odpzgubu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :beer: unii mai au si familie ,prieteni si servici ,nu stau toata ziua numai in wow ca disperatii ,sa faci in 5 zile lvl 60 70 f tare dar unde mai e placera jocului daca in 5 zile ajungi la maxim ce faci apoi ? iti faci alt caracter? si cand le termini pe toate? :blink: mai iesiti si din casa ca nu fuge compu de la locul lui :beer: Quote
Thade Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 lol mai ai de invatat, nu se mananca WoW doar facand lvl 70(nu 60) Quote
virus_ro Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 wow nu se invata doar facand lvl , e adevarat ... prima oara in zf eu ma uitam la morminte in timp ce unul lua aggro si am luat un wipe de toata frumusetea ... experientza isi spune cuvantul in orice si faptul ca faci un char mai greu [ nu ma refer la statul la discutii in oras cu zilele ... ma refer la crearea unui char incet si sa iti cunosti charu pe parcurs ... ca doar de`aia nu`ti dau toate skill`urile deodata ... ] este esential mai tarziu ... am vazut multi care aveau skill`uri care inca nu le testasera si nu ma refer la skill`uri de folosit din an in paste [ daca exista asa ceva ] .. ci la skill`uri esentiale de genu traps la hunter si spellsteal la mage ... ideea e sa te distrezi , ca doar e un joc ... nu sa faci lvl ca un obsedat ...Thade , ai perfecta dreptate ... wow nu se invata facand lvl sau avand bani sa faci si tu un twink ... numai ca multi nu inteleg chestia asta ... probabil ca asta credeti si despre mine de cand am zis de fast lvl`ing , insa eu nu fac un char rpd doar sa ma "bucur" de lvl ... am un hunter 47 la care am "muncit" 3 luni [ si ma bucur de fiecare secunda ] Quote
mmc Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 wow incepe la lvl 70, pana atunci e pis of kek : Quote
virus_ro Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 gresit ... adevaratul wow incepe la lvl 70 ... insa wow incepe la lvl 1 ... cand incepi sa te acomodezi si sa te obisnuiesti cu toate skill`urile si tacticile clasei tale .. Quote
VArtaN Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ok, retrag ce am zis mai devreme, mam documentat putin si poate sa fie posibil in 5 zile :). Poate ati mai vazut acest link. Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Yo acum nu ma mai complic, joc pentru fun pe serverul unui prieten,Spyd3r, nu pot sa dau adresa k fac publicitate, dar amintiti-va, e doar un joc, facut ca sa ne distram, nu sa stam 10 ore, obsedati, lvl, lvl, lvl!!! :beer: Quote
mmc Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 gresit ... adevaratul wow incepe la lvl 70 ... insa wow incepe la lvl 1 ... cand incepi sa te acomodezi si sa te obisnuiesti cu toate skill`urile si tacticile clasei tale ..poi tocmai ca toate skilurile si tacticile nu le ai la lvl 1 ci la lvl 70 cand esti complet Quote
virus_ro Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 gresit ... adevaratul wow incepe la lvl 70 ... insa wow incepe la lvl 1 ... cand incepi sa te acomodezi si sa te obisnuiesti cu toate skill`urile si tacticile clasei tale ..poi tocmai ca toate skilurile si tacticile nu le ai la lvl 1 ci la lvl 70 cand esti completnu am zis ca la lvl 1 iti inveti clasa , ci am spus ca pe parcurs , folosindu`le pe rand pe toate si combinandu`le ... inveti anumite chestii. Tu vrei sa spui ca daca iei 2 oameni care n`au jucat niciiodata wow [ pt ca asta inseamna si powerlvl`ing ... sa nu`ti cunosti cu adevarat charul ... in 5 zile n`apuci sa cunosti un char .. si multi fol asta pt a`si face alts "pt ca sunt overpowered" si vor rpd un char nou ] , ii pui fiecare pe un char ... unu de la lvl 1 , altu de la lvl 70 .... in momentul in care amandoi sunt 70 , cel care avea char lvl max stie mai multe decat cel de lvl 1 ? Si nu ma refer la intrebari de cultura generala gen "ce dmg da serpent sting rank x" sau "ce sansa are tranquilizing shot pe mob lvl 73" ... ma refer la tactica de lupta ... combinatii de skill`uri ... Ex :Chiar azi am flagat in tanaris pe un rogue 41 care suferea pe langa mine si cand am ajuns pe langa oras , a venit un hunter lvl 60+ [ eu 47 , el nush exact ... insa era cu "cap de mort" ] pe marksman si`mi incerca sa dea aimed in timp ce eu il atacam ... cred ca va dati seama ca n`a apucat sa casteze inainte sa moara [ petu lui era mort , l`au omorat guarzii cand incerca sa omoare oameni langa flight master cu eyes of the beast .. de`aici stiu si ca era pe MM , si nu hybrid , pt ca nu il trimitea cu wrath ] ... cred ca va dati seama ca n`a apucat sa casteze inainte sa moara. Eu , de la lvl meu , deja am o tactica pt MM [ desi MM nu mai am de la lvl 26 si il voi repune la 70 ... ] : la un om de lvl mic ... pun petu pe pet`ul lui [ in cel mai bun caz, petul lui este pe defense si va ataca petu meu ] ii dau scatter , ii pun freezing trap si ii dau aimed ... in cazul meu ...eram mort dintr`un crit daca facea asta ... insa experientza si pasiunea pt un char isi spune cuvantul in 90% din cazuri ... Quote
Guest Danutzboy95 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Exact, chiar ieri eram in Duskwood, la Raven Hill Cemetery, cu unu' care era mai puternic k mine si omoram mobi, aia foloseau vraji pe noi, iar eu foloseam Cleanse (k sunt Paladin) si scapam de efecte, si Sense Undead si ii vedeam pe toti, dar celalalt doar ataca, si era lvl 60.Cred k stiti ca puteam sa folosesc si alte vraji, dar eu acum invat sa-mi folosesc char-ul cat mai bine, nu sa ma dau mare cu item-uri super tari cum avea ala, char-ul il inveti in timp, si daca stii sa folosesti bine o abilitate, nu te lauzi ca poti, stai in banca ta... Quote
odpzgubu Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :beer: interesant si f adevarat ,cu cat mai bine iti cunosti charul stii sa il folosesti la capacitate maxima , am mai evoluat putin ,lvl 27 , dar in perindarile pe plaiurile WOW am dat de mai multi hordaci unii mai slabi altii mai buni si altii cu capu ,ex : il termin pe ins repejor (era mai mic ca lvl) ok, imi vad de treaba si ma distram la un quest in stealt ,cand ce sa vezi insu tot in stealt da mai naspaca nu era rogue ,venea sa ma arda ,nu s-a invatat minte si l-am ars mai repede ca prima data ce m-a enervat a fost un warior lvl 60+ si cu cap de mort , dupa ce m-a ars prima data ma astepta sa revin sa ma arda iar si m-a ars iar , pana la urma a plecat ,da nu cred ca era corect ca unu de lvl 60+ sa se ia de un amarat ca mine de lvl 27 da asta e :cool2: Quote
virus_ro Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Exact, chiar ieri eram in Duskwood, la Raven Hill Cemetery, cu unu' care era mai puternic k mine si omoram mobi, aia foloseau vraji pe noi, iar eu foloseam Cleanse (k sunt Paladin) si scapam de efecte, si Sense Undead si ii vedeam pe toti, dar celalalt doar ataca, si era lvl 60. Cred k stiti ca puteam sa folosesc si alte vraji, dar eu acum invat sa-mi folosesc char-ul cat mai bine, nu sa ma dau mare cu item-uri super tari cum avea ala, char-ul il inveti in timp, si daca stii sa folosesti bine o abilitate, nu te lauzi ca poti, stai in banca ta... danutz ... te admir ... multi paladini se infig in inamic doar doar or face si ei dmg sa iasa pe primu loc ... in loc sa`si foloseasca heal , buffs si pt altii ... se duc kamikaze si