Thade Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 E bun daca stii unde sa-l faci, in rest degeaba... Quote
Modo Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ca sa suspenzi plata contului nu dai cancel account, in schimbi te duci pe change payment method si dai cancel subscription. simplu ca "ia %^$^" ;) Quote
sp33d_man Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dinged lvl 70 :o, imi place BC'ul, si unele questuri care dau blue items ca reward sunt chiar dragutze, pana acum nu ma dezamagit Quote
zazone- Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 zazone Tauren Shaman lvl 8 momentan pe Runetotem.Cheers :) Quote
The Connection Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ok deci am un super misto guild pe Alonsus..nu e de romani insa avem un lvl 70 si ktziva 50....recrutam 10+ si crestem repede, tabard misto , reguli misto si guild addons la fel. Rank-ul meu e INitiate pentru ca is doar lvl 20 dar sunt bun prieten cu GM si voi da 1-2 gold pentru guild tabard , GB ( care uneori cumpara lucruri chiar de la AH ! ) Daca vreti sa intrati /w LorzanSunt un BE lvl 20 mage ca sa fiti siguriUrmeaza sa mai intre un lvl 62 si etc..horde deciM-am lasat de alliance pt horde si guild-ul asta ..sper sa fiti doritoriCat despre TBC..no comment..cool !Also avem doar 70 playeri momentan dar toti lvl mare , guild-chat-ul este plin mai tot timpul dar nu cu spam..cu intrebari random de la alti playeri cu care ne place sa conversam...de asemenea s-ar puea sa se si doneze pentru ventrillo sau Team Speak ....cine vrea? Tocmai am lasat un guild de 80 persoane cu 20-30 pentru ca toti vin la noi....creste repede si chiar daca recruit lvl e 10+ avem de la 16+ incolo.....pana la 70 si multi 50-30-40 cum am spus 62 si un 61 ar putea sa vina ....Site-ul este in pregatire si va fi creat de mine si GM-ul..la fel si forumul..sper sa vreti sa intrati..unii romani PS : stiu ca am spus sila TBC intro acelasi lucru..sunt doar 2 locuri cu WoW pe forum si as vrea sa vedeti despre guild-ul nostruAbsolut orice roman care vrea sa intre..chiar si de lvl 1 trebuie sa ne asigure ca va face lvl 10 in curand si va juca....asta voi vorbi eu cu GM si ii voi spune ca sunteti de incredere....zazone vre in guild?apropo..ofer FREE enchanting ( am lvl 100 enhcanting ) la orice roman care intra :).....nu ii trebuie mats :)In guild-ul asta este aproape obligatoriu sa ajuti pe icneva cand nimeni nu poate...daca sunt doar 2 online is unulin Kalimdor cellalt in Outland trebuie sa se ajute intre ei...Daca chiar sutneti ocupati si departe nu mai e obligatoriul..dar GM_ul ajuta pe oricine oricand oriunde ;) Quote
zazone- Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ce profesii recomandati pentru Tauren Shaman?si pe ce sa ma axez la talent?elemantal sau enhacement?(nu prea ma intereseaza PvP). Quote
virus_ro Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ce profesii recomandati pentru Tauren Shaman?si pe ce sa ma axez la talent?elemantal sau enhacement?(nu prea ma intereseaza PvP). la shaman nu ma pricep la talente ... nu am avut ocazia sa ma uit prea bine cand l`am incercat [ acu 1 an parca .. pe private ] .. insa cum imi iau BC o sa ma uit atent la tot si eventual o sa joc unul ca alt sa vad "scrisul" in actiune .. profesii : Eu unu as alege oricand engineering ... pe langa faptul ca sunt un piroman incurabil ... au niste chestii super misto care te pot salva / ajuta in orice situatie ... de ex pe rogue faceam eliti de 25 singur la lvl 18 cu engineering ... puneam dumy si ii dadeam numa backstab ca dementu` .. avea juma de hp cand incepea cu adevarat lupta . Insa leatherworking are si el avantajele lui ... mai ales dupa 225 cand incepi sa iei bop`uri mail si nu tre sa mai cauti in AH zile o armura sa ti se potriveasca .. Poti lua si alchemy daca nici una din cele 2 nu ti se potriveste / nu te satisface ... potiunile dupa 225 sunt de vis ... mai ales cand incepi sa iei flasks si incepi cu adevarat sa scoti bani din profesie ... Ai putea sa faci blacksmithing pt arme ... insa nu e indicat .. avand in vedere ca la lvl mai mare faci plate ... Quote
