Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest Danutzboy95
Posted

Doresc sa va multumesc celor de pe linkmania kre m-au ajutat, am facut lvl 22 in 15 minute :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Guest Blaidy
Posted

22 in 15 minute ? :| tu joci pe srv. privat sau aveai un caracter de 21 ?

Posted

Doresc sa va multumesc celor de pe linkmania kre m-au ajutat, am facut lvl 22 in 15 minute :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

fugi ma d-aici, ai facut in 15 minute de la 90% din 21 spre 22 sau ce? lasa c-am jucat si eu pe un server privat si-am facut lvl 30 din primu mob ucis =)) asa ca np =))

Posted

Cum pot sa fac xp repede... sunt mag lvl 21, am stat o ora sa fac lvl de la 20, in Duskwood si nu stiu cum sa fac... va rooog, ma ajutatzi? :crybaby: :crybaby: :crybaby:

daca ati citi toate posturile v`ati da seama despre ce e vorba ... :)

Posted

dele7e a facut un level :) greu de citit topicurile la om "sunt mag lvl 21" si acu are "lvl 22"

stiu foarte bine ce a zis,dar nu cred ca a facut de la 21 la 22 in 15 min

Posted

De ce sa nu poata sa faca?

Daca are un party cu 3 de levelul lui +1 lvl 70 (mag, warlock care sa curete o zona cu un singur spell) care sa le omoare mobii din party bonus va lua experienta destul de bine, iar daca mai are si vreo cateva questuri in zona e chiar lejer, la lvl 21 are nevoie de putina experienta pentru a face lvl 22 iar questurile dau aprox 1000 exp.

Posted

' date='Mar 29 2007, 07:20' post='1845682']

De ce sa nu poata sa faca?

Daca are un party cu 3 de levelul lui +1 lvl 70 (mag, warlock care sa curete o zona cu un singur spell) care sa le omoare mobii din party bonus va lua experienta destul de bine, iar daca mai are si vreo cateva questuri in zona e chiar lejer, la lvl 21 are nevoie de putina experienta pentru a face lvl 22 iar questurile dau aprox 1000 exp.

:|

Posted

stiu foarte bine ce a zis,dar nu cred ca a facut de la 21 la 22 in 15 min

nu vreau sa fiu rau ... insa imi pari putin gelos sau poate chiar rautacios ... se poate face , crede`ma ... imagineaza`ti ca`n 5 zile iti pot face lvl 70 cu resursele care le am acum si lvl 60 pe un realm nou [ tot in 5 zile ... imi ia mai mult pana la 70 totusi .. ] pe langa faptu ca la lvl 21 , iti cere ~20k xp pt lvl si iei 100 pe mob + 1-2-3 k pe quest

Posted

nu vreau sa fiu rau ... insa imi pari putin gelos sau poate chiar rautacios ... se poate face , crede`ma ... imagineaza`ti ca`n 5 zile iti pot face lvl 70 cu resursele care le am acum si lvl 60 pe un realm nou [ tot in 5 zile ... imi ia mai mult pana la 70 totusi .. ] pe langa faptu ca la lvl 21 , iti cere ~20k xp pt lvl si iei 100 pe mob + 1-2-3 k pe quest

...cough..bullsh...cough

Guest Blaidy
Posted

nu este, lvl 60 faci in 5 zile daca joci non-stop si level 70 in aprox 8 zile sau 10 depinde ...

Guest Danutzboy95
Posted

de la 21 la 22, dar nu facusem niciun quest pana atunci :D

Posted

inseamna ca esti mai bun decat mancow sau kopp,ar trebui sa`ti faci propriile lvl`ing guides

Posted

am o intrebare...daca iau jocul original dp gameshop si vreau sa joc pe srv blizzard trebuie sa platesc in fiecare luna o anumita suma de bani?

adica e pay2play WOW? :D ca vreau sa ma apuc si eu

Posted

inseamna ca esti mai bun decat mancow sau kopp,ar trebui sa`ti faci propriile lvl`ing guides

nu am zis asta sa ma laud , ci pentru a sublinia ideea de fast lvl`ing ... pe langa asta ... nu sunt mai bun decat ei , ci sub ei ... dar nu cu mult [ zic eu .... ]

Posted

oricum nihilum vo da la toti :)) ( normal ... )

caz fericit la mien la scoala un warrior bun si`o luat acu bc`ul si game card =====>>>> 2 luni nu iese din casa =))))

stiu ca wow e frumos am jucat si eu pana la lvl 9 ... dar creaza prea mare obsesie (de parca l2 nu :)) ) :D spor :D

Guest Blaidy
Posted

si scoala o lasa balta, right ?

Terminati cu exagerarile astea de copii prosti ... (e de plans nu e de ras)

Posted

probabil acele persoane care stau in casa cu saptamanile si joaca wow..nu au prieten/prietena,prietenii..in grupul din care fac parte (scoala,loc de munca) sunt marginalizati si asta cred eu ca ar fi singurul motiv.

Dintre o plimbare in oras si un lvl la wow as alege 99 % plimbarea :P

Posted

lasa'ne waaaa...

hai dute la o plimbare.. si ial si pe cainele ala de la Germanos.

btw!, cei care zic ca fac lvl 60 in 5 zile, sunt 5 zile jucat de wow! (adica dai /played, si itzi zice cat timp ai jucat) ... nu ca joaca aia 5 zile non stop, desi nu e imposibil, doar greu de realizat :)