odpzgubu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :beer: am facut 2 questuri in instante ,super tare ,acu vreau sa termin toate questurile din darnassus ,da's multe rau , :angry1: ce ma enerveaza e ca nu prea fac exp in Tedraesil da asta e ,poate le termin repede . :beer: daca gasesti ce spuneai , astept un raspuns ,poate ajung si eu pe acolo :dance: Quote
Aldguth Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Daca ai titlurile questurilor din log in grey, nu merita sa le mai faci. Quote
napstar77 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a reusit cineva sa faca shadow lab pe heroic ? ma dispera ala cu "Time for funu" lui Quote
BeautifulMind Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 De unde pot lua un patch sa schimb WoW din lb franceza in engleza ? sau romana macar ...MS ANTICIPAT Quote
Guest DulCin3eA Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Eu va recomand un alt server privat.. cornhholio (nu dau site).. dati pe google si gasiti informatii referitoare la el.. ce va pot spune e ca e blizzlike, versiunea 1.12.1, emu mangos, fara latency, limita de playeri e de 300... restul le veti afla singuri incercand sa va conectati. Succes. Va asteptam cu drag. Quote
BlueEnergy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 De unde pot lua un patch sa schimb WoW din lb franceza in engleza ? sau romana macar ...MS ANTICIPAT napstar77 inca nu am incercat SL heroic insa bossul al doilea ma dispera si in normal mode asa ca nu vreau sa ma gandesc cum e in heroic. :D razvan https://www.wow-europe.com/account/download.html te logezi pe userul tau si te redirectioneaza automat pe link-ul de unde iei language pack. Pe serverele EU se poate juca doar in engleza,franceza,spaniola sau germana. Iei fisierul apesi click pe el, selectezi unde ai folderul WoW si-l instalezi acolo. Cand ai sa intri in joc o sa inceapa sa-ti ia niste patch-uri in limba engleza. Dupa ce instalezi language pack in engleza si cand intri in joc iti afiseaza tot in franceza ( mie asa mi s-a intamplat) te duci in WoW/WTF/config si pui la SET locale "enGB". Daca e in franceza e SET locale "frFR". Dar faci asta doar dupa ce instalezi enGB pack si vezi ca prima pagina tot in franceza iti apare. Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cum pot sa fac xp repede... sunt mag lvl 21, am stat o ora sa fac lvl de la 20, in Duskwood si nu stiu cum sa fac... va rooog, ma ajutatzi? :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote
Dele7e Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :beer: am facut 2 questuri in instante ,super tare ,acu vreau sa termin toate questurile din darnassus ,da's multe rau , :angry1: ce ma enerveaza e ca nu prea fac exp in Tedraesil da asta e ,poate le termin repede . :beer: daca gasesti ce spuneai , astept un raspuns ,poate ajung si eu pe acolo :dance:deci stai sa inteleg,tu la lvl 24 faci q din darnasus pt lvl 10 max? Cum pot sa fac xp repede... sunt mag lvl 21, am stat o ora sa fac lvl de la 20, in Duskwood si nu stiu cum sa fac... va rooog, ma ajutatzi? :crybaby: :crybaby: :crybaby:de la 20 la 21,1 ora nu e mult Quote
virus_ro Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :beer: am facut 2 questuri in instante ,super tare ,acu vreau sa termin toate questurile din darnassus ,da's multe rau , :angry1: ce ma enerveaza e ca nu prea fac exp in Tedraesil da asta e ,poate le termin repede . :beer: Teldrassil e zona de lvl 1-10 sau chiar 12 ... termina questurile rpd ca esti lvl mare si muta`te in Auberdine sau daca nu`ti plac questurile de`acolo [ sunt cam intortocheate si pe mine unu ma seaca ... ] , muta`te in westfall si fa macar chain`ul "The defias Brotherhood" pt reward .Daca ai titlurile questurilor din log in grey, nu merita sa le mai faci.nu merita pentru ca nu dau mobii xp ... insa acuma nu mai e asa mare penalizarea [ daca nu cumva ma insel si nu mai e deloc penalizare ] la xp la terminarea questului . Pe