherworking-ul meu este mic...si am niste retete super..acum farmez leather...cred ca se merita :) Quote
virus_ro Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 feint , fade , disengage etc sunt skill pt aggro control in party ... pve sunt useless .. daca esti lvl mic si bati in party cu un warrior , e super bun ... dai numa backstabs si cand se intoarce , feint .. Quote