blk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 bai ce ma enerveaza cum scrii si semnatura ta.p.s. la ce sa pierzi timpul cu raiduri acolo cand poti sa faci un q de 10 minute in outlands si ai iteme la fel de bune. Quote
odpzgubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :beer: sal'tare am fost si eu intr-o instanta cu un prieten human mage lvl40 , in dead mines parca ,f tare ,numai ca daca nu eram cu el nu aveam nicio sansa cu charul meu night elves rogue lvl 20 ,toti uratii de acolo erau mai mari ca mine ,oricum nu am terminat-o ca la ultimul boss ne-am furato ,orcum a fost mistoc ,exp nu prea am facut dar am gasit ceva iteme dureaza cam mult totusi la lvl meu si poate daca mergeam mai multi era mai usor :cool2: Quote
Thade Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cu mag lvl 40 si tu singur de lvl 20 nu treci prin deadmines asa simplu...daca zici c-au fost mai multi + mag-ul de lvl 40 i can only say n00bs, eu la lvl 45 am dus unu de lvl 11 in dm :) chiar atat de bine pica in outland? eu cand am vrut sa-mi cumpar tbc am vrut sa bag bani pe cont, mai bine ca nu l-am cumparat, nici acum dupa 1 saptamana nu mi-au deschis astia contul nici macar un raspuns la mail Quote
odpzgubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 cu mag lvl 40 si tu singur de lvl 20 nu treci prin deadmines asa simplu...daca zici c-au fost mai multi + mag-ul de lvl 40 i can only say n00bs, eu la lvl 45 am dus unu de lvl 11 in dm :) chiar atat de bine pica in outland? eu cand am vrut sa-mi cumpar tbc am vrut sa bag bani pe cont, mai bine ca nu l-am cumparat, nici acum dupa 1 saptamana nu mi-au deschis astia contul nici macar un raspuns la mail :banana: am fost doar eu si magu pana la bossu mare nu au fost probleme la ultimu au venit prea multi deodata si ne-au facut pasta de mici e mai cresc si mai incercam ca doar nu ne opreste nimeni Quote
blk Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu la lvl50 am facut primul run in deadmines.. si era sa ma omoare Van Cleef :) (dadeau toti 3 prea repede in mine si nu puteam sa dau spelluri) acum la lvl 67 am facut un run pentru un buddy de lvl 15 parca. tin minte ca e bosuletzu ala dinainte sa te urci pe barca.. care iti da stun de 3 ori si isi schimba armele. i-am dat un crit.. mi-a dat stun.. si a murit din ignite m-am uitat la un tip care avea UBER iteme pe el. adica un cloak epic super tare. eu aveam un cloak verde din outlands la fel de bun :) nu toate questurile iti dau iteme foarte bune dar unele chainuri iti dau super iteme. nu sunt frumoase, nu au cine stie ce nume, nu sunt mov.. dar au stats la fel ca alea epice. bine faptul ca eu (deabia) la lvl 67 sunt imbracat la fel de bine ca unu` super imbracat de lvl 60 asta e partea a 2-a. astept sa fac 70 sa incep si eu niste instante sa ma imbrac in niste albastre.. setul imbued netherweave for one.. ca tot sunt tailor. Quote
mmc Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 bine faptul ca eu (deabia) la lvl 67 sunt imbracat la fel de bine ca unu` super imbracat de lvl 60 asta e partea a 2-a. astept sa fac 70 sa incep si eu niste instante sa ma imbrac in niste albastre.. setul imbued netherweave for one.. ca tot sunt tailor.depinde ce inseamna pt tine "super imbracat de lvl 60"pt mine ar insemna t3 care e mai mare decat verzile si albastrele tale din outland Quote
odpzgubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu la lvl50 am facut primul run in deadmines.. si era sa ma omoare Van Cleef :) (dadeau toti 3 prea repede in mine si nu puteam sa dau spelluri) acum la lvl 67 am facut un run pentru un buddy de lvl 15 parca. tin minte ca e bosuletzu ala dinainte sa te urci pe barca.. care iti da stun de 3 ori si isi schimba armele. i-am dat un crit.. mi-a dat stun.. si a murit din ignite cu bossu de jos n-au fost probleme ,am rezolvat-o repejor ,magu il lucra mei de aproape iar eu de la distata ,mai dadeam cate un bandaj pe mag si s-a rezolvat ,da sus a fost teroare ,se miscau f repede ,nici nu am avut timp sa reactionam prea bine si eram ingerasi :dontknow: Quote
hw_rares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 lvl 36 solo run dm :) ...bine sunt si paladin :P ...anywayz ..cine stie ce mai e pe skullcrusher ...a inceput vd raidurile ? Quote
virus_ro Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 lvl 36 solo run dm :) ...bine sunt si paladin :P ...anywayz ..cine stie ce mai e pe skullcrusher ...a inceput vd raidurile ? pana acu am zis sa ma abtin dar daca deja a inceput cineva.... 29 hunter solo DM [ desi cred ca a durat mai mult de 3 ore ... nu mai tin minte ... si la van cleef m`am chinuit in draci ] ; oricum ... acu la 39 intru in ei ca`n branza ... mai ales la van cleef .... cand dau track hidden ... pana nu`i iau juma de hp , nu sar ceilalti ... pt ca au un fel de fake death si vin doar cand ii cheama van cleef [ prima oara la faza asta am crezut ca sunt pe bune morti ... m`am speriat cand m`am trezit cu inca 4 in spate ] Quote