langa asta , rewards pot fi bune si reputatia este vitalaEu va recomand un alt server privat.. cornhholio (nu dau site).. dati pe google si gasiti informatii referitoare la el.. ce va pot spune e ca e blizzlike, versiunea 1.12.1, emu mangos, fara latency, limita de playeri e de 300... restul le veti afla singuri incercand sa va conectati. Succes. Va asteptam cu drag.Imi place faptul ca macar te exprimi frumos si nu cum fac altii .... insa , nu te supara , aici vorbim despre blizz ... nu cred ca renunta cineva la blizz pt un privat ...Cum pot sa fac xp repede... sunt mag lvl 21, am stat o ora sa fac lvl de la 20, in Duskwood si nu stiu cum sa fac... va rooog, ma ajutatzi? :crybaby: :crybaby: :crybaby:Duskwood e o zona infecta dupa parerea mea ... am incercat sa evit locu ala pe cat posibil pe toate chars care le`am crescut ... daca ai terminat questurile in westfall ... incepi questurile in Redridge Mountains sau in Loch Modan [ langa IF ] . Insa acelasi sfat ti`l dau si tie ... termina chain`ul "The Defias Brotherhood" pt ca se merita reward`ul ... pana la Illusionary Rod te tine bine staffu ala .. Quote
zazone- Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cat costa sa dai unlearn la talent si cu cat creste de fiecare data cand vrei sa faci asta ? Quote
mad_eye Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cat costa sa dai unlearn la talent si cu cat creste de fiecare data cand vrei sa faci asta ? Prima data e 1g,a doua oara 5g,a-3a 10g dak nu gresesc.mi se pare ca se dubleaza sau creste cu 5g Quote
BlueEnergy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Prima data 1 gold a doua oara 5 gold a treia oara 10 gold si pe urma creste din 5 in 5 gold pana la 50 golzi. Dupa aceea e 50 gold. Daca nu mai dezveti talentele in fiecare luna scade cu 5 golzi unlearnul la talente. Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 am stat o ora shi aveam xp la jumatate, omoram tot ce puteam, lupi de lvl 20 si paianjeni de lvl 18(k asta puteam), in rest, nu ma aventuram sa ma lupt cu lupi de lvl 28 pentru ca, personal, mi se pare k magul e unul dintre cele mai slabe caractere din WoW :( Quote
Thade Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Lol nu e adevarat, mag-ul face dmg EXTREM de mare si poti termina questurile cu el cel mai repede. Normal ca la lvl 20 nu poti bate cu un mob de lvl 28, ar fi insane, n-ai tu atata mana pentru a-l face p-ala nici macar daca nu te-ar ataca :) Incearca sa faci questuri, cred ca zona la care te referi cu lupi si paianjeni este duskwood si asta e bine, ca dup-aia te vei duce in STV si vezi acolo, o sa mai ai putin si o sa te lasi de joc :) Quote
Shuriken Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 am stat o ora shi aveam xp la jumatate, omoram tot ce puteam, lupi de lvl 20 si paianjeni de lvl 18(k asta puteam), in rest, nu ma aventuram sa ma lupt cu lupi de lvl 28 pentru ca, personal, mi se pare k magul e unul dintre cele mai slabe caractere din WoW :(te contrazic fiecare clasa e buna in felu ei,trebe tie sati placa sa joci cu ea si sa si sti sa joci cu ea. Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dar Paladinul? Cat de bun este? (k ma sacaie un prieten pe mess ) :D Quote
zazone- Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 e bun :) numa' shaman sa nu-ti faci acum :) Quote
mmc Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 e bun :) numa' shaman sa nu-ti faci acum :)de ce spui tu asta? Quote
The Connection Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Anyone know a good lvl for a lvl 22 Roque BE ( da..am schimbat char...insa e ultimul..i love roques!!! ) .Momentan sunt in Tarren Mill....dar nu am putut sa fac decat 2 quests si ma chinui la al 3-lea....Skinning + leatherworking is great..am lvl 180 skinning la lvl 22....e bine :)Everybody reroll and come to Alonsus! !! Be horde!Ca si asa serverul e 70% alliance si 30% horde Quote
