Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

black' date='Feb 11 2007, 20:57' post='1743845']

aveti niste recomandari de UI-uri pvp-based mai de end-game asa?

ceva in genul asta.

adica sa nu fie multe briz-briz-uri, sa fie elegant, simplist si sa am mult spatiu sa vad.

putin offtopic :D "sa am multi spatiu sa vad" ... esti mag sau rogue , nu ? :P un char de reactie ... intreb doar sa vad daca mai stiu sa`mi dau seama de char dupa cerinte

Posted

Salut WoW peeps:p n-am mai postat de mult... am facut 70 de vreo 1 sapt si... e alta viata... TBC-u:p just IMBA...

Am inceput toate instantele + karazhan, dupa ce m-am chinuit cu instantele buguite gen.. blackmoras, mechanar, etc dar pana la urma am reusit,...

Am deja heroic key pt HH, CR...

Oricum nu se compara bossi din instante, sunt mult mai bine ganditi... si fara iteme nicinu ai ce cauta in anumite instante.

nu stiu daca are rost sa va chinuiti prea mult sa va luati itemele de dungeon3 pt ca in karazhan cad 3 iteme de tier4:) si daca ai grup bun, in 1 luna or less ti le iei (depinde cat de mult joci) si cati bossi omori/zi ...

Am incercat cu guilda sa-l omoram pe Lord Doom Kazzak, E FFF GREU, deci murea raidu in mai putin de 1 min, problema e ca nu aveam potiuni de shadow prot, dar... noah tanku primea intre 5k+ dmg/2sec + criticalu vreo 15k, deci indiferent cat de imba priesti/resto druizi aveam tot murea tanku... e greu sa vedem dupa ceimbracam tanku in tier4 cum o sa fie :)

Cei care n uaveti TBC luati-l chiarmerita...

PS. scuze de ingramaticalitati sau scris impreuna am o tastatura super nashpa :P HF

Posted

hehe :P eu deocamdata joc pe normal sa vad cum merge treaba ... desi dupa asta cred ca incep pe pvp sau rppvp [ am rogue pe pvp si merge zuper :P ]

btw ... scuze pentru "sa am multi spatiu" :)) eram grabit cand am postat :)

Posted

Cand iau de pe net clientul de Burning Crusade si il instalez peste WOW, ca sa pot juca BC trebuie sa introduc un serial sau merge fara ? Daca nu, cum cumpar acel serial ? Mai pot avea acces la WOW simplu daca instalez BC ?

Posted

1. De fapt...numai upgradezi contul si iti instalezi draenei si blood elfi..deci nu instalezi peste..si mai ai acces..........

2. Il cumperi de pe www.wow-europe.com

sau...cumperi jocul de oriunde

www.gameshop.com

etc.

yay ! ding..lvl 38 !! =))

Posted

uau challenge,70 intr-o sap ?esti tare!

eu am decis sa fac o mica pauza la lvl 60 (mai fac si instante ) pentru av ,sa imi i-au honor set (am umerii si manusile ^_^).Apoi ,inapoi in outland xD

Posted

am un rouge d lvl 22 da nu styu dc nu pot sami antrenez poisonu.... :blink: nu styu exact ce da tre sa fac ceva ------------------------care stye zicetzimi pls c tre sa fac sa pot antrena poisonu

(lvl1)

Posted

acum mi a venit si mie jocul ziceti mi si mie pe ce realm sa ma bag ,unde sunteti voi sau unde sunt multi romani? pe svr din europa

multumesc anticipat

Posted

uau challenge,70 intr-o sap ?esti tare!

eu am decis sa fac o mica pauza la lvl 60 (mai fac si instante ) pentru av ,sa imi i-au honor set (am umerii si manusile ^_^).Apoi ,inapoi in outland xD

nu se merita, sunt mult mai bune cele din outland, da drumu la lvl

am un rouge d lvl 22 da nu styu dc nu pot sami antrenez poisonu.... :blink: nu styu exact ce da tre sa fac ceva ------------------------care stye zicetzimi pls c tre sa fac sa pot antrena poisonu

(lvl1)

te duci la roque trainer si te trimite el mai departe

Posted

pai.......yo merg la ala din stormwind city.......in old city...da nu ma rimite nicairi...tot c pot face ii sa antrenez...shi unlearn tallents

Posted

multzi romani sunt pe Sylvanas, tot ce stiu... eu joc pe Bladefist, si sunt catziva romani pe acolo, dar nu prea tzin legatura cu ei.. fiecare cu gusturile lui :)

Ding lvl 40 Blood elf :D paladin.. :D

Posted

Intrebare : La wow cand imi creez prima oara cont, am ales credit card ca prima luna nu se ia. Totusi, am introdus 16 cifre si nu a mers. Ce trebuie facut ? Cam ce model trebuie introdus ?

