Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu nu ma strans decat 2gold pana acum ,lvl 17 , dar am mai cheltuit pe tot felu de chestii ,pentru schiluri, bani ii fac cam greu , mai am de jucat dar nu prea am timp ... :comp1:

abia astept sa merg si eu intr-o instanta ,am un prieten care a promis ca ma ia da sa mai cresc putin... :banana: :bananadance2:

joaca cineva pe burninig blade (europe )?

Posted

joaca cineva pe burninig blade (europe )?

nu imi vine exact in minte acum .... burning blade sau burning legion ... aveam un char acolo [ server de pvp ... ] . intrebarea e ... e realm de pvp ala ? - oricum ma uit azi cand intru :P da` asa ... -

Posted

am acolo un undead rogue ... dar nu mai joc pe realmuri de pvp deocamdata ... intai invat tot ce e de invatat in jocu asta si dupa aia poate .... ma mut pe un realm de pvp nou :)

Posted

pentru bani incerca profesii.....mining\blacksmithing sau engeenering sunt printre cele mai bune de low lvl , eu la lvl 14 aveam deja 4 g numai din ce am vandusem la AH din minat ^_^ se cumpara !

Posted

am acolo un undead rogue ... dar nu mai joc pe realmuri de pvp deocamdata ... intai invat tot ce e de invatat in jocu asta si dupa aia poate .... ma mut pe un realm de pvp nou :)

eu sincer am vrut pe un server pvp de la inceput dar incepe sa devina iritant. eu (ca mag) pot fi gankat de absolut orice clasa (spre deosebire de.. rog sau paladin)

pana spre end-game nu poti sa gusti din pvp`u ala pentru ca nu se manitfesta decat prin gankeri. de-abia astept sa ma bag la un raid in orgrimmar >:)

si e naspa ca poti sa treci de pe un server pvp pe unul pve.. dar invers nu prea

Posted

pai problema este ca eu nu am profesie......cred ca ma apuc acum de mining + enginnering....e mult mai usor acum sa umblu prin locuri..eh..nush ce sa fac;((

wtf esti lvl 40 si nu ai profesii?

ia skining si mining.. merg perfect.. eu am un alt rogue de lvl 18 caruia i-am cumparat si enchantuit eu toate itemele (i-am cumparat setul defias si 2 daggere max 10g in total.. enchanturile sunt mai scumpe dar mainul meu e enchanter) . pana in level 18 a strans 20+ gold numai din skining si mining. skillurile si le plateste singur.. eu doar il imbrac.

si oricum pana spre 40-50 te imbraci foarte bine din questuri deci nu ai nevoie de bani in sensul asta.

Posted

:banana:

am ca meserii herbalism si alchemi ,fac ceva treaba ,am inceput sa fac niste potiuni f misto ,si ca secundare am cooking si firstaid ,cu primuajutor e ok :beer: am invatat sa fac super bandaje ,mai tre ceva substante si fac si antivenin , la bucatarie e simplu ideea e sa ai cu ce :dontknow:

spor la gold

:tiphat:

Posted

da...anti-venom iti trebuie in un'goro(ca sunt plantele alea xD) si apoi e un chain quest simplu prin silithus (ceva de genu omoara niste scorpioni care iti dau un prostie venom :P) eu ca pala m-am descurcat xD

da ce rasa\clasa esti ?

Posted

engineering = useless

nu poti sa vinzi nimic pentru ca obiectele care le creezi (ca sa le poti purta) cer engineering. deci ce engineer ar cumpara un obiect pe care poate sa-l creeze singur? :P

Posted

itemele ti le craftezi de-abia cand ajungi pe la skill 360.. pana atunci leatherworking e degeaba.. tot ce poti creea e junk (98% din iteme adica)

Posted

1. daca te faci belf paladin o sa fi gankat pana in panzele albe

2. ia skining si mining/hebalism (daca nu ai un prieten care sa te finanteze)

3. lvl-up din questuri, nu din grinding

4. foloseste AH doar sa vinzi. iteme gasesti foarte bune din questuri pana spre level 40-50

5. enjoy.

Posted

despre profesii ma pot baga si eu umpic :

mining e foarte bine platit ...si herbalism`ul e frumos :D si ies bani cel putin din mining stiu soto

Lance : un lucru iti zic : ti`o iei la pvp de te`n varti :)) am vazut un film in care l`o batut un warrior pe un pala de s`o aruncat paladinu de pe pod sa scape de bataie a 3 a oara...

Posted

Lance : un lucru iti zic : ti`o iei la pvp de te`n varti :)) am vazut un film in care l`o batut un warrior pe un pala de s`o aruncat paladinu de pe pod sa scape de bataie a 3 a oara...

paladinu rupe in pvp. e clasa cu care imi place cel mai mult sa ma duelez.

e super dorit in party-uri pentru ca are buffuri faine, poarta plate si stie sa dea si heal.

conteaza sa stii sa joci.

Posted

da...anti-venom iti trebuie in un'goro(ca sunt plantele alea xD) si apoi e un chain quest simplu prin silithus (ceva de genu omoara niste scorpioni care iti dau un prostie venom :P) eu ca pala m-am descurcat xD

da ce rasa\clasa esti ?

sunt night elves rogue lvl 17 (abia)

am cam o luna de cand joc max 2 h pe zi asa ca merge mai greu

daca intru si eu in instante poate cresc mai repede. :cool2:

sincer de bani nu prea am nevoie decat pentru empti vial , niste sticlute in care fac tot felu de potiuni , si pentru a repara armurile din cand in cand

:beer:

Guest Mafia@SPAIN@
Posted

sunt night elves rogue lvl 17 (abia)

am cam o luna de cand joc max 2 h pe zi asa ca merge mai greu

daca intru si eu in instante poate cresc mai repede. :cool2:

sincer de bani nu prea am nevoie decat pentru empti vial , niste sticlute in care fac tot felu de potiuni , si pentru a repara armurile din cand in cand

:beer:

In instance nu se face MULTA experienta , asa ca nu te gandi ca o sa urci acolo o gramada pentru ca o sa iei un palma in fata .Instantele sunt anumite locuri in care mobi ( sunt elite) dau lucruri mai bune ca si cele din questuri ( blue, si foarte % chance pentru epice ).Singura cale de a face experienta rapida sunt questurile .

Find alchemist cu skill 350 , inainte de de TBC bani frumosi scoateam de pe potiunile FIre,shadow , arcane etc. protection .Fire erau folosite in MC si BWL , Nature in naxx/boss outdoor , shadow in anumit boss outdoor etc. , se mai pot scoate de pe mailte potriuni ca : +bonus spell damage +2 spell crit , +XX agility/stre.Doar trebuie sa stii piata de pe serverul tau

LittleElvis 70 orc warlock @BLADEFIST@

P.S Daca este cineva in Bladefist si este lvl 40 si ii trebuie bani pentru mount /w littleelvis :bananadance2:

Posted

si eu vroiam sa ma fac alchemist pentru Living Action Potion dupa care am aflat ca trebuie sa fi exalted cu nu-stiu-cine ca sa faci rost de reteta :dooh:

nu cred ca se merita..