Aldguth Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 DUDE, nu o sa dea nimeni roll la un char nou cand au stat nu stiu cate luni sa isi faca personajul, si in nici un caz pe un server de lowbies, normal. Mai bine faci tu un character pe alt server unde deja este comunitate mare si puternica de romani.....Burning blade sau Sylvanas..... Quote
odpzgubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Daca ai titlurile questurilor din log in grey, nu merita sa le mai faci. :beer: am vazut si eu asta dupa ce am facut cateva din vechi in Tedraessil ,am luat exp 150 ,exact cat un kil de lvl 25 , acu am mai fugit si eu pe ici pe colo ,am vrut sa ajung din Astranar mai departe dar pe drum m-au cam casapit niste hordaci ,pursisimplu alergam pe drum si ei hasti pe carotida mea. :dontknow: ,da l-am facut si eu pe unu cu 3 lvl mai mare ca mine :cool2: , acu sunt lvl 26 si mai cresc daca am timp sa mai joc. :beer: Quote
odpzgubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 deci stai sa inteleg,tu la lvl 24 faci q din darnasus pt lvl 10 max? :beer: nu ,in Auberdine am facut alea Quote
odpzgubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Teldrassil e zona de lvl 1-10 sau chiar 12 ... termina questurile rpd ca esti lvl mare si muta`te in Auberdine sau daca nu`ti plac questurile de`acolo [ sunt cam intortocheate si pe mine unu ma seaca ... ] , muta`te in westfall si fa macar chain`ul "The defias Brotherhood" pt reward .nu merita pentru ca nu dau mobii xp ... insa acuma nu mai e asa mare penalizarea [ daca nu cumva ma insel si nu mai e deloc penalizare ] la xp la terminarea questului . Pe langa asta , rewards pot fi bune si reputatia este vitala :beer: din cate am inteles pentru rogue night elves nu prea conteaza reputatia ,oricum in darnassus sunt pe la jumatatea la revered ,la restu doar frendly :cool2:Prima data 1 gold a doua oara 5 gold a treia oara 10 gold si pe urma creste din 5 in 5 gold pana la 50 golzi. Dupa aceea e 50 gold. Daca nu mai dezveti talentele in fiecare luna scade cu 5 golzi unlearnul la talente.numai daca nu le dezveti da? adica poti sa iti mai pui puncte in continuare si pretul scade ,da? :blink: Quote
virus_ro Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 am stat o ora shi aveam xp la jumatate, omoram tot ce puteam, lupi de lvl 20 si paianjeni de lvl 18(k asta puteam), in rest, nu ma aventuram sa ma lupt cu lupi de lvl 28 pentru ca, personal, mi se pare k magul e unul dintre cele mai slabe caractere din WoW :( fa questuri ... lasa grind ... si joaca o clasa care`ti place, nu pt ca a zis X ca e buna .. Dar Paladinul? Cat de bun este? (k ma sacaie un prieten pe mess ) :D acelasi sfat iti dau ... nu juca o clasa pt ca iti spune cineva ca e buna ... joaca ce`ti place :beer: am vazut si eu asta dupa ce am facut cateva din vechi in Tedraessil ,am luat exp 150 ,exact cat un kil de lvl 25 , acu am mai fugit si eu pe ici pe colo ,am vrut sa ajung din Astranar mai departe dar pe drum m-au cam casapit niste hordaci ,pursisimplu alergam pe drum si ei hasti pe carotida mea. :dontknow: ,da l-am facut si eu pe unu cu 3 lvl mai mare ca mine :cool2: , acu sunt lvl 26 si mai cresc daca am timp sa mai joc. :beer: daca esti pe realm de pvp ... asteapta`te sa fi gankat prin ashenvale ... daca nu esti pe realm de pvp .. scoate dreq /pvp ala si asteapta 5 minute intr`un oras ... :beer: din cate am inteles pentru rogue night elves nu prea conteaza reputatia ,oricum in darnassus sunt pe la jumatatea la revered ,la restu doar frendly :cool2: numai daca nu le dezveti da? adica poti sa iti mai pui puncte in continuare si pretul scade ,da? :blink: daca nu le dezveti ... atunci nu resetezi timerul de o luna ... de pus poti sa pui , doamne fereste ... si la rogue conteaza mount destul de mult pe un realm normal sau RP ... insa pe un pvp nu conteaza pt ca multi sunt pe subtelity la lvling [ daca vor sa faca lvl rpd si nu vor sa omoare tot pe drum , caz in care sunt pe combat ] si merg in stealth ... Quote