Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

probabil vrei sa imi arati un filmuletz sa imi demonstrezi ca un warrior nu e planta in pvp, right?

oricum am altceva de facut acum pe net si nu pot sa deschid si un film ca mi se va misca greu.

fac pariu ca e un warr in set full epic de pvp vs. plante de lvl 56-58 imbracati in verzituri, am I right?

eram lvl 50 si ma bateam cu un mob. jumate viata, jumate mana. trece un warr de 55 pe langa mine si se gotaraste sa ma gankeze. nici nu m-a atins! si era cu 5 levele mai mari decat mine.

warr = cea mai underpowered clasa la pvp CLAR (atm)

Posted

probabil vrei sa imi arati un filmuletz sa imi demonstrezi ca un warrior nu e planta in pvp, right?

oricum am altceva de facut acum pe net si nu pot sa deschid si un film ca mi se va misca greu.

underpowered clasa la pvp CLAR (atm)

il subestimezi cu mult ,faptul ca el nu stie sa joace e doar o problema,dar oricine care a mai jucat un mmorpg s-ar descurca cu manevrarea unui warr

filmuletul ala e doar o mica parte dintr-un mare film numit world of roguecraft,it's a clasic :D ti-as recomanda sa te uiti la toate cele 3 filme , sunt destul de interesante.

eu am crezut ca o sa iti schimbi parerea din moment ce in film vorbeste (si la propiu si la figurat) un pro :)

da ma rog , nu conteaza :]

Posted

m-am hotarat sa ma apuc si eu de WOW ...si am nevoie d putin ajutor ...

imi puteti spune si mie un server cu XP mare , destul de populat si care merge bine ?

...sau cer prea mult ? :P

Posted

:D salutare ,sunt nou si pe forum si in WoW, sunt un night elves rogue de lvl 15 ,interesante dispute pe forum despre cine este mai bun ca si clasa ,totusi pentru un rogue mai mare am o nedumerire ,de ce nu pot sa intru in stealt in timpul unui atac? :blink:

poate suna prosteste dar inca mai am de invatat ... :comp2:

spor la joaca

Posted

asa cum poti avea un singur blessing pe pala sau un singur aspect pe huner , asa nici ca rogue nu poti intra in stealt in timpul unei lupte ,asa ca primul atac se face din stealt apoi esti vizibil .Desi cred o sa ai mai tarziu un skill numit vanish (cred ca e de la talente desi s-ar putea sa gresesc ca n-am jukat cu rogue :P) care te poate face invizibl in timpul luptei (si cred ca are un cooldown dala' mare :P)

Posted

:D salutare ,sunt nou si pe forum si in WoW, sunt un night elves rogue de lvl 15 ,interesante dispute pe forum despre cine este mai bun ca si clasa ,totusi pentru un rogue mai mare am o nedumerire ,de ce nu pot sa intru in stealt in timpul unui atac? :blink:

poate suna prosteste dar inca mai am de invatat ... :comp2:

spor la joaca

nici nu o sa poti in timpul luptei decat daca folosesti vanish si ai nevoie de flash powder pe care il cumperi de la vendor

Posted

vanish se ia la 22 ... e skill normal , nu din talente

consuma flash powder [ se ia de la vendor ... rogue ocupa cele mai multe spoturi din inv cu ce are el nev 24/7 ... poisons , powder , blindweed etc ]

cooldown 5 min [ se poate scade cate 1 min cu talente - max 2 talente - pe acelasi talent e si cooldown`ul la blind ]

acuma raspunsul .... pe private inainte nu conta ca esti sau nu in stealth ... te vedea oricine ... puteai sa intri in stealth in timpu luptei si mobu nu iesea din combat ... astfel tu puteai sa`i dai numa cheap shot si faceai bossi singur ...

probabil din cauza asta esti nedumerit de ce nu poti intra in stealth ... :) stealth iti cere sa fi out-of-combat si poti folosi in pvp chestia asta [ mai ales daca ai si rech mic ... 5 sec prin talente in sub ] sa faci combo`uri pe non dot`eri [ desi nu exista asa ceva ... ma refer la cei care ori n`apuca sa foloseasca ... ori sunt noobi ] si sa ai un mic avantaj cand incepi lupta de`a binelea

un mic sfat ... joaca pe blizz ... nu are rost sa iti bati capu cu pivatele ... si chiar daca vei vrea sa ma combati cu "merg toate talentele , merg .. , merg .. etc " .... nu numai asta ar fi motivu ... :

jucam pe czone inainte ca sa invat cat de cat ideea jocului ... jucam noaptea pt ca ziua cand incepeau idiotii cu speed si no CD cheats ajungea latency pe la 14k si nu mai faceai nimik .... pe langa faptul ca sunt cheats ... nu aici vroiam sa ajung .... cea mai mare problema a privatelor va ramane intotdeauna coruptia ... omu nu se poate abtine ... si crede`ma ca oricat de corect ai fi ... te corupe un prieten pentru ca nu ai vrea nici tu , nici eu , nici nimeni sa piarda un prieten pt un joc sau pt niste oameni care nu`ti platesc nimic si doar iti consuma timpu si nervii jucand pe sv tau ...