mor primii [ asta in bg ] . Putini stiu sa dea un heal la timp , sa dea un remove poison sau sa salveze tankul cu un "bubble" ... bravo :) ce m-a enervat a fost un warior lvl 60+ si cu cap de mort , dupa ce m-a ars prima data ma astepta sa revin sa ma arda iar si m-a ars iar , pana la urma a plecat ,da nu cred ca era corect ca unu de lvl 60+ sa se ia de un amarat ca mine de lvl 27 da asta e :cool2: daca esti pe realm normal sau RP , asteapta sa deflaghezi si dupa aia dai ressurect ... daca esti pe pvp sau rppvp .... atunci e o "problema" , insa nu te supara ... asa se intampla pe toate realm`urile ... Un om care a atins un lvl si se respecta , nu se va lua niciodata fara motiv de un lowbie si in nici un caz nu ar face corpse camping .... cei care fac asta , sunt oameni frustrati , fara iteme , fara un clan bun care sa`i ajute la ceva sau mai rau : cu echipament bun , insa incapabil sa le foloseasca cum trebuie si si`o ia mereu de la cei de lvl lui... placerea cea mai mare a lor este sa se ia de cei de lvl mic ... Daca asta te linisteste .... oamenii astia isi incep "cariera" de inadaptati ai societatii inca de la lvl mic ... si`i vei vedea prin barrens [ varianta horde ... nush unde se strang cei mai multi ally de obicei ... ] dand duel`uri oamenilor mai mici si zicandu`le sa`si dea jos hainele si sa stea jos sa vada cat dau crit pe ei ... [ astfel ... ii vei putea evita ca prieteni , clan members sau group members ] . Frate`miu joaca pe alt realm .. horde side .. a facut grup la 4 noaptea cu 2 din guild si 2 "gladiatori" [ de care vorbeam mai sus ] din barrens ... ce faceau oamenii sa mearga in wailing caverns .. ? fugeau ca handicapatii spre portalul din instanta cu cate 4-10 eliti in spate si dupa ce au murit de 2 ori [ noi doi muream de ras in spatele monitorului uitandu`ne la ei ] au iesit din grup si au inceput sa caute oameni pt WC cu obiectia "no noobs this time!!!!11" . Play fair , be nice ... Quote
odpzgubu Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :beer: multumesc pt raspuns ,dar am o intrebare : cum se calculeaza punctele de "honor"? si de unde poti cumpara iteme cu punctele? ( stiu ca e devreme da sa stiu pt cultura mea) :beer: am doar 4 p din 2 killuri sau cam asa ceva.... Quote
mmc Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 te duci in stormwind (parca esti ally) si intrebi garzile de officer lounge (sau ceva de genu) si or sa te trimita exact unde trebuiecum se calculeaza punctele cred ca numa blizu stie, dar la 4 cat ai tu nu ai ce sa-ti iti iei, trebuie cam in jur de 200 pt cel mai ieftin item, tre sa faci bg mai mult sa aduni, ca iti trebuie si insigne pe langa Quote
virus_ro Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :beer: multumesc pt raspuns ,dar am o intrebare : cum se calculeaza punctele de "honor"? si de unde poti cumpara iteme cu punctele? ( stiu ca e devreme da sa stiu pt cultura mea) :beer: am doar 4 p din 2 killuri sau cam asa ceva.... Aici gasesti toate preturile si vendors cu honor items .. sus ai si un criteriu dupa care sa le sortezi :) http://wow.allakhazam.com/db/pvprewards.html [ este un site informativ , cu referintza directa la oficial , fara reclama la servere private , donatii sau alte chestii ilegale - rog moderatorii sa ia acest lucru in considerare si sa lase link`ul in post ] Quote
Iverson Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 off topic : nu`l credeti pe virus el e noob va rog frumos daca sunteti hoarda si el e alianta turnatil in bg si dati`i sa`si repare itemele ca are cash :> care joaca pe boulderfist? (sau cum se scrie ) Quote