Posted

DING lvl 60 frost human mage :banana: .

Va vand un pont cum sa ajungeti in outland daca naveti lvl 58,gasiti un mage care sa va faca un portal in Shattra sau cu summon stone mi-ai vandut un prieten pontu da ink nu lam incercat asha k nush dak e bun.

Posted

sau MERGI prin blasted lands pana la portal :blink:

merge sa te duci in outlands de la lvl 58.. de fapt toate questurile au requirement lvl 58..

un portal pana in shattrah e mult (cel putin eu cer mult :D )

Posted

(lvl1)

1. din cate vad eu .... greselile gramaticale si contorsionarea cuvintelor sunt la ordinea zilei cand pui un post ... INSA ! eu unu nu ti`as raspunde daca ai intreba pe chat ingame ceva de genu asta , avand in vedere ca nici clasa care o joci nu sti s`o scri .... e ROGUE , nu "rouge"

rogue = [en] asasin

rouge = [fr] rosu

2. totusi pt ca nu vreau sa zici ca`s rau .... http://wow.allakhazam.com/db/class.html?wc...7;num=39;page=1 [ sper sa nu se ia ca reclama sau alte chestii ... este un link catre un FORUM - da ... forum ... dar nu are leg cu reclama - special pentru WoW ... ]

acum mi a venit si mie jocul ziceti mi si mie pe ce realm sa ma bag ,unde sunteti voi sau unde sunt multi romani? pe svr din europa

multumesc anticipat

din cate stiu eu .. cei mai multi romani sunt pe Sylvanas , urmat de Nordrassil [ pe Nordra sunt mai multi la Ally ... pe Sylvanas amestecati ]

Insa , nu`ti sugerez sa te bazezi pe romani ... in cele mai multe cazuri vei da peste inapti sau peste .... ca sa nu le zic pe nume .... cei care te lasa sa mori langa ei desi pot sa te ajute [ pe scurt = bulangii :D - sper sa nu va simtiti prost cei care va regasiti in descrierea mea :tiphat: , e doar o sugestie de a incerca un realm fara romani daca vrea sa faca treaba ]

Posted

Intrebare : La wow cand imi creez prima oara cont, am ales credit card ca prima luna nu se ia. Totusi, am introdus 16 cifre si nu a mers. Ce trebuie facut ? Cam ce model trebuie introdus ?

iti trebuie codul dupa un credit card expirat sau nu, nu numere asa la intamplare

Iti trebuie codul pe care il primesti cand achizitionezi o copie originala a jocului. Good luck.

ala e serial number, el voia nr de card

sau MERGI prin blasted lands pana la portal :blink:

merge sa te duci in outlands de la lvl 58.. de fapt toate questurile au requirement lvl 58..

un portal pana in shattrah e mult (cel putin eu cer mult :D )

mai mult de 1g nu face un portal d'ala :P

sau ii zici la un lock sa te sumoneze :)

asta merge si daca ai lvl 1 :)

din cate stiu eu .. cei mai multi romani sunt pe Sylvanas , urmat de Nordrassil [ pe Nordra sunt mai multi la Ally ... pe Sylvanas amestecati ]

Insa , nu`ti sugerez sa te bazezi pe romani ... in cele mai multe cazuri vei da peste inapti sau peste .... ca sa nu le zic pe nume .... cei care te lasa sa mori langa ei desi pot sa te ajute [ pe scurt = bulangii :D - sper sa nu va simtiti prost cei care va regasiti in descrierea mea :tiphat: , e doar o sugestie de a incerca un realm fara romani daca vrea sa faca treaba ]

aici aberezi, poti sa intalnesti si englezi si francezi si alte natii din genul de care zici tu

romanai multi sunt pe sylvanas si neptulon din ce stiu eu

o mica intrebare :cat costa sa cumpar WoW si dupa aceea care este suma ce trebuie platita pe fiecare luna pentru a-l juca.Multumesc

www.wow-europe.com

ai acolo raspuns la intrebari

Posted

am si eu o intrebare asa mai proasta: e posibil sa se logheze mai multe persoane de pe acelasi cont? :D (ma gandeam cu un prieten sa platim amandoi 1 cont si sa jucam)

ps: sau am putea juca pe servere diferite chiar? :)