Posted

Unii fac lvl 70 in 3 saptamani, un tip din guild de la mine a avut 8 zile 16 ore /played de la 0 pana la 70 , in 2 luni jumate pot face 2 charuri de lvl 60/70 chiar si cu programul meu de munca care nu imi lasa foarte mult timp sa joc asa ca nu stiu cat de mult te-a ajutat experienta de pe private.

Posted

Am vazut draenei shaman lvl 70 in nici 2 saptamani de la lansarea BC. Nu stiu cat a avut played insa juca doar ziua. Ce vreau sa intreb... cum iei honor point in arena? Am intrat de vreo cateva ori 2vs2 insa nu am luat nici un honor de ce?

Posted

Speedy,atunci cand ai deja 1-2-3 charactere de lvl 60 pe blizz , normal ca te obijnuesti cu interfata+questurile+skilurile ,ca sa nu mai spun de faptul ca poti transmite gold ;;) .Asadar primul caracter de pe blizz al meu a fost facut 60 in timp record fata de prieteni de-ai mei care n-au jucat pe pirate ci direct pe blizz ,de aici am dedus ca serverele pirate sunt si ele bune la ceva (cred ca mai bine e sa iti faci tu server si sa joci ca prostu singur decat pe un server cu 14k lutency ^_^''')

lvl 70 in 2 sap=> power lvling : de obicei se face cu un mag (sau ceva de genu....

@Lancelot ,iti dau dreptate 100%

Posted

eu joc de la inceputul lui decembrie.. si acum (la sfarsitul lui februarie) sunt 66. 3 luni.

am jucat pe pirate cand era versiunea 1.0.4 parca acum muuult timp.

trebuie doar sa stii sa joci un RPG.

p.s. prieteni care m-au ajutat nu am avut ( mi-a dat un amic 20g la un moment dat dar atat :) )

Posted

pe mine m-a ajutat guilda si atat .... am contul de pe 1 dec si acum sunt 64....si mi-e asa o lene de grind.....8-|

eu n-am guilda.. i work alone..

da` e groaznic grindu.. cere mult prea multa exp.. 750k 8-|

fac un level pe 4-5 zile in ritmul in care joc.. joc in "reprize" de cate o ora.. fac 4-5 questuri... scot 100k exp si am iesit

Posted

doar 26G la lvl 41 am

:(

Nu am mount si incerc sa strang bani....m-am mutat la alt guild pt ca ala in care eram nu era decat unu de 54 si in rest 40...si nu prea ma puteau ajuta deloc

la guild-ul esta parca e mai rau.....foloseste ventrillo ...

raman in guild-ul asta numai pentru bani din GB....dupa aia mai raman putin sa platesc banii inapoi..apoi plec..nu imi place un guild cu microphone and headphones obligatoriu.....daca vorbesti tare spun ca esti :crazy: si daca vorbesti incet << ca mine :crazy: ....eh....

o modalitate mai buna de luat bani nu exista?

daca e cineva pe Alonsus.....help?

Posted

Nu am mount si incerc sa strang bani....m-am mutat la alt guild pt ca ala in care eram nu era decat unu de 54 si in rest 40...si nu prea ma puteau ajuta deloc

nu vreau sa crezi c`o spun in nume de rau ...dar incearca sa inveti sa te bucuri de joc ... nu de xp bar ... un clan cu 20 de memberi [ sa zicem 10 on zilnic ] te poate ajuta mai mult decat un char lvl 70 ... aici nu ma refer la gold transfer ... ci la quests ... la instante ... + ca inveti si tu cateva ceva in afara de follow si ding!

sry daca am fost cam dur ...

doar 26G la lvl 41 am

pot sa sufar ? :D plix [ aka pls ] ! :D

am 350g la lvl 37 :bananadance2: .. primu char ... joc de 1 luna si ceva [ am pierdut mult timp pe alts ... vreo 5 ~30 ]

PS. nu , nu am deloc prieteni pe sv ala ... doar din instante si farming sunt banii .. si putin noroc de prosti la AH :P

Posted

sunt lvl 66 si am sub 100 g

ma duc in AH.. cumpar Netherweave cloth de 70 gold.. fac 15 Netherweave bags si le vand cu ~10g bucata = 150 gold

do the math.

faci destul de greu bani la levelul ala dar nu ai nevoie de bani decat pentru mount.. in rest iteme gasesti in instante destule.

cel mai bine.. omori bestii printr-un loc deluros (nu imi vine nici o zona in minte) cu un alt (sau cu main-u) si skining & mining ftw. faci bani GARLA