The Connection Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 stie cineva un serv de WOW TBC ??? :Dnu am crezut ca ajungi asa ma....NOI JUCAM PE ORIGINAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!char-urile mele :41 hunter dwarf }13 shaman draenei }15 BE pala }ce fac cu ele? pala-ul probabil il sterg! hunter-ul mai joc dar rar, draenei joc , si mage 14 BE mage }joc mai mult hunter-ul este totusi cel mai varza..itemuri bune dar nu profession , no money..am sa il intretin cu shaman-ul knd ating un lvl:) Quote
mmc Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 stie cineva un serv de WOW TBC ??? :Dcum p-masii pe fiecare pagina, se gaseste cate un mameluc ca tine sa puna o astfel de intrebare idioata?poti sa-mi spui? Quote
virus_ro Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 stie cineva un serv de WOW TBC ??? :D sure we know http://wow-europe.com asta asa ... raspuns tampit la intrebari tampite ... cand intri pe thread`ul asta ... daca citesti descrierea thread`ului [ si nu numai numele ] o sa observi ca se vorbeste despre OFICIAL ... nu mai intrebati intrebari stupide ca nu gasiti nici raspunsul , nici nu sunteti bine priviti .. Quote
zazone- Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 eu ma apuc cu un coleg pe Runetotem(horde),spuneti daca mai joaca careva aici. Quote
Guest Blaidy Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Stie cineva cum ar trebui puse talentele la rogue ? (dati-mi un P.M sau spuneti aici ...) Quote
Shuriken Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 sunt mai multe variante uite catevahttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...302001003501051rogue pe Subtletyhttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...300021200501000combinatie intre Assassination si Subtletynu ma pricep eu foarte bine la rogue dar eu cam asa mi las face,desigur depinde si ce stil de joc ai Quote
zazone- Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 poate sa mai joace unu pe contu meu(acelasi char),sa-l crestem aman2? Quote
mmc Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Stie cineva cum ar trebui puse talentele la rogue ? (dati-mi un P.M sau spuneti aici ...)depinde pt ce vrei sa fie rogu, pvp sau pve?sunt mai multe variante uite catevahttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...302001003501051rogue pe Subtletyhttp://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...300021200501000combinatie intre Assassination si Subtletynu ma pricep eu foarte bine la rogue dar eu cam asa mi las face,desigur depinde si ce stil de joc ainu sunt bine puse imo Quote
Guest Blaidy Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 pai 60% PvE si 40% PvP :P (sper ca nu cer prea mult :D) Quote
Guest deathrider Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mai care imi poate spune si mie cum sa fac sami cresc characterul(tauren shaman lvl 28)mai rpd Quote
mmc Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 pai 60% PvE si 40% PvP :P (sper ca nu cer prea mult :D)stii ceva?cel mai binehttp://www.wowwiki.com/Rogue_buildsai acolo optiuni Quote
The Connection Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mai care imi poate spune si mie cum sa fac sami cresc characterul(tauren shaman lvl 28)mai rpdce intelegi prin mai rapid?pai cumperi iteme mai bune..sa omori mai rapid si sa nu mori repedesi poti face :instante + quests <<cea mai buna combinatie pentru facut XP ...daca ai questuri in instante (si sigur ai ) faci xp multinstante ( no quests) << faci bani buni si cumperi iteme noi..si faci si xp destul de bun...quests ( in anumite zone ) <<<xp normal.....cam asa face toata lumea...cand nu are instante , group sau etcno quests...doar farming << faci xp incet..dar obtii iteme pe care le vinzi , iei iteme mai bune ...Pentru a face bani ai si profesii ( stiu ca cea mai buna combinatie de facut bani e enchating + tailoring ):) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cele mai bune combinatii de facut bani sunt profesiile de gathering, daca normal ai timp pentru farming. Enchanting si tailoring sunt departe de a fi cele mai profitabile, doar in cazul in care ai niste retete rare/unice pe server, in caz contrar nu castigi mare lucru prin apasarea unui buton decat daca iti gasesti fraierul, majoritatea guildelor au crafteri care fac tot gratis pentru cei din guild. Quote