Thade Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 la shaman mai bine pui enh, dar nu sunt sigur :)HUNTAAAAAAAAAAARD LVL 60 here :wub: Quote
mmc Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ce profesii recomandati pentru Tauren Shaman?si pe ce sa ma axez la talent?elemantal sau enhacement?(nu prea ma intereseaza PvP).pt lvl shamanu tre sa fie enchancement, merge si cu elemental ai dmg mare, doar ca o sa consumi mana la greu, elemental este strict pvporicum la lvl 70 va trebui sa dai resp pe resto, pt ca altfel nu o sa te bage mai nimeni in seama :) Quote
The Connection Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 nici un doritor? guild-ul se mareste.....:) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Sper sa vada cineva anuntul meu si sa vrea sa intre in guild...pentru ca eu consider ca este cel mai bun guild pe care l-am intalnit,..si am guild-uri pe toate cele 4 caractere a mele ( de lvl mic..inafara de hunter :) ) good bye! Quote
mmc Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 si acum ce ai vrea sa facem sa dam reroll si sa intram in guildul tau?vezi ca fiecare real are forumul lui, posteaza acolo ca recrutezi Quote
mad_eye Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 cred ca ati vazut si voi pe net k sunt site-uri kre, daca le platesti, primesti la WoW 1000 gold sau 100 si poti sa faci lvl mai mare - mi se pare o absurditate, sa dai bani degeaba, cand poti sa faci singur, 1000 gold: imi ia... poate o luna(nu am incercat) dar macar am facut singur(sau in party), apoi, este ILEGAL, ar trebui sa-i prinda Blizzard, sa le dea amenda milioane... de dolari, voi ce credeti?Bai eu zic k e o afacere buna care se bazeaza pe faptul k sunt multzi proshti pe lumea asta care nau ce face cu banii!it should be 100%ileagalDe cand a aparut TBC primesc la mail de 5x pe saptamana mesaje cu reclame de unde ash ptea lua gold pentru catziva $.BLizzard is collapsing!Eu nu voi cumpara niciodata golzi,k doar joc ca sa ma distrez.P.S.Am si eu un guild pe haomarush cu vreo 225 de membri de toate nivelele,cu tabard,facem raiduri saptamanal,un rank nou la fiecare 10 lvl,ne ajutam in instante,sooon raiduri si in Outland,da tre sa strangem mai multi lvl 70,cine vrea sa intre in guild sa dea /w Madm sau /w Daudor . Quote
BlueEnergy Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 In Ianuarie Blizz a inchis 75.000 de accounturi. Banuiesc ca si la faza cu goldul trimis in joc de prind mai devreme sau mai tarziu. Nu cred ca fac o verificare a fiecarui account in fiecare Miercuri cand e maintenance insa orice informatie de la lvl 1 despre char tau e salvata. Si apropo... in BC se fac usor banii. Asa ca ai doua solutii.. joci de fun si fiindca iti place jocul si faci bani singur, farming, profesii etc, sau apelezi la un site sa-ti trimita bani pe cont insa oricand te poti trezi cu accountul banat. Mie unul nici nu-mi trece prin minte sa apelez la chestii de astea. Dupa ce am platit WoW+TBC plus lunile de joc in nici un caz nu as risca sa ma trezesc cu contul inchis. Quote
sp33d_man Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Deci faza cu farmingul ca e fun.. chiar nu intzeleg.. ce gasitizi asa de fun? :P inca imi aduc aminte cand am Farmeat pe vremuri Recipeul ala de Crusader enchant, erau 300g's :P si miau picat in a 2 noapte de farming... eram satul si visam numai omuletzi de aia ... deci farming e chiar infect.. si acum ca tre sa farmeezi rep ... bine, in instantze e diferit, e mai fun, ca o party, dar singur sa faci gold, sau sa farmeezi pt un lucru, este extrem de boring pentru mine... Quote
Thade Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 P.S.Am si eu un guild pe haomarush cu vreo 225 de membri de toate nivelele,cu tabard,facem raiduri saptamanal,un rank nou la fiecare 10 lvl,ne ajutam in instante,sooon raiduri si in Outland,da tre sa strangem mai multi lvl 70,cine vrea sa intre in guild sa dea /w Madm sau /w Daudor .Guild is no more, pacat ca am inceput prost si am luat jucatori de toate lvl, vb in joc poate facem altu :DBtw cum draq, ca farmezi facand questuri, acum omor naga si pica niste flori, la 12 flori ai un gold, wtf, am quest de omorat 30 naga +30 flori = aproape 3 gold free + cei din quest, fac 6 gold, in 20 minute maxim :D, chiar au drop si de bani, cam 13 silver/mob.De ex. ieri aveam 40 silver, acum am 86 gold ;), am datorie la Speedy si strang la greu :D Quote
sp33d_man Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 da acuma zici tu ca faci bani usor... dar mai vedem noi la lvl 70 cand prima lovitura tzio da flying mountul care costa 1k.. si de parca nu era destul de greu de facut $$$ , las ca vezi tu cand ajungi la gaura aia de 5k.. sa vedem in cate luni ii faci :)momentan, eu nu mai fac q's, sunt lvl 69 si fac lvl doar din instantze, si mob farming lvls mici...pt Marks of Kil'jaeden <.<, caci am auzit ca la lvl 70 daca faci questuri, in loc de 3g si exp, o sa itzi dea 20g, ce am auzit >.<.. asa ca let me see :P Quote
mmc Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 faci repede bani in outland am facut 2.5k intr-o saptamana pt epic mount Quote
Aenon Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 din lvl 69 :D hai ca mai am un pic ^^ pot sa mai rezist..... Quote
sp33d_man Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 aaaaaaaaaa... nam net o saptamana... si parca mor xDDD Quote
odpzgubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :beer: salutare ,n-am mai intrat de mult pe forum ,am fost f ocupat dar am facut ceva mprogrese cu jocu ,am terminat DM ,tot in 2 ,si am fost si in alte instante ,super cool ,totusi nu prea am timp sa joc cat as vrea ,acum sunt lvl 24 ,e altceva cu noile armuri si arme :bananadance2: m-am "smecherit" nu mai vand arme si armuri la intaplare ,daca sunt verzi sau albastre doar la AH ,am facut ceva gold f repede si fara batai de cap, merge struna.Abia astept sa imi iau tigru ,da am inteles ca abia la lvl 30 pot sa imi cumpar si sa invat sa il calaresc , eee mai dureaza putin . :beer: spor la joaca. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tigru (mount in general) iti poti lua prima data doar la lvl 40 asa ca mai ai putin de jucat pana acolo. Quote
odpzgubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ' date='Mar 22 2007, 10:52' post='1831155']Tigru (mount in general) iti poti lua prima data doar la lvl 40 asa ca mai ai putin de jucat pana acolo. :angry1: cam departe ,la cat joc eu ,adica max 1 h/zi cam nasol rabdare si ... :beer: Quote
Thade Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tigru(mount) iti poti lua ca NE (nu cred ca faci tu exalted cu alte orase). La maxim o ora pe zi, pai de la lvl 39 la lvl 40 ajungi in 3 saptamani...btw, mountul + skill costa vreo 100 de gold, baga mare SM de la lvl 33.. Quote
odpzgubu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :D stiam ca e 100g da parca de la lvl 30 ,daca e de la 40 imi creste mai mult par alb decat am pana ajung :blink: ce sa ii facem ca tre sa fac mai multe questuri mari da n-am timp ,in Darnassus sunt aproape de capatul la honored da merge greu , poate joaca cineva pe burning blade si ma poate ajuta la questuri ,e cea mai rapida cale de a creste (parerea mea :dontknow: ) :beer: Quote
virus_ro Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :D stiam ca e 100g da parca de la lvl 30 ,daca e de la 40 imi creste mai mult par alb decat am pana ajung :blink: ce sa ii facem ca tre sa fac mai multe questuri mari da n-am timp ,in Darnassus sunt aproape de capatul la honored da merge greu , poate joaca cineva pe burning blade si ma poate ajuta la questuri ,e cea mai rapida cale de a creste (parerea mea :dontknow: ) :beer:riding skill este 79g sau ceva de genu ... mount`ul in sine este 9g , poti sa`ti iei din fiecare cate unu daca te dau banii afara din casa :P cu lvl ... daca faci questuri si instante cu grup ... nu in 2 insi ... faci rpd lvl si iteme de vandut / purtat in caz ca nu ai revered ... nu`i problema ... e un quest de reputatie .. nu mai stiu exact ... insa scoti si bani frumosi , faci si reputatie in draci ... o sa`l caut si`ti spun .. si eu o sa incep de maine sa`l fac ... pt ce da la quest , nu pt reputatie ... sunt deja exalted :P Quote