Dele7e Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 off topic : nu`l credeti pe virus el e noob va rog frumos daca sunteti hoarda si el e alianta turnatil in bg si dati`i sa`si repare itemele ca are cash :> care joaca pe boulderfist? (sau cum se scrie ) eu @und mage Quote
The Connection Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 whatever..decat sa va certati voi zic si eu acum ca imi place char-ul meu roque pe nume : Bogdyvipserver alonsusCautati-l la armory daca aveti timp si dati-mi si mieniste sugestiiArrow mi-a dat :Sa incerc sa scap de intelect si strenght, sa iau iteme numai din stam si agillityCrit Chance am 8,61 sper ca serverul sa fi updatat si asta Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Schimba buildul, momentan ai un mix care nu o sa iti fie bun nici pentru daggers nici pentru swords/fists/maces.Pentru leveling e mai simplu sa mergi pe swords/fists/maces macar pana dupa lvl 50 cand poti sa iei mutilate. Daca vrei sa continui pe daggers atunci mergi in principal pe assasination tree, e mai eficient decat combat. Daca nu mergi pe daggers mergi pe combat tree.Dagger build - e un build pentru leveling , pui prima data punctele in assasination tree pana ce ai lethality , apoi pui in combat subtlety si dupa aceea continui in assasination. Quote
Guest Danutzboy95 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Am si eu de gand sa-mi fac un Rogue, Night Elf, dar sunt complet nou la Rogue, puteti sa-mi dati niste sfaturi? Quote
filth Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://armory.worldofwarcraft.com/#charact...hon&n=Cowly asta`i a meu. am cont banat acuma. vad ce pot face cu el :( Quote
mmc Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Am si eu de gand sa-mi fac un Rogue, Night Elf, dar sunt complet nou la Rogue, puteti sa-mi dati niste sfaturi?starting a roguehttp://www.wowwiki.com/Starting_a_Rogue Quote
odpzgubu Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 http://armory.worldofwarcraft.com/#charact...hon&n=Cowly asta`i a meu. am cont banat acuma. vad ce pot face cu el :( :beer: da cum ai reusit? :blink:Am si eu de gand sa-mi fac un Rogue, Night Elf, dar sunt complet nou la Rogue, puteti sa-mi dati niste sfaturi? :beer: pe ce realm joci? eu sunt pe burning blade si sunt tot night elves ,rogue lvl 27 :cool2: Quote
odpzgubu Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aici gasesti toate preturile si vendors cu honor items .. sus ai si un criteriu dupa care sa le sortezi :)http://wow.allakhazam.com/db/pvprewards.html [ este un site informativ , cu referintza directa la oficial , fara reclama la servere private , donatii sau alte chestii ilegale - rog moderatorii sa ia acest lucru in considerare si sa lase link`ul in post ] :beer: f multe chestii unele chiar interesante ,dar inca o intrebare tre sa fii neapart "gradat" sa le poti folosi?multam fain :beer: Quote
The Connection Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ' date='Apr 3 2007, 11:21' post='1857208']Schimba buildul, momentan ai un mix care nu o sa iti fie bun nici pentru daggers nici pentru swords/fists/maces.Pentru leveling e mai simplu sa mergi pe swords/fists/maces macar pana dupa lvl 50 cand poti sa iei mutilate. Daca vrei sa continui pe daggers atunci mergi in principal pe assasination tree, e mai eficient decat combat. Daca nu mergi pe daggers mergi pe combat tree.Dagger build - e un build pentru leveling , pui prima data punctele in assasination tree pana ce ai lethality , apoi pui in combat subtlety si dupa aceea continui in assasination.thx..o sa continui pe daggers..:) Alte sugestii?edit : okay..am pus cum ai zis (sper)....cand face update if you look :) Quote