mmc Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 din enchanting scoti bani mai mult din vanzarea de mats provenite din disenchanting, dar asta poti sa faci chiar daca nu ai enchant ci doar rugand pe cineva sa-ti dea dis la ce nu ai nevoie, bineinteles itemele tre sa fie boe. Quote
blk Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 eu sunt tailor(350) enchanter(315) si scot bani numai din tailoringscot profit 100-200% pe un netherweave bag daca e sa cumpar mats din AH.enchanting e bun daca ai si niste retzete faine (crusader, unholy, icy, fiery etc) Quote
virus_ro Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Stie cineva cum ar trebui puse talentele la rogue ? (dati-mi un P.M sau spuneti aici ...)da`mi un PM cu lvl si rasa ... incerc sa`ti fac un talent build pt lvl tau si cateva optiuni pt levelele viitoarepoate sa mai joace unu pe contu meu(acelasi char),sa-l crestem aman2?poate ... doar ca va trebui sa va coordonati in asa fel incat sa nu vreti sa jucati amandoi in acelasi timp [ logic , dar ... ] desi nu e indicata faza , pentru ca avand amandoi parola , unu` poate sa se supere sau chiar fara motiv sa fure tot / schimbe parola ... dar daca ai incredere in omu respectiv ... poti juca si asa Quote
oclaudiu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cum pot suspenda temporar contul de WOW fara sa-l pierd ? Daca dau Cancel Account, il pierd ? Quote
Guest adytzu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 sal va rog frumos poate posta cineva niste talente la warlock? de lvl 70 mar interesa... nush ca unii miau spus ca merge f bine cu afflication, dar unele talente din destruction pe mine mau lasat masca pur si simplu... si cu felguardu asta... e mai bun decat inferno sau demonguard??? plzz vreau doar astea cateva detalii...multumesc Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bine, bine. Sunt human, mag, in jur de 20 lvl (mai cresc si yo) si nu prea stiu cum sa ma descurc cu XP, ma chinui degeaba cu farming-ul si quest-urile, nu prea as vrea sa petrec ore pentru un quest, ma ajutati si pe mine? :D Quote
Guest Danutzboy95 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 cred ca ati vazut si voi pe net k sunt site-uri kre, daca le platesti, primesti la WoW 1000 gold sau 100 si poti sa faci lvl mai mare - mi se pare o absurditate, sa dai bani degeaba, cand poti sa faci singur, 1000 gold: imi ia... poate o luna(nu am incercat) dar macar am facut singur(sau in party), apoi, este ILEGAL, ar trebui sa-i prinda Blizzard, sa le dea amenda milioane... de dolari, voi ce credeti? Quote
Thade Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hunter-ul este totusi cel mai varza..itemuri bune dar nu profession , no money..am sa il intretin cu shaman-ul knd ating un lvl:) OMG, tu faci bani cu shaman-ul cand te poti duce in SM si poti lua si 4G/run, cum poti sa spui ca hunterul e cel mai varza ca n-ai professions? poti luat professions de la inceput si sa faci profs. prin Elwyn, foarte repede si foarte SIMPLU. Sa te vad pe tine cu shamanu draenei ce-o sa faci, cate 15 silver pe zi @adytzu : blizzard nu-ti inchide contul daca nu te joci pe el, eu n-am jucat vreo 2 ani si nu l-au inchis, so...daca dai cancel account e posibil sa ti-l inchida permanent. @Danutz : do quests, altfel cum vrei sa faci level? am acum level 58 si 200000 de xp pt 58, crezi ca grindul m-ar ajuta prea mult? ps: mi-au dat drumul la cont :D Quote
Aldguth Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Eu de la 52(inca nu aparuse bc) faceam numai grind la satyri, cu enchanturi de demonslayer pe arme. Faceam si xp si felcloth, so grinding is goood. Quote