Aenon Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://armory.wow-europe.com/?#character-s...mp;n=Sargarimon iata si pala'ul mew :D Quote
black5 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ding 68. doamne ce boring e sa faci lvl pvp ftw :) Quote
odpzgubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 http://armory.wow-europe.com/?#character-s...mp;n=Sargarimon iata si pala'ul mew :D :beer: din p meu de vedere f tare tinand cont ca sunt doar lvl 20 cu un parci de armura cu total de 500 si ceva ,pana la 5k si mai am cale lunga :blink: si multe ore de petrecut pe plaiurule din WOW ,hm mda Quote
virus_ro Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :beer: din p meu de vedere f tare tinand cont ca sunt doar lvl 20 cu un parci de armura cu total de 500 si ceva ,pana la 5k si mai am cale lunga :blink: si multe ore de petrecut pe plaiurule din WOW ,hm mda sa vezi druid cu 12k armor si cand se mai gandeste sa`si dea si heal ... te apuca boala insa , da , ... pala e probabil cel mai "complex" char odata cu patch`ul in care l`au facut dps ... will be nerfed soon :readthis: Quote
Aenon Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 m-am hotoarat! vreau sa fiu tankadin :D (doar instante) ^^ Quote
BlueEnergy Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Odata cu aparitia TBC vechiul nostru guild s-a destramat si am schimbat cateva guilduri (guilduri medii, am facut Karazhan cu ele, cativa bosi) insa mie dor de atmosfera si cum era in vechiul guild. Asa ca m-am gandit sa plec de pe server. Recomandati-mi si mie un server, si un guild care ar avea nevoie de un holy pala lvl 70. Un guild bunicel si sa fie in alianta!Mersi! Quote
odpzgubu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 m-am hotoarat! vreau sa fiu tankadin :D (doar instante) ^^ da ce lvl esti ,daca nu sunt prea indiscret ? :beer: Quote
challenge Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Salut Blue, iti dau un privat cu idu meu de mess sa vb ;) chiar avem nevoie de un pala pe holy (skullcrusher, alianta) Quote
zazone- Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 SalutAm o dilema.As vrea sa cumpar WoW,dupa ce il iau imi trebuie carte de credit pentru a activa contul ??(deoarece la Guest Pass imi cerea:() si daca nu vreau sa-l incarc prin prepaid card iar trebuie sa platesc cu cartea de credit? Quote
virus_ro Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 SalutAm o dilema.As vrea sa cumpar WoW,dupa ce il iau imi trebuie carte de credit pentru a activa contul ??(deoarece la Guest Pass imi cerea:() si daca nu vreau sa-l incarc prin prepaid card iar trebuie sa platesc cu cartea de credit?1 - Obtinerea jocul :a. Download [ Recomandat ... faci un cont trial si downloadez clientu pt pc ... e cel mai sigur ]b. Cumperi din magazin2 - Creearea Account`ului :a. Credit card [ online ] b. Cumparand jocul ... ai un key pe manualul din carcasa3 - Intretinerea Accountului :a. Credit card [ online ]b. Game Card [ cumparat din magazin si introdus codul online ]Acuma ... combina`le tu cum vrei :) Sper ca ti`am fost de folos .. Quote
Guest n0nSeNs Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 am o intrebare . pot sa fac account cu game card? fara sa mai cumpar WoW original .. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 @zazone - ai nevoie de credit card cand creezi contul, nu conteaza daca ai sau nu bani pe card, dar ai nevoie de un credit card valid. Dupa ce ai creat contul poti sa iti schimbi subscriptia si sa treci pe game-carduri si nu o sa mai ai nici o treaba cu credit cardul care l-ai folosit la crearea contului. Plata se face fie prin credit card fie prin game-card.@nonsens - ca sa faci account ai nevoie de cd-key original nefolosit. Asta se poate obtine doar daca cumperi jocul. Game cardul iti foloseste doar la prelungirea timpului de joc. Quote
mad_eye Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pe fiecare pagina cineva intreaba cum sa plateasca wow sau dak poate sal ia fara sal cumpere lol.Ar trebui sa facem un topic closed cu raspunsuri la toate intrebarile despre procurarea jocului si despre cum sa continui sa joci. :) O intrebare: Pe ce server ash putea gasi un guild de romani la alianta(sa aiba peste 30 oameni)?k la hoarda am gasit un guild de vro 250-300 oameni Quote
Shuriken Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 guild de romani la allianceParazitii pe JaedenarNo One Lives Forever pe BladefistJ U P A N pe Lightbringer nu sunt sigur daca mai